Şimdi Ara

En iyi diziler konum neden silindi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Admin bunun nesi kural dışı açıklama yapmadan böyle bir konuyu silme nedenin nedir üstelik oldukça faydalı bir konu idi insanlar oradan bakarak dizi izleyebilir dizi tercihi yapabilirdi açıklama bekliyorum 14 yıllık donanım haber üyesi olarak. Oldukçada kızgınım bu duruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upup

• Sözde kuralları falan var.İşin kolayını bulmuşlar

Öncelikle dizi konuşmakla dizi üzerinden sohbet eda etmek aynı eylemler değil

Öneri istiyorsan,sinefili sorusu soruyorsan silersin ammena

Ama kalkıp da dizi kesiti paylaşanın,tartışma konusu açanı silmesin.Çünkü zaten adam konu dışı ahalisiyle tartışmak istiyor.Sinefili isteseydi gider bölümüne açardı
  • Konu dışında film, dizi konusu açmaya ben de çekiniyorum bu ban meselesi yüzünden. Hiç açmamak en iyisi o zaman.

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Açıklama yapma zahmetınde bile bulunmuyorlar. Birsuru mesaj yazılmıştı konuyada ne güzel gidiyordu ...

• Popüler olan konuları adminler kıskanıyor ve birşekilde silme nedeni buluyorlar "kural dışı" diyorlar hangi kural ondan bile bahsetmiyorlar mesela ben hafif bir dekolte paylaşmıştım burası islami bir forum heralde oyüzden konum silindi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biri link filan atmış olabilir hocam torrent linki gibi anında kapatıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.