Bildirim
EN İYİ 26' LCD TV SİZCE HANGİSİ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
26U3000 modeli var sonynin bir bak derim fiyatıda uygun, ama senin yerinde olsam 32 inç alırım çünkü 26 inçlerde sirkülasyon yok yani 32 inçler 26 lara göre 10 katı daha fazla satılıyor (bende tv satış işi yapıyorum 5 senedir ordan biliyorum) o yüzden fiyat indirimleri 32 lerde daha çok oluyor, yani 26 inç tv alacağın fiyata 100 ytl civarı ekleyip çok daha kaliteli 32 inç alabilirsin... favori modelimde samsung 32R81 dir... -
Tv yi masa üstünde kullanacağım dolayısı ile izleme mesafesi çok yakın olacağı için 32" büyük gelecektir.
26" kaliteli bir tv arıyorum hatta mümkünse full hd olmasını arzu ediyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: bahadirnal
Tv yi masa üstünde kullanacağım dolayısı ile izleme mesafesi çok yakın olacağı için 32" büyük gelecektir.
26" kaliteli bir tv arıyorum hatta mümkünse full hd olmasını arzu ediyorum.
Çok yakından izleyecekseniz ve full hd olmasını istiyorsanız tv yerine 24" bir monitör de alabilirsiniz. Hem pc'de yüksek çözünürlükle(1920x1200) kullanırsınız,
hem de receiver'ınızı bağlayıp tv olarak kullanabilirsiniz. Ps3 bağlantı / full hd olanakları da cabası. Tv alacaksanız 32" almanızı tavsiye ederim.
Çünkü 26" ile neredeyse aynı fiyata sahipler, daha küçük ekran almak pek mantıklı değil gibi. -
bence de 24'' benq işini fazlasıyla görür.
çünkü 37'' altı Full HD yok piyasada bildiğim kadarıyla. -
SONY 26S3000
Güzel bir seçenek olabilir.
WHAT HIFI testinde en iyi 26 inç seçilmişti.
26D seriside bulabilirsen olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: bahadirnal
26" Lcd Tv için önerileriniz nedir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X