Şimdi Ara

En İyi Amblem Sıralaması :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
19.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En İyi Amblem Sıralaması :)

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)
  • Beyler sadece logo koyarak olmaz anlamlarınıda yazalım güzel konu olsun hatta logoların ne gibi değişiklik geçirdiklerini gösteren resimlerde koyabiliriz ben başlıyorum

Bir ahırdan çok daha iyi firma merkezleri görmüştük. Ancak Adam Opel AG'nin hikayesi, gerçekten de bir çiftlikte başladı. Eski bir ahırı atölyeye dönüştüren Adam Opel, ilk başlarda dikiş makineleri, 1898'den itibarense otomobil üretmeye başladı. Günümüzdeki yıldırım yerine geçmişte, teknolojik ilerlemeyi temsil eden bir zeplin figürü kullanılıyordu. Zeplinlerin pabucu dama atılınca figür, yerini bir rokete bıraktı. Halen kullanılan yıldırım figürüne geçişse 1963 yılında gerçekleşti. Güncel Opel, ambleminde tekerlek içinde şimşeğe yer veriyor. Amblemdeki tekerlek güveni, şimşek ise hızzı simgeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 13 Kasım 2011; 13:33:53 >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

•  En İyi Amblem Sıralaması :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutozk -- 13 Kasım 2011; 13:33:24 >
  • aklıma ilk jaguar amblemi geldi bence tartışmasız en güzeli jaguar.en kötüsüde alfa romeo hem çok karışık hemde hayvan gibi kocaman haç ı koymuşlar, heryere sırf amblemi için bile alfa romeo almam gitsinler yobaz katoliklere satsınlar.

Sonrada benim avatar

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

daha kotusu yapılana kadar en kotusu bu
    not: skoda kullanıyorum.

güzel bir amblem ile en az %20-30 artış sağlar.

yemin ederim sırf ambleminden dolayı arabalarına gidip bakmıyorum bile.

Bendede aynı önyargı var.Skoda diyince aklıma gelene tek şey.

iyi, siz ön yargılarınızla fahiş fiyata dandik ama amblemi güzel araçlara binmeye devam edin o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 13 Kasım 2011; 13:54:39 >

Orijinalden alıntı: dermeister01

aklıma ilk jaguar amblemi geldi bence tartışmasız en güzeli jaguar.en kötüsüde alfa romeo hem çok karışık hemde hayvan gibi kocaman haç ı koymuşlar, heryere sırf amblemi için bile alfa romeo almam gitsinler yobaz katoliklere satsınlar.

ilerde türk malı bir araba üretilecek olsa amblem içinde hilal bulunsa aynı yorumu yapabilir misin acaba

Orijinalden alıntı: duge86

+1

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

aklıma ilk jaguar amblemi geldi bence tartışmasız en güzeli jaguar.en kötüsüde alfa romeo hem çok karışık hemde hayvan gibi kocaman haç ı koymuşlar, heryere sırf amblemi için bile alfa romeo almam gitsinler yobaz katoliklere satsınlar.

ilerde türk malı bir araba üretilecek olsa amblem içinde hilal bulunsa aynı yorumu yapabilir misin acaba

kesinlikle hilal milal olmasın dini, siyasi, ırki içerikli amblemlerin ticari mallarda kullanılmasına karşıyım.zaten çok büyük pazarlama hatası amblem bana 1 tane bile müşteri kaybettirmemeli.herkesin sevidği karizmatik bir hayvan olabilir yada bir materyal resmi yada markanın başharflarinin güzel bir fontla yazılması

• YILDIZ

• Ferrari. Ferrari nin abmleminin bir tarihi var. Birinci Dünya Savaşı pilotu Francesco Barraca’nın uçağının gövdesinde, şaha kalkmış at amblemi bulunuyordu. Barraca’nın annesi Enzo Alfa Romeo pilotuyken kazandığı bir yarışı izliyor ve Enzo’ya, şaha kalkmış at motifini arabalarında kullanmasını, bunun O’na şans getireceğini söyledi. Ferrari, siyah renkli şaha kalkmış atı alıp ve doğduğu şehir Modena’nın rengi olan, kanarya sarısı zeminin üzerine yerleştirdi. Ve efsanenin amblemi böyle doğdu.

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

edit: buda değişim süreciymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 13 Kasım 2011; 14:47:28 >

• en kötülerinden biri

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.