dostum naaptın yaa?370 YTL ye z2300'ün bir uydusundan daha güçsüz bir sistem alacak insan tanımıyorum.:D
bence sounsticks seni kesmez çünkü o titretmez son derece güçlü bir sesi war ama bir o kadar da dengeli ama z2300 alabilirsin ama arkadaşın da dediği gibi sadece titrersin cam falan kırarsın o kadar ama sen önce bi bütçeni söylersen daha kolay yardım edebiliriz...
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhansx1
dostum naaptın yaa?370 YTL ye z2300'ün bir uydusundan daha güçsüz bir sistem alacak insan tanımıyorum.:D
Amaç müzik değilde gürültü dinlemekse teklifimi geri çekiyorum.
Amaç müzik değilde gürültü dinlemekse teklifimi geri çekiyorum.
Gürültü ile ne alakası var o fiyata Mx5021 de alınır onu söyledim illa z2300 olcak demedim.
arkadaşım z2300 en ii 2+1 olaraq daima kabul edilir bunu için fazla düşünme derim ben sana..
quote:
Orjinalden alıntı: Quee
arkadaşım z2300 en ii 2+1 olaraq daima kabul edilir bunu için fazla düşünme derim ben sana..
doğrudur.anti-logitech takımı her zaman bir bahane bulup üstüne leke sıçratsa da,z2300 her zaman en iyisidir.
ben dün akşam philips spa 1300 aldım 49,90 ytl fiyatı uygun geldi bana ve sesi de gayet iyi.. evde creative 5+1 var onun bufferinden daha net ve temiz bas veriyor. Ama işyerinde kullanacağım için(konuyla ilgili soru başlığı da açtım) basını düşürmem gerekli.. Onu da halledebilirsem daha memnun kalacağım. onun dışında fiyatına göre gayet iyi