Şimdi Ara

En İyi Avrupa Charı Nasıl olmalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar burda kendı fıkrınıze göre en ıyı en verımlı char nasıl olmalıdır onu tartışalım.
    bana kalırsa full str archer ıyı bı çar olabıler...

• pek ılgı uyanırmaı galıba
  • cinli leri cok öğrendiniz ya şimdide daha kimse oynamadan en iyisi hangisi sanki en iyiyi söylesek kasıcan 80 e esip gecicen
  • Ben zaten tatar yaycı açacam wizard sağlam vurur ama tatar yaycı tek atar ona

En iyi çar diye bişi yok aslında,hep dengeli karakterler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkWax

Ben zaten tatar yaycı açacam wizard sağlam vurur ama tatar yaycı tek atar ona

tatar yaycı diye bi karaktermi var yoksa senin bulduğun bi isimmi
  • quote:

Ben zaten tatar yaycı açacam wizard sağlam vurur ama tatar yaycı tek atar ona

quick post = +1
  • avrupalılar bow kullanmıyo,crosbow kullanıo,crosbow da tatar yayı demek,onu kullanan da tatar yaycı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

avrupalılar bow kullanmıyo,crosbow kullanıo,crosbow da tatar yayı demek,onu kullanan da tatar yaycı

vay bunu bilmiyodumhaha çok komik ya sanki güneydoğunun bağrından kopmuş gibi
  • str neymiş ya off nuker atmadıktyan sonra nerde bu oyunun zevki pvp yapar ken tamam güçlü olablir am azevk yok full int olcan açcan ligt ve işfre nuke bitcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

str neymiş ya off nuker atmadıktyan sonra nerde bu oyunun zevki pvp yapar ken tamam güçlü olablir am azevk yok full int olcan açcan ligt ve işfre nuke bitcek

nuker sadece kasar (!)

ölene kadar kascak deilsinya? 80.99 olduktan sonra job war pvp guıld var gibi eğlenceli aktivitelerde otur bakalım duvarın dibinde war bitene dek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

str neymiş ya off nuker atmadıktyan sonra nerde bu oyunun zevki pvp yapar ken tamam güçlü olablir am azevk yok full int olcan açcan ligt ve işfre nuke bitcek

nuker sadece kasar (!)

ölene kadar kascak deilsinya? 80.99 olduktan sonra job war pvp guıld var gibi eğlenceli aktivitelerde otur bakalım duvarın dibinde war bitene dek

nuker olurum kaçar kaçar adama indiririm adam ölür
    bide yeni pvp de kan içme varmı?
    +FULL INT WİZARD Olurum.. wizard hızlı vurursa çok güçlü olur.hem adamı yawaslatma durdurma büyüleri var. bide warrior u yener çünkü warrior un armor u magic e dayanaklı deil.
    [benim fikrim]

• bak 3 aylık ksro oynayışımdan biliyorum çoğu char ı denedim. 3 tane ii char çeşidi war
    1: full str twohanded sword (warior)
    2:2 str bi ınt dagger
    3:FULL INT PRODECTÖR(yanlış yazdım galiba) cleric yane buffer en ii si beffer diebilirim çok işe yarıo damege leri çok çok ii olmaya bilir ama buff ları onu kurtarıyo tek eziq olmayan char bence buffer dır
    gerçi diğer char larda kötü de onlar tek başına kasamıo...

NOT::bana göre en danik char wizard çünkü buffer olmadan bi **kimi yapamıo

NOT2:: wizard çok vurmasına rağmen bi crossboww tekte alıo bide twohanded warrior u döşünün and

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xflag -- 8 Temmuz 2007; 12:09:37 >

• abi europe daki charların hp seviyeleri cinlilere göre biraz abartılı sanırım oynamadım ama öle tahmin ediyorum

nukere tek atmak gibi birşey söz konusu olmaz yani wizard da amcam yeri gelioyr damage in babasını verip cat alıyor str yi ama en iyisi crossbow cu tatar yaycı süper skilleri var
  • rogue çift bıcak bide biraz heallama skili tmmdır
  • çin dek NUKER ler herkezi kesiodu uzaktan ata ata [+kalkanların blocklarını saymassak]
    wizard da 2kat da fazla vuruyo nuker lere

+++OKÇUNUN [TATAR YAYCININ] silahları çok berbat gözüküo bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emq/Emq -- 8 Temmuz 2007; 12:18:56 >
  • Ben TATAR YAYCI olcam,ezik bi tane de dagger alcam stealth skilini de açacam dagger ile stealth bascam TATAR YAYI ile çakacam (stealth iken çakarsam stealth gider herhalde)
  • tatar yaycı en iisi
  • http://nick.dark-network.net/upload/files/2/All%20Cross.JPG

Okçu güzelde silahları güzel deil

Edit=Resmi koyamamıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emq/Emq -- 8 Temmuz 2007; 14:07:02 >

• bn ce alanında ki büyüleri (kılıç ok ateş elektrikvs.)max olucak her şeyi sosun +15 olcak para bankadada full olcak çantadada daha aklıma gelmiyo
  • stealth bu skill tam olarak nedir bi acıklarsan sevinirim

bu donusme skilli filanmı?

bide silahın güzel gözükmesi değil cinli charları uzaktan nasıl aglattıgını gören birisi olarak sonuca önem veriyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.