Şimdi Ara

en ideal nescafe yapımı. ustalar yardıma... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
38.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepinize saygım sonsuz ama gerçek kahve filtre kahve ile olur.Sizin içtiğinizin kahve ile alaksı yok.Aslında gerçekten istiyorsanız çok değil 50 tl ile halledilir o iş, bir french press bile iş görür
  • 3 kaşık (kahve bardağının tabanını dolduracak kadar) Nescafe Gold
    Göz kararı Coffee Mate
    Şekersiz.
  • Evt beyler bende süt var sütle yapmam lazım ayarı ne ?
  • Galiba en ideali 2 çay kaşığır kahve 2 çay kaşığı caffie mate ve bir miktar şeker ben şeker kullanmadığım için daha kolay olu ölçüyü tutturmam. DENİYORUM ŞİMDİ....
  • Eski mesajlarımı gördüm hüzünlendim Tam da kahve içerken bu konuyu görmem ilginç oldu. Neyse şuanki kahvem kofimeytli neskafe gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Eski mesajlarımı gördüm hüzünlendim Tam da kahve içerken bu konuyu görmem ilginç oldu. Neyse şuanki kahvem kofimeytli neskafe gold

Helal olsun bee
  • Günde 4 bardak kahve içiyorum 3ü1 arada nescafe gold vb. Bi zararı varmı? Sabah 2 tatlı kaşığı kahve şekersiz içmeden kendime gelemiyorum bağımlı oldum sanırım. Tek bağımlılığım kahve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kahve kültürüm yok nette araştırtım biraz sonra a101de french press buldum 6tl gibi bişeydi baya ucuzhemen kaptım.Sonra migrostanda jacobs monarchy aldım filtre kahve diyor aynı zamanda french press yapılışınıda göstermiş.yaptım içtim ama sanki tadı bulamadım normal su gibi kahve oldu.
    Ben nerede hata yaptım.1-French press kalitesizliğinden mi 2-Filtre kahve almam mı,
    Ha bide sütlü,cappuccino tarzı kahveyi nasıl yapabilirim
  • Suyu 83 derecede kaynat.Asla ve asla fazlası yada eksiği değil.Ölçüleri ise tam olarak şöyle; 1,5 çay bardağı kahve, 3 kaşık cofee mate ve 2,5 küp şeker.Şekerin tam tamına yarısını atmalısın.Bana dua edeceksin.Tanrı aşkına, sınavımı vermem için dua et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateist At -- 24 Aralık 2013; 15:00:26 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZsaThxKrpFg hortlama :D
    videolu anlatım
  • şu lanet ayarı bir tutturamıyorum yardım edin

2.5 çay kaşığı kahve , 4 küp şeker ve 2 çay kaşığı süt tozu koydum ama tadı hala garip.

içiminin kolay olmasını istiyorum dieal bir ölçü verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

şu lanet ayarı bir tutturamıyorum yardım edin

2.5 çay kaşığı kahve , 4 küp şeker ve 2 çay kaşığı süt tozu koydum ama tadı hala garip.

içiminin kolay olmasını istiyorum dieal bir ölçü verin

süt tozu her zaman fazla olmalı demek ki tatlı seviyosun 4 küp şeker koyduğuna göre.

mesela 1 kaşık kahve koyduysan 3 4 süt tozu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 13 Eylül 2015; 7:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateist At

Suyu 83 derecede kaynat.Asla ve asla fazlası yada eksiği değil.Ölçüleri ise tam olarak şöyle; 1,5 çay bardağı kahve, 3 kaşık cofee mate ve 2,5 küp şeker.Şekerin tam tamına yarısını atmalısın.Bana dua edeceksin.Tanrı aşkına, sınavımı vermem için dua et.

Hani su 100 derecede kaynardi

• 4 çay kaşığı kahve, 2 çk süt tozu 0 şeker. Acı oluyor biraz ama geceleri insanı açıyo fişekliyo

• 2 tatlı kaşığı kahve. Bu kadar.

İdeal için orta boy bardağa 1 tatlı kaşığı kadar kahve (bardağın tabanı dolsun) 1.5 kaşık kadar süt tozu isteğe bağlı miktarda şeker
    Süt tozunu kahveden az koymayın ta ki oranı tutturana kadar
    Hafif seviyorsanız süt tozu miktarını biraz daha fazla arttırabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.