Şimdi Ara

EN İYİ BOYA KORUMA SİSTEMİ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
26.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: obt

Meguiars farkını her türlü belli ediyor ( ürün olarak ) yani diğer cilalardan çok farklı duruyor.

Birde hazır konu açılmışken sorayım

Aracıma Turtlewax sıvı cila ile cila yapıyorum gayet güzel bir görünüm oluyor fakat 2-3 yıkama sonra su damlacıklarından ve parlaklıktan eser kalmıyor bunun sebebi nedir? Ürünmü dandik yoksa benmi layıkıyla yapamıyorum ?

Meguiars ve iyi bir usta

gerisi yalan
  • Bugün bir ustaya sordum öyle tanıdıkta değil.Boya koruma için bana dediği hocam yaparım sizinde 200 milyon paranızı alırım ama tazyikli suyla iki yıkamada akıp gidiyor dedi.Cilanızı aksatmayın gerisi hikaye diyede ekledi.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

Bugün bir ustaya sordum öyle tanıdıkta değil.Boya koruma için bana dediği hocam yaparım sizinde 200 milyon paranızı alırım ama tazyikli suyla iki yıkamada akıp gidiyor dedi.Cilanızı aksatmayın gerisi hikaye diyede ekledi.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

hocam su itici özelligi oldugundan dolayı tazzikli suyun çıkarması imkansız. neden imkansız aracını su tutturup kendi yıkayan kişiler mutlaka vardır.
    kendi adıma konuşayım aracım kirliyken tazzikli su tutturdugumda aracı güneşe çektiğim vakit kurumaya başladıgında halen tozların üzerinde oldugunu görüyorum. ıslakken asla görünmüyor ama kurudugunda aracın tamamen temizlenmediği ortaya cıkıyor. anlatmak istediğim tazzikli su kısmen temizliyor.
    usta bu konuda yanılmış.

asıl iş şampuanda. su ile alakası yok. yıktttnız oto yıkamacılarda kullanılan şampuanlar cok kalitesiz ve başka kimyasallar ile karıstırıp aracın kendi vernigini, sizin uyguladıgnız veya yaptırdıgnız uygulamayı üstünden sökecek kadar güclüdürler.

samimi söylüyorum su tutturdugum yıkamacıya sordum bu köpüğün cinde neler var diye adam hersey saydı, pril,şampuan, porcöz,camsil gibi ürünler saydı. duydugma inanamadım. ve oto yıkamacılardan tiskidim.

zaten prilin,camsilin aracın vernigini aldıgınızı biliyorsunuz, üstelik işin icine porcöz girince insan tuhaf oluyor.

usta bir yönden haklı söyle ki ürün uygulamasının dahada kalıcı olması icin kişin kendisi araca hafif birsey uygulaması gerekiyor.
    misal ben arkadasa meguiars nxt 2.0 önerdim ürünün kendisi tek uygulamada 3 ay gidiyor ,arac her yıkandıgında meguiars ultimate quik detailer sıkıp uygulasa boya korumanın ömrünü +3 ay daha uzatır.

ben bunu arkadasa söylemeye gerek duymadım cünkü 500mllik boya koruma her ay yapıldıgı sürece tam 1 sene yetiyor. yetiigi icinde tavsiye etmek istemedim.
    usta bir yönden haklı dedim ama cila ile alakası yok bu işin,zaten cilayı sürdükten sonra aracın parlayacagını herkes biliyor.

benim acımdan bakıldıgında olayın aslı bu. hobi olarak kendi aracımla ilgilendiğimden dolayı bilgimi sizlerle paylastım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 2 Mayıs 2011; 17:20:54 >

• yaptırdığın yerin iyi olması da önemli.benim aracın kapı yan bantlarını kullandıkları dekupaj makinası yakmış beyaz bir görüntü oluştu.
  • Benim de kapı kollarında beyazlama oldu çözüm nedir illa boya mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: reefted

Benim de kapı kollarında beyazlama oldu çözüm nedir illa boya mi

plastiğin yapısı bozulduğu için benim cihazda kapı bantlarını değiştirmek gerekiyor.sizinde kapı kollarını değiştirmeniz gerekebilir.
  • Otomobil satış firmaları bu işi amatörce yapıyormuş; markanın dışında uygulayıcı firma çok önemliymiş, iş yerinden bi arkadaşım bulmuş, 3-4 kişi yaptırdılar. Hepside, hem ilgi alakadan hem işçilikten menun kalmışlar, benimde Ulusta işim vardı uğrayıp kendim bakayım, konuşayım dedim, Berker Bey ilgilendi benle sahibiymiş aynı zamanda, işlem yaptıkları 8-10 araba vardı içerde hepside mercedes bmw'diydi. Arabaları görünce zaten ikna oldum, arkadaşlar 3M'in yetkili uygulayıcısıymış, yani kullandıkları malzemelerin uygulama eğitimini alıyorlarmış. Bende boya, koltuk koruma, ince temizlik yaptırdım, içide dışıda yeni gibi oldu arabanın(2006 renault scenic previlige). Ben memnun kaldım.

http://www.carcareconcept.com/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.