Şimdi Ara

En iyi Emlak İlan Sitesi !! satilikdaire.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Herkes kullandığı en iyi emlak sitesini paylaşsın ve neden iyi olduğunu belirtirse insanlar için faydalı bir paylaşım olur.


    1.ücretsiz ilan paylaşma sayısı

    2. ücretsiz ilan için izin verilen fotoğraf sayısı

    3.fiyat

    satilikdaire.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B87E50308 -- 18 Mart 2014; 10:44:20 >



  • Kendim kullandığım ve çok memnun olduğum bir siteyi ben paylaşacağım sizde kendi beğendiğiniz ve kullandığınız emlak sitesini paylaşırsınız.


    1. satilikdaire.com 'da 5 ücretsiz ilan paylaşabiliyorsunuz. (diğer sitelerde bu oran 1 ila 3 arasında )

    2. satilikdaire.com sitesinde ücretsiz ilanlar için 15 fotoğraf sınırı var diğer ilan sitelerinden 4 adet fazla ücretsiz ilan verilebiliyor

    3. satilikdaire.com mağaza ve bireysel müşterilerden şuan için ücret talep etmiyor.

    yukarda belirttiğim nedenlerden dolayı ben sizewww.satilikdaire.com sitesini öneriyorum jenerik bir isme sahip bir site emlak ilanlarınızı burada verebilirsiniz.


    www.satilikdaire.com




  • Piyasa bu tur birbirinin aynısı siteler ile dolu ne yazık ki. Ben mal sahibi icin avantaj saglayan yeni site arayindayim. Mesela fiyatlarla ilgili objektif veri veren, danisman bulunmasını kolaylastiran...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkoyun

    Piyasa bu tur birbirinin aynısı siteler ile dolu ne yazık ki. Ben mal sahibi icin avantaj saglayan yeni site arayindayim. Mesela fiyatlarla ilgili objektif veri veren, danisman bulunmasını kolaylastiran...

    Çok haklısınız,Türkiye'de anlattığınız sistemle hizmet veren bir site olsaydı hepimizin emlak arayışındaki sıkıntıları gerçekten büyük ölçüde azalırdı..
  • Ama mesela gecenlerde emlakdevri.com diye bir site semt rehberleri diye İstanbul semtleri ile ilgili bir bolum acmis. Okuyucular da anladigim kadariyla oy verip yorum yazabiliyor, gelisirse emlak aramada faydalı olabilir gibi geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkoyun

    Ama mesela gecenlerde emlakdevri.com diye bir site semt rehberleri diye İstanbul semtleri ile ilgili bir bolum acmis. Okuyucular da anladigim kadariyla oy verip yorum yazabiliyor, gelisirse emlak aramada faydalı olabilir gibi geldi.

    Benım Izmırden bır arkadasım Istanbula yerlesecektı. ( gercı ıstanbulda bı sen eksıksın sen barı gelme dedımse de dınletemedım) Soyleyeyım de ordan gırıp baksın oturmak ıstedıgı yere karar versın. Benı dınlemıyor ılla en kalabalık yerlerınde oturmak ıstedıgını soyluyor
  • Türkiye'nin emlak uzmanı satilikdaire.com
    Sınırsız ilan paylaşımı, mağaza açmak tamamen ücretsiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi bencewww.vitrinlik.com ilanlar ücretsiz. Resim koyma sınırsız. Extradan istemediğiniz bi durumla karşılaştığınızda arayıp hemen bilgi alabilirsiniz. haftanın 6 günü destek veriyorlar. Ayrıca emlak programları var ve mesela diyelim başka bir emlak sitesinde 50 tane ilanınız var. Program sayesinde hiç işlem yapmadan bütün ilanları vitrinlik.com a ekleyebiliyorsunuz.
  • satilikdaire.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.