ya benim eskiden kullandıgım natro 2.0g vardı simdi hicbiyerde bulamıyorum o script i iy bi script lazım bana sizce en iyi script hangisi ?
AA Script Tanım: En kalatili en guzel mirc script
Acelya Sohbet Scripti Tanım: Her türlü korumasıyla ünlenmiş olan 100 lerce kişinin kullandığı bu Scripti artık scriptci.com'da yayınlamaktan gurur duyarız. Tamamen sohbet için üretilmiş scriptimiz tam size göre.
AktueL Scriptv1.0 Tanım: iRC.AktueL.oRG için hazırLanmıŞ içinde ihtiyacınız oLan yüzLerce komud içeren görSelligi harika oLan bir Script otoping away menüSü away iken log kayıt oyunlar kiŞiSel oyunlar genele yönük yüzlerce ascii şekil yüzlerce ünlü uyuz edici aşk sevgi Sözleri ve daha bircok sayamadıgım şey anlatıLmaz yaşanır HARİKA BİR
aLaCa Script Tanım: Mirc 6.15 uzerine Kuruldu mirc reg dosyasi içinde mP3Player kanal korumalari ircop lar için ozel ozellikler oto identify oto mesaj antispam
aLaturka Script Tanım: Kanal Guvenligi bakimindan Eggdrop lara tas cikarir.Herkese hitab eden bagimsiz Script.
aLaturka Script cafe + ev v2 Tanım: Bu Scripti sadece Güvenlik olsun diye yaptık.Kullanıcılarına en rahat sohbet ortamı oluşturacak.Cafelere ve evlere heryere uygun.Kanal opları artık size özel scriptleriniz var...
aLemCafe Script Tanım: MyNete sorunsuz baglanan ve size chat zevkini doyumsuz bi sekilde saglayan tek mirc script alemcafe script!
aLmina Script Tanım: Turkiyenin En Eski Sunucularından olan irc.almina.net yeni yüzü ile Karşınızda , aLmina Scripti indirerek sorunsuz Chate Baslayabilirsiniz.
Arkadas Script Tanım:Www.ArkadasLar.Net Tarafindan HazirLanmis Olan. Arkadas Script v4.7 ÖzeLLikLeri KorumaLari ve Sik Görünümü tutkunuz Olacaktir...
Asi Script Tanım: Proxy Desteği Özel admin Korumaları Reklamcılar için birebir Özel reklam Modulu ile karşınızda Olup Mp3 Player desteğide verilmiştir
AskSehri Script Tanım: Özel Olmak İstiyorsunuz Ohalde Buyrun Sizi Burdan Alalım
aSYa Script Pro Edition Tanım: Yeni ve Özel bir Script
Aşk Script 3.0 Tanım: 47 Tane add-on lu Harika Bir Script Tüm Scriptlerdeki Add-onları Ekledim iyi chat'ler
CameraLı Script Tanım: TURKIYE VE DUNYA`DA ILK KEZ KAMERA ILE MIRC BIR ARADA... CHAT YAPARKEN KAMERANIZI RAHAT VE HIZLI BIR SEKILDE KULLANABILECEGINIZ, SOHBETLERINIZE ARTIK GORUNTUYU DE EKLEYEBILECEGINIZ MUKEMMEL SCRIPT.Deneyin Farkı Görün
Dahi Script Tanım: Üniversitelilerin Buluşma Noktasıwww.Dahiyiz.Com Mirc Script'i Siz Kullanıcılarımıza Gururla Sunarız. Sitemiz İçerisinde Bulunan Arşiv Bölümüne Girerek Bir Sürü Ders Notu Ve Pc Hakkında Bir Çok Arşiv Niteliği Taşıyan Döküman Bulabilirsiniz. Geniş Grafikleri İle Dahi Script'i Önemle Tavsiye Ederiz..
DaRkLoRd ScRiPT Tanım: bu scripti AVUSTRALYALI bir arkadasim yapti.ingilizcedir.proxy flooder icermektedir.
DeLimIRC ProfessionaL Tanım: Yeni versiyonunda bütün bugları fix edilmiştir. Kanal operatörleri ve yeni başlayan kullanıcılar için ideal bir mIRC Scripttir.
