Şimdi Ara

En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
267.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankara gazi hastanesinde ne kadara mal olur
  • burun estetiği hakkında tereddütlerim var doktor seçimini özenle yapmak gerekiyor , yardımcı olabilecek var mı ?
  • ykhashas Y kullanıcısına yanıt
    burun estetiği sürecinde belki de en zor nokta doktor seçimi. Çünkü herkesten çok farklı yorumlar duyarsın, hiç bir doktor için herkes mükemmel demez. Burada biraz şans faktörü de önemli. Tabi araştıracağın doktorun tecrübesine, yapttığın için arkasında ne kadar durduğuna dikkat et. burun estetiği fiyatları çok fazla farklılık gösteriyor ama sakın bu konuyu baz alıp, karar verme. Kadın forum sitelerinde özellikle doktorları çok detaylı anlatıyorlar. Umarım senın için en doğru kararı verirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmkkk

Osman Oymak hakkında bilgisi olan var mı? Lütfen çok acil bilgiye ihtiyacım var

Osman oymak çok iyi bir doktor diye biliyorum, ama inanılmaz pahalıdır.
  • Bursada oturuyorum bende doktor ariyorum varsa bildiğiniz simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik cerrahisinde bildiğimiz en iyi doktor , Show tv de doktorlar dizinde oynuyordu :)
  • arkadaşlar ankarada plastik cerrah olarak muhittin eski ve ozan bitik isimlerini duydum. kbb uzmanı olarak eren taştan ve tevfik sözen diyebilirim ben başka bir doktora ameliyat oldum ankarada , reklamı yapılan doktordan uzak durun tavsiye demiyorum yanlış anlamayın. doktor kendini övüyorsa kaçın oradan bana türkiyede 2. yiz diyordu ameliyat olduğmu doktor bu güne kadar revizyon isteyen bir hastam olmadı dedi düzeltme istediğim halde birşeyin yok dedi. burundaki nefes problemim devam ediyor bende tekrar ameliyat olacağım iyi araştırın benim gibi hataya düşmeyin ismini vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.robot.mr -- 18 Temmuz 2015; 16:00:54 >
  • burun estetiği fiyatları hakkında güzel bilgiler vermişsin ama arada ciddi ucurumlar var. İnsan bu ucurumun nedenini anlayamıyor.
  • 0 mesajlı troller yazmazın insanlar ameliyat olacak aptal yerine koymayın insanları..
  • Burun estetiği ameliyatlarında bence en iyi doktor Muhammet Dilber.
    Muhammet hoca, İstanbul'da, Ankara'da, İzmir ve Bursa'da burun estetiği ameliyatı yapmaktadır. Ben ameliyatımı İstanbul'da oldum. Ankarada burun estetiği olmak isteyen arkadaşım olduğunu Muhammet hocaya söylediğimde 3 ayda bir Ankara'da burun estetiği ameliyatları yaptığını söyledi.

Op.Dr. Muhammet Dilber adresinden bilgilere ulaşılabilir. Ayrıca bir çok forum sitesinde de ismi sıkça anılmakta.
  • 0 cevaplı trollere inanmayın, burnunuzu emanet ediyorsunuz çünkü. 5 ay evvel ameliyat olmuş biri olarak şunu tavsiye edebilirim.

burununuzdaki sorununuz sadece dış görünüşse estetikçiye. nefes probleminiz de varsa kbb ciye gidin. doktor seçerkende araştırın. pahalı doktor iyidir diye birşey yok.
    istanbulda meşhur olmuş 4-5 tane doktor var. bunlar da müşteride yana sıkıntıları olmadığı için. fiyatları 8-10 bin tl ye kadar çekiyorlar.
  • mr.robot.mr M kullanıcısına yanıt
    quote:

Muhitdin Eski
    nin burunda çok iyi olduğunu daha önce iletmiştim gönül rahatlığıyla tek tavsiye edeceğim kişi yine o olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla en iyisini bilmem de en kötüsü olarak benim burnumun içine s...n kişiden sakının yeter, kendisi kbb uzmanı ama estetikte yapıyor baya da biliniyor kendisi maalesef.
  • Ankara ilinde en iyi burun estetiğini estetik akademi bünyesinde bulunan Onurkan hoca yani Onurkan İdaci'yi öneririm. gerçekten çok iyi bir plastik cerrah. arkadaşımın tavsiye ile gittim, ilk denemede bile yaptığı şekli çok beğendim. Site adresleri
    www.estetikakademi.com
    Estetik Akademi
    http://www.estetikakademi.com
    buradan bakabilirsiniz.
  • Burun estetiği fiyatları için çok yer araştırdım fakat kimseden pek emin olamadım. İsveç klinik diye bir yer buldum burasıyla görüşeceğim. Görüştüğümde size de bilgi aktarabilirim. www.isvecklinik.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

0 cevaplı trollere inanmayın, burnunuzu emanet ediyorsunuz çünkü. 5 ay evvel ameliyat olmuş biri olarak şunu tavsiye edebilirim.

burununuzdaki sorununuz sadece dış görünüşse estetikçiye. nefes probleminiz de varsa kbb ciye gidin. doktor seçerkende araştırın. pahalı doktor iyidir diye birşey yok.
    istanbulda meşhur olmuş 4-5 tane doktor var. bunlar da müşteride yana sıkıntıları olmadığı için. fiyatları 8-10 bin tl ye kadar çekiyorlar.

Koca koca doktorların yaptıkları bu durum gerçekten çok üzücü. Kesinlikle katılıyorum.
  • buraya hastaymis gibi hesap actirip kendini ovduren utanmaz, sahtekar, esnaf mantikli doktorlara guvenip kendini teslim eden net kerizdir.
  • Ankara GOP ta estetik akademi gerçekten çok iyi ve ilgili, burnumda ufak bir törpi işi vardı çok iyi şekilde yaptılar. buradan diren hocaya teşekkürler. sitelerinden iletişim bilgilerine bakabilirsiniz.www.estetikakademi.com site adresleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

0 cevaplı trollere inanmayın, burnunuzu emanet ediyorsunuz çünkü. 5 ay evvel ameliyat olmuş biri olarak şunu tavsiye edebilirim.

Çok doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: nawres

buraya hastaymis gibi hesap actirip kendini ovduren utanmaz, sahtekar, esnaf mantikli doktorlara guvenip kendini teslim eden net kerizdir.

Biraz ağır oldu ama tespit %100 doğru bir tespit
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.