Şimdi Ara

EN ISINMAYAN NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE DELL n5110 INSPIRON i5 MODEL NOTEBOOK VAR. 2012 YILINDA ALMIŞTIM. PERFORMANSINDAN GAYET MEMNUNUM. AMA SON 1 SENEDİR ISINMA SORUNU YAŞAMAKTAYIM. FAN SÜREKLİ ÜST SEVİYEDE ÇALIŞIYOR. GEÇEN SENE TEMİZLETTİM, BİRKAÇ AY SONRA YİNE AYNI. GEÇEN KENDİM TEMİZLEDİM, TERMAL MACUNU SÜRDÜM, 3-4 DERECE ANCA FARKETTİ. BANA ISINMA KONUSUNDA GAYET BAŞARILI Bİ ÜRÜN ÖNERİR MİSİNİZ. PARASI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL. BENi UZUN BİR SÜRE İDARE ETSİN ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ParaylaBurnunuSilenAdam

Bu sizi 5 yıl götürür.
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-2.html#.VSjWMlB5ZD8

bu ürün msi nin ürünü mü. özellikle oyun için tasarlanmış bişey bu.
  • Valla "en ısınmayan" ı bakıyorsanız i7 mq\hq işlemcilere bakmayacaksınız. Çünkü bu işlemcileri soğutmak gerçekten zor. Misal üstte arkadaşın önerdiği model i7 hq modelini en iyi soğutan modellerden(incelemesi burada : http://www.notebookcheck.net/Schenker-XMG-A505-Clevo-N150SD-Notebook-Review.137736.0.html ) ama o bile i5 m/u işlemciyi tek fanla soğutan ortalama bir laptoptan 10 derece fazla ısınıyor.

Yine bir ama diyelim i7 mq\hq ile i5 arasında işlemci gerektiren uygulamalar arasında performans olarak yaklaşık 2 kat fark var(oyunlarda kayda değer bir fark yok). Yani eğer işlemci gücü ön planda ise sizin için bu 10 dereceyi görmezden gelebilirsiniz. Sizi de anlamıyor değilim. Sütten ağzınız yanmış ( benim gibi :)) şimdi yoğurta üflemek istiyorsunuz :-).

Ben yoğurta üfleyeli 6 ay oldu :-). Şu an ısınma konusunda içim oldukça rahat. Hatta dedim ya yoğurta üfleyeceğim diye,zaten ısınmayan notebook un altına bir de soğutucu aldım( şimdi fişini takmaya üşeniyorum:)). Dediğim gibi en ısınmayan bakılıyorsa sırasıyla i5u=i7u»i5m»i5h»i7mq=i7hq diye en az ısınandan en çoğa doğru sıralayabiliriz.

Lakin gidip körü körüne almayın tabi. Üstte verdiğim linkteki sitede bir çok notebook'un incelemesi mevcut. İncelemelerde aşağıya doğru gelin.Temperature başlığında stress test sonuçlarının olduğu resim ve yanında yorumu bulunuyor. Buna göre bir notebook'un soğutma performansını değerlendirebilirsiniz. Oradaki değer cihazı programlarla son limitine kadar belli bir süre test edildikten sonra ortaya çıkan değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 13 Nisan 2015; 9:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lenovo thinkpad t serisi birşey al
  • ultrabook al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop soğutma sessiz ve etkili
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.