Şimdi Ara

EN İDEAL F/P D SEGMENT ARACI HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce en ideal f/p d segment araç hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 4 Mart 2016; 20:15:53 >

• İkinci elde İnsignia ve avensis.sıfırda passat olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

İkinci elde İnsignia ve avensis.sıfırda passat olabilir

Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Manuel Trendline 99.400,00 TL

bu mu f/p? bomboş manuel çöp 100.000 lira.

sıfırda en iyi fp insigniadır alternatifi yok şu anda o paraya D sınıfı olarak. bu boş kutuya vereceğin parayla full+full OTOMATİK insignia alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 4 Mart 2016; 20:25:34 >
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Olabilir dedim tercihler kişiden kişiye değişir

• quote:

Olabilir dedim tercihler kişiden kişiye değişir

burada açılmış olan konu kişiden kişiye değişecek bir konu değil. tasarım vs söz konusu değil.

ortada bir para var ve o paranın standartlarını karşılayıp hakkını vermesi gereken bir otomobil var.

vw de böyle bir otomobil yok.
    Tamam hocam siz haklısınız ne diyeyim

• Mondeo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam hocam siz haklısınız ne diyeyim

haklılık mevzusu değil hocam yanlış anlamayın. passat, golf vs güzel araçlar fakat tok parası olup onu veren için. 100.000 liram var d sınıfında o parayı edecek bir araç arıyorum diyen insan için kötü bir seçim çünkü donanım olarak hayli zayıf. ki bahsettiğim araç manuel. bomboş DSG passat 115.000 liradan başlıyor. 2 donanım eklesen 120.000+
  • Passat dışında hepsi,

En ucuzu benzin, manuel boşline 80 Küsür bin. Araçta hiçbirşey yok. Klima bile manuel, ayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

sıfırda en iyi fp insigniadır alternatifi yok şu anda o paraya D sınıfı olarak. bu boş kutuya vereceğin parayla full+full OTOMATİK insignia alıyorsun.

O kadar da değil.. Sizin tabirinizle ful +ful dizel otomatik insignia 122.400 bin tl, deri koltuk ve sunroof bile opsiyon sanırım. En ucuzu bile 110400 etiketi var.. O dediğiniz rakamlar 2015 modellerde kaldı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superb ve İnsignia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat tabiki sinifinde herseyin "en" i passat inkar etmenin anlami yok. D segmentinde passattan baskasi fantazi olur yok insigniaymis 508 mis bilmemne hanginizin cebinde 100-130k para olsa donupde 508 e insigniya bakar solugu Doguş otoda alirsiniz.. Yemeyelim birbirimizi laf olsun diye konusmayalim..

• Ülkemizde d segmenti ortalama bütçeyi rahat aşıyor. Bu yüzden bunu alan adamın ya cok parasi olacak yada aldimi zarar ettirmeyecek olmasi onemli. Veya alip en az 6-7 sene kullanirim demene gore değişir.

Misal sifor insigna cosmo dizel otomatik 99 binlira olup f/p dengesi iyidir diyoruz. Ancak gecen arkadaşım 160 hp 2.0 cdti 2013 model 25 binde aracı 65 bine alınca fikrim degisti bi anda. Mesela böyle bise passatta yok.

Benim icin iyi d segment f/p araci passat trendline manuel benzinli ve superb bos paket benzinli. Bunların uzerine f/p yok. Yurtdışı fiyatlarina bakin anlarsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

quote:

O kadar da değil.. Sizin tabirinizle ful +ful dizel otomatik insignia 122.400 bin tl, deri koltuk ve sunroof bile opsiyon sanırım. En ucuzu bile 110400 etiketi var.. O dediğiniz rakamlar 2015 modellerde kaldı..

ocak ayında insignia ile 24 saat testi için insigniayı aldım ve geri götürdüğümde bayi ile görüştüm. ben sunroof 19 inch jant istemiyorum bu haliyle ne olur dedim 104.000 lira fiyat verdiler cosmo için.

• galiba insignia başı çekiyor. f/p diyoruz arkadaşlar. en kaliteli en lüks demiyoruz. çöpe atılacak paradan bahsetmiyoruz. şuanda bende d segment araca biniyorum. bundan sonra da alacağım araç büyük ihtimal d olacak. sizlerin de yorumlarınızı görmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Passat tabiki sinifinde herseyin "en" i passat inkar etmenin anlami yok. D segmentinde passattan baskasi fantazi olur yok insigniaymis 508 mis bilmemne hanginizin cebinde 100-130k para olsa donupde 508 e insigniya bakar solugu Doguş otoda alirsiniz.. Yemeyelim birbirimizi laf olsun diye konusmayalim..

• Avensis açık ara.

Dediğim gibi o fiyatlar mazide kaldı maalesef.
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/04_Price_Lists/MY_2016_opel_fiyat_listesi_02.03.2016.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 4 Mart 2016; 20:49:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

quote:

ocak ayında insignia ile 24 saat testi için insigniayı aldım ve geri götürdüğümde bayi ile görüştüm. ben sunroof 19 inch jant istemiyorum bu haliyle ne olur dedim 104.000 lira fiyat verdiler cosmo için.

Sizde bir insignia hayranlığı gördüm... :)

• Artık f/p aracı kaldı mı ki.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.