Bildirim
En İyi Elektronik Sigaralar Hangileri ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yurtdışından en güvenilir ve uygun fiyatlı olarak Fasttech uzerinden, yok ben ugrasamam onunla diyorsanız da forumdan @sg888 hocamdan Turkiye'deki en ucuz ve en kaliteli orijinal ürünleri bulabilirsiniz. Ayrıca orijinal Dekang likitler için dünyadaki en uygun fiyatı da bize o sunuyor. Likit için ayrıca
@ozgurbuhar da iyi referslara sahip, kendi üretimi likitleri var. Başarılar dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sibereren -- 23 Ekim 2014; 13:32:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oncelikle ilgilendiginiz icin tessekur ederim :) onerdigin sg88 arkadasla konustum zaten kendi forumumuzdan sg88 den slicam urunleride en iyi elektronik sigara piyasadaki en saglam kaliteli urunleri ogrenmek icin actim tabi ogrenmek isteyenlerede yol olsun diye :)
olumlu yorumlarınıza teşekkürler , konuştuğumuz üzere :
www.esigaraal.com -
Evic Supreme 2'ye bir bakın sonra elektronik sigara tanımını tekrar konuşalım :D Resmen aşık ediyor adamı kendine... -
supreme bu işin 2. hatta 3. aşamasıdır.. sadece mod batarya sistemidir.. yeni kullanıcının bir işine yaramaz..
http://www.esigaraal.com/esigara-piller/esigara-Voltaj-Ayarli-Modlar/evicsupreme
buyrun.. en uygun fiyat.. -
Evet gercekten cok farkli mukemmel birsey bu :)
Aynen öyle, mükemmel ve pahalı :D Ayrıca Serhat hocamın da dediği gibi başlangıçtan sonraki evre için bile çok erken olur bu cihaz -
İnnokin itaste vv almayi dusunuyorum oda guzel makina ozellikli felan :)
Başlangıç için yine biraz abartılı gibi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ameliyat dikiş yerinden kan gelmesi
- keçiboynuzu kürü kullananların yorumları
- atarax kilo-aldırır-mı
- diş çekimi sonrası sinüs açılması nasıl anlaşılır
- dışkının siyah olması ne belirtisi
- ateş ölçer tavsiye
- telefonda göz testi
- ilaç içtikten sonra uyunur mu
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- klozapin kullananların yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X