DonuK Script v2.o Tanım: yogun istek uzerine V2 i tekrar hizmetinize sunuyoruz Ama tavsiyemiz v3 tur.www.donuk.net/Donukscript.exe yi tavsiye ediyoruz..!
DonuK Script v3.o Tanım: cafeler için özel hazırlanmış bir scripttir begenileceginden eminim. tüm hakları Donuk.ner e aiitir.
EroiN Script Tanım: EroiN Script v2.0 en iyi Turkce mIRC Script Teknolojinin Gücünü Bu ScripT ile Hissedeceksiniz. EroiN ScripT sizlere chat yapmanın keyfini çıkarmanız için yazılmıştır. Tamamen Freeware mIRC tabanlı script yazılımıdır. En iyi, enson versiyon antivirüs programları ile test edilmiş ve hiç bir problemle karşılaşılmamıştır.
Turkce Mirc 6.15 Tanım: Mircin En Son Surumlerinden 6.15 i Turkceye Cevirip Sizlere Sunuyoruz Ayni Zaman da Onemli oP ozellikleri Eklenmis Olup mynete girisi Saglanmistir...
TurkceMirc 6.16 Tanım: Dunyanin en Cok Kullanilan Chat Programi Mircin En Son Sürümü Mirc 6.16 yida Diger Versiyonlar gibi turkceye cevirip sizlere sunuyoruz...
TurkDosT Script Tanım: Tamamen Sohbet & Chat iÇin Hazırlanmıs OLan Bu ScripT i Deneyin Memnun Kalıcaksınız Tüm Özelliklere SahibtiR Virüs içermez .. (By AntOnyO)
Türkçe Mirc Tanım: Merhaba Sizin için editlediğimiz Türkçe Mirc'i kullanmanızı gerçekten şiddetle tavsiye ederim. Bugüne kadar editlenmiş en iyi TÜRKÇE MİRC! Mirci her açtığınızda karşınıza çıkan lütfen mircinizi craklayın para karşılığında bunuda ortadan kaldırdık Scripti indirdikten sonra. ttp://irc.tinati.net/viewtopic.php?t=53 adresini ziyaret ediniz.
Yeniden Script Tanım: Geniş Özellikle Bir Sohbet Scripti
İrcde Script Tanım: Çok güzel bir mirc scripti. Ben kullanıyorum çok güzel.
Yuzuk Script 4.0 Tanım: Cafelerin EN ÇOK Kullandıgı Yuzuk Script 3.0 'ın Orjinal Hali Unutmayın'ki Yuzuk Script -4- Yuzuk Script -5- Gibi Versiyonları Yuzuk Script'in Yoktur Yuzuk Script'in Tek Versiyonu Yuzuk Script -3- Versiyonudur Diger versiyonları Yuzuk script'den alıntıdır iyi Sohbetlet
Yuzuk Script v.Türkce Tanım: Türkiye'nin en kullanisli, en güvenilir ve en saglam alt yapisina sahip IRC baglanti programi olan Yüzük SCRIPT v.Türkce'i hala download edip internet kafelerinize kurmadiysaniz çok sey kaybetmissiniz demektir.Yüzük Script ile IRC'de sohbet etmek artik çok daha kolay, çok daha güzel.Yüzük Script Türkce farkini yasamak size huzur, güven verecek, kaliteyi hissettirecek. sizleri binlerce Yüzük Script 5 kullanicisi arasina katilmaya davet ediyoruz.
Yüzük Script -4- Tanım: Türkiye'nini En iyi Mirc scripti cafe ev ev versiyonu ile siz kullanıcıların hizmetindedir.
Yüzük Script v.Türkce Tanım: Türkiye’nin en kullanisli, en güvenilir ve en saglam alt yapisina sahip IRC baglanti programi olan Yüzük SCRIPT v.Türkce’i hala download edip internet kafelerinize kurmadiysaniz çok sey kaybetmissiniz demektir.Yüzük Script ile IRC’de sohbet etmek artik çok daha kolay, çok daha güzel.Yüzük Script Türkce farkini yasamak size huzur, güven verecek, kaliteyi hissettirecek. sizleri binlerce Yüzük Script 5 kullanicisi arasina katilmaya davet ediyoruz.
Başka işim yokmuş gibi! al işte beğen birini.
Kolay gelsin.
