Şimdi Ara

En İdeal Megane II? Öneri istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    olabilecek en ideal Megane II hangisidir.

Model:
    Yakıt:
    Yıl aralığı:
    Km üst limiti:
    Renk:

gibi özelliklere sizlerden cevap arıyorum.

• Evlilik..vs gibi sebeplerle 1-2 sene kullanıp satmayı düşünüyorum.
    Sanırım HB olanlar pek tutulmuyor.

Bana özellikle en çok tutulan modeli lazım.
  • megane II sedan 1.5 dci 85-105 hp
  • 1.5 dci 105 beygir gayet tutulan kasadır.
  • faz1 - faz2 olarak ikiye ayrılıyorlar.
  • Model: Sedan Expression + plus paket 100 bg
    Yakıt: dizel
    Yıl aralığı: 2006(makyajlı kasa)-2007
    Km üst limiti: Bakımları düzenli yapıldıktan sonra fark etmez.
    Renk: Her renk tutuluyor.Platin gri olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat olarak ne verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-ihtiyactan-sahibinden-2004-megane-2-hb-34979843/detay/?

abimin arabası bi bak sana uygunmu

Bunlara ben hastayım gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: zero01

fiyat olarak ne verilir?

Ben,geçen Nisan ayının ilk haftasında orjinal 45000 kmde servis bakımlı(expertiz yapıldı) yukarıda belirttiğim özelliklerde 2006 model bulmuştum.27750 liraya anlaşmıştık fakat küçük bir sorundan dolayı olmadı.
  • bende sizin gibi megane arıyorum ve vereceğim üst limit 25bin lira
    ama megane sahipleri şuan arabaları çok satılan bir model olduğu için müthiş rakamlar çekiyorlar arabaları için
    ekim gibi megan3 fiyatlarıda normal seviyesne gelsin
    megane2 de megane 1 gibi bir anda değer kaybedecektir beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asusabi

bende sizin gibi megane arıyorum ve vereceğim üst limit 25bin lira
    ama megane sahipleri şuan arabaları çok satılan bir model olduğu için müthiş rakamlar çekiyorlar arabaları için

Geçen 31'e megane satan bir vatandaşa sahibinden.com'da 29.750 olur mu dedim; nerdeyse birbirimize girecektik.

Ne adamlar var yahu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: asusabi

bende sizin gibi megane arıyorum ve vereceğim üst limit 25bin lira

megane 1 değerleri sonunda düşmüş mü?yazın arkadaşa bakalım dedik 2000 modeline 18 -19 istiyorlardı.aracı temiz olan bazı satıcılar gerçekten çok fiyat çekiyorlar mecbur kalıncada alıyorsun araç tutuluyor diye o kadar fiyatını abartmamak lazım bu sadece megane için değil diğer markalardada var. megane 2 lerde en çok tutulan modeli dynamique ve privelege sedandır motor olarak benzinli ise 1.6 16v 115 hp,dizel ise 1.5 dci 100-105 hp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 7 Mayıs 2011; 12:39:49 >

• Megane II ler pahalı olmuş adamlarla pazarlık dahi yapılmıyuor... ben de cam tavanlı megane II HB 1.6 16 V dynamiq arıyorum fiyatlar uçmuş yaa 25 ten aşağı fiyat çeken yok temizine
    (bu bahsettiğim renault ithaldir ve iyi bir arabadır bunu tavsiye ediyorum yani )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 7 Mayıs 2011; 18:08:36 >
  • 2006-2007-2008 HB megane arıyorsunuz fiyat 25 000 olunca adamlar şişirmiş diyorsunuz üstelik sanruf değil direkt skydom cam tavan valla şaşırdım..
    Elbette isterim ki en güzelini en uygun fiyata alın ancak siz hiç 2006 2007 2008 toyotalara pejolara wvlere opellere vs baktınız mı onlar uçmuyor direk mekikle uzaya çıkıyor...adamlar 2007 kırk taklalı civivlere 32000 fiyat çekiyor ufak bi pazarlık itiyorsun yokkkk olmaaazzz diyor sanki hint kumaşı...aynı şekil de bi auris için pazarlık ettim yakın zaman da 2007 idi 31000 e adam neredeyse bizi döver gibi konuşuyor sanki aurisi olanlar sadrazam oluyor bide araştırdık ki araç pert kayıtlı imiş hassi.....hele bi opel astra h kasa içiin pazarlığımız oldu araç 129 binde ön ve arka tampon değişmiş kaput ve sol çamurluk boyalı adam diyoki araçta darbe yok 27 binden bi kuruş inmedi biz yine hasssii....Şimdi emsalleri hem taklalı kazalı değişmeyen parça kalmmış tüm bunların üzerine bom boş araca ne fiyatlar çekiyor insanımda 6 hava yastığı abs 4 cam otomatik dijital klima yağmur sensörü far sensörü ve CAM TAVAN (bu özellikler 50 binlik wv lerde bile yok)vs araca vereceğiniz 25 bin için uçmuş diyorsunuz nediyeyim..En iyisi sanırım 40 taklalı bilmem ne markalı boş oğlu boş bi araca 30 bin verim size tavsiye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Beni yanlış anlamayın kimseye kızmıyorum lütfen yanlış anlamayın benim sitemim adalete....Teşekkürler....

• kardeşiim ben iki defa megane II aldım kullandım ve sattım..kısa süre kullanacaksan kesirlikle zarar et tirmez.ama ben benzinli aldım bilgin olsun..dizelleri de çok tutumlu ve çok tutuluyor..sana tavsiyem 1,5 DCİ 105 HP PRİVİLEGGE paketi almanı tavsiye ederim..ama HB alma elinde kalır( yani kalmasada zor satarsın) sedan al her türlü satarsın..

senin bütçene de güzel bir dizel alınır ama dizel alırken dikkat et derim..
  • dizel ve hb olması farzdır .
  • hb konusunda ciddi misiniz
    yani şu arkası kesik olan model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

hb konusunda ciddi misiniz
    yani şu arkası kesik olan model?

evet HB e yanaşma derim..Türkiyede sedan gider her zaman HB ve station gitmez..
  • tercihen gri tonları
    sedan
    dizel
    mümkünse 100hp lik makyajlı olan
    100.000km yi devirmemiş
    servis bakımlı
    kazasız

bu tarz bir megane-2 yi direk rahatça tekrar satarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.