En ilginç seni seviyorm bir kıza nasıl denir sizce !!! ben en ilgincini duraklara poster yapıştıranlarda görmüştüm baya etkili olur her halde
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ROMEO</i> <br />En ilginç seni seviyorm bir kıza nasıl denir sizce !!! ben en ilgincini duraklara poster yapıştıranlarda görmüştüm baya etkili olur her halde <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
"ines muroyives" de bakalım, ne diyecek
o ne öyle keloğlan ya direk tokat yersin bence onun yerine kızın geçtiği sokaklara spreylerle seni seviyorum ... yaz bence en etkili silah !!
bak ben ne yaptım... bunun üzerine birşey yapan varsa helal olsun derim...
kar yağmasını bekledim... kız yurtta oturuyordu... yurt binasının önü kar olmuştu... ve kimse ayak basmamıştı henüz... o gun erken uyandım ama çok erken... önce aradım odasında mı diye... onay aldım sen uyu dedim... :) uyudu... yurdun önündeki alanda "seni seviyorum" yazdım karların üzerine büyük büyük... yaklaşık 10 metre genişliğinde 1 metre enindeydi... sonra oralara ne bulduysam koydum... taş bilmemne vesaire... sonra aradım... bugun ne kadar guzel bir gun camdan dışarı baksana dedim... baktı... ve bana aşık oldu...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by xoge</i> <br />o ne öyle keloğlan ya direk tokat yersin bence onun yerine kızın geçtiği sokaklara spreylerle seni seviyorum ... yaz bence en etkili silah !! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
"seni seviyorum" un tersten okunuşu. Bunu geri geri giderken söylemek daha etkili olabilir.
evet bayağı etkili olur keloğlan birde bir yere takılıp düşte bari karizma tepelere vursun [evlol] oguzkaganaslan +1 kardeş helal olsun :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by xoge</i> <br />evet bayağı etkili olur keloğlan birde bir yere takılıp düşte bari karizma tepelere vursun [evlol] oguzkaganaslan +1 kardeş helal olsun :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Etkili ama oldukça pahalı bir yol var:
Sanatkar bir plexiglas ustasına yunus balığı büyüklüğünde bir plastik balık yaptırıp iki tarafına suda çıkmaz fosforlu boya ile "seni seviyorum" diye yazdıracaksın.
Sonra bu balığı alıp Sarıyer'deki bir balıkçı motoru reisine yalvar yakar olacaksın:
"Reis, tam balıktan dönerken Rumelihisarı önünde yalandan ağ atıp benim şu balığı sanki ykalamış gibi kıyıya getiriver. Ben sevgilimle kıyıda romantik takılıyor olacağım" diyeceksin.
O gece bardan geç çıkıp Rumelihisarı'nda kokoreç yemeğe gideceksiniz. Tam eve dönmek üzereyken balıkçı motoru kıyıya yanaşacak, ve reisin motorunda vinçte o balık asılı. Fosforla pırıl pırıl parlayayn üzerinde "seni seviyorum" yazılı balığı sevgiline gösterip, "bak sevgilim aşkımıza denizlerdeki balıklar dahi şahit" diyerekten...Perde!
kızlar güllere bayılır kızın evini biliyorsan bir çiçekçiyle anlaşıcaksın ve eve 11 kişiyle kırmızı gül gönderceksin birinci kişinin elinde bir gül,ikincinin elinde 2, üçüncünün elinde 4 diye diye her seferinde 2 katı arttırarak kişileri 5 dk. arayla eve göndercen sonra sıra 11. kişide gittikten sonra sen elinde bir demet gülle ve seni seviyorum yazılı bir kartla eve dalıcan ... işte bukadar (herhalde)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by OguzKaganAslan</i> <br />bak ben ne yaptım... bunun üzerine birşey yapan varsa helal olsun derim...
kar yağmasını bekledim... kız yurtta oturuyordu... yurt binasının önü kar olmuştu... ve kimse ayak basmamıştı henüz... o gun erken uyandım ama çok erken... önce aradım odasında mı diye... onay aldım sen uyu dedim... :) uyudu... yurdun önündeki alanda "seni seviyorum" yazdım karların üzerine büyük büyük... yaklaşık 10 metre genişliğinde 1 metre enindeydi... sonra oralara ne bulduysam koydum... taş bilmemne vesaire... sonra aradım... bugun ne kadar guzel bir gun camdan dışarı baksana dedim... baktı... ve bana aşık oldu... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
dostum lütfen geç bu ayakları.sölediklerin çok komiğime gitti.seven insan onlara gerek kalmadanda sever.sen merak etme. illa ilginç birşeylermi yapmak lazım sanki alla alla. katılmıyorum bunaaaaaaa.
abi çok komiksiniz ya ne gülü felan. gül yollamasak kız bizden kaçıcakmı sanki.bunlar kendini tatmin etmedir.sadece kız birşey bekliyorsa onu bilemem.ama bence normal olarak kızında birşey beklememesi lazım. tabi buna katılmıyor olabilirsiniz ama benim mantığım BU...!
mike hocam seni evlendirek biz ya şöyle tüm donanım haber üyelerinin katılacağı dev bir organizasyon, göbekler atalım falan kafaları demleyelim, sabaha kadar eğlenek demi ama? Boş işler bunlar böyle yok gülmüş yok mülmüş. Hem sen Dışbak reklamlarını gördün mü birader? [bandt] Hadi eyvallah.
dostum doğru kızı bulabilirsem anında evlenicem zaten...
Sana seni anlayacak bir kız lazım Mayk..
Mesela fitnessçi..
zuhahahaha evet mike fitnessci lazim sana başkasi seni açmaz gibi geliyo [ngt]