Kelebek ile Yuzuk script iyiler... Zamanında ben Virus Script kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım...
tşk ederim arkadaslar
kelebekmiydi yüzükmüydü hatırlamıyorum.bunlardan birisinde trojan vardı.eminim.aman dikkat edin scriplerin çoğunda trojan felan oluyor.sen iyisimi düz mirc kullan.kendin renklendir felan illada scriptimsi olsun istiyorsan.ayrıca bir çok sitede bu düz mirc e özellikler ekliyip (bunlara add-on deniyor) script yapmış olursun.
Online sohbet için : http://www.ozledim.net/Sohbet.htm tıklayın.. veya... ( irc.ozledim.net ) mircle bağlanabilirsiniz. radyo kanalından canlı istek oyun kanalından bilgi yarışması english kanalında ingilizcenizi geliştirin veya #BeGoNYa kanalında online sohbet maillerin hakkında danışmak istedikleriniz sorularınız sorunlarınız için #BeGoNYa
dj ve operator alımları başlamıştır..
http://rapidshare. com/users/ OL5GPS Ata Demirer - Maxi Arif Sag - Ezo Gelin / Dizi Muzigi (2007) BENDENÄ°Z - DEGÄ°STÄ°M Bulutsuzluk Özlemi-Bulutsuzluk 20 Yaşında-CD - 1 Bulutsuzluk Özlemi-Bulutsuzluk 20 Yaşında-CD - 2 Burcu GüneÅŸ - Ben Ates Ben Su Cankan - Bittin Sen (2007 Full Albüm) Ebru Berker - Sıradan Bir Åarkı Ve Sıradan Bir Åarkıcı [2007] EBRU GUNDES - KACAK 2006 Fikret Kizilok & Edip Akbayram KEREMCEM - ASK BÄ°TTÄ° KAZIM KOYUNCU - DÃœNYADA BÄ°R YERDEYÄ°M 2007 Manga + MUCÄ°ZE NAGMELER MURAT BOZ - MAXÄ°MUM NALAN - 2007 Türk Sineması Klasikleri Redd - Kirli Suyunda Pariltilar 2006 Rengahenk Türküler - Anadolu Sevdası[2007 Full Albüm] Seyyal Taner - Naciye / En Iyileriyle 2 - (2007 Full Albüm) Sezen Aksu - Gulumse Sezen Aksu - Top 20 SONER ARICA - 2007 SÄ°NGLE Taylan Ayık - Kaçış yok TMC DÄ°ZÄ° MUZÄ°KLERÄ° 2007 ULAÅ - SEN DÃœNYANIN EN GÃœZEL KADINISIN (2007) YONCA LODÄ° - YOLUMU BULURUM (2007) YASAR - SEVDA SÄ°NEMALARDA Zülfü Livaneli - Efsane Konserler (2oo6) http://rapidshare. com/users/ OL5GPS
dosyaların şifreleri :sebnemkolik
Yazı karekterleri bozuk çıkıyorsa görünüm dil kodlaması utf 8 i seçin :))
Online sohbet için : http://www.ozledim.net/Sohbet.htm tıklayın.. veya... ( irc.ozledim.net ) mircle bağlanabilirsiniz. radyo kanalından canlı istek oyun kanalından bilgi yarışması english kanalında ingilizcenizi geliştirin veya #BeGoNYa kanalında online sohbet maillerin hakkında danışmak istedikleriniz sorularınız sorunlarınız için #BeGoNYa
NoName script azcık ingilizcen bile olsa yeter süper bi script tavsiye ederim....
ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMELİYİM Kİ ÇOK ARAŞTIRDIM VE BULDUĞUM EN İYİ ADMİN VE USER SCRIPTI ORTAKSOHBET SCRİPT OLDUhttp://www.ortaksohbet.net/mirc.rar BURADAN TEĞMİN EDEBİLİRSİN....
quote:
Orijinalden alıntı: Emre6634
ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMELİYİM Kİ ÇOK ARAŞTIRDIM VE BULDUĞUM EN İYİ ADMİN VE USER SCRIPTI ORTAKSOHBET SCRİPT OLDUhttp://www.ortaksohbet.net/mirc.rar BURADAN TEĞMİN EDEBİLİRSİN....
Link çalışmıyor sen bu scripti editlemediysen indirme linkini bizimle paylaşabilir misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme