Şimdi Ara

en hızlı en cok para kasma yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuda yardım ederseniz çok iyi olur arkadaşım krowaz denememi söylüyor

malzemeler:30 m
    geçerse:120 m

yada raum fln diyor sizin bildiginiz hem kolay hem cok kazandıran işler varmı

• Risk alacaksan en çok upgrade kazandırır veya kaybettirir , garanti yol ise ticaret .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 31 Aralık 2011; 17:49:15 >
  • şansın warsa upgrade dene derim
  • 10 gb alıp ticaret.
  • Oynadigim donemde hep 10-12 gold bar alip ticaret yapmisimdir.+8 chitin,shard,mirage dagger tercih edilebilir tabi ben 2009 yilinda birakmistim oyunu simdi ne alemde bilmiyorum:D
  • 14'er gbmiz var yani 28gb haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

14'er gbmiz var yani 28gb haberiniz olsun

Upgrade,kutu,gem isine girmeyin server pazarlarini bir dolas ne kac fiyata bir ezberle ve 6-7 saatini pazarda gecirmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

quote:

Upgrade,kutu,gem isine girmeyin server pazarlarini bir dolas ne kac fiyata bir ezberle ve 6-7 saatini pazarda gecirmelisin

Şuan ticaret yapıyoruz zaten bu parayı ticaret yaparak kazandık 2şer gbyle başlayıp :) Ama ek gelir gibi bir şey arıyoruz tek seferde iyi para yapabileceğimiz krowaz gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

quote:

Şuan ticaret yapıyoruz zaten bu parayı ticaret yaparak kazandık 2şer gbyle başlayıp :) Ama ek gelir gibi bir şey arıyoruz tek seferde iyi para yapabileceğimiz krowaz gibi

O zaman hiç bulaşmadan ticarete devam edin , risk yüksek elinizdekinden de olmayın .

• upgrade yap
  • Para kazanmak istiyorsan anvil ve shozinden uzak duracaksın ben diyeyim. Ticarete devam trinaları 155 den alıp 175 e satıorum 15 gb kar yaptım
  • Özellikle çok rabet gören itemleri almakda fayda var kari düsük ama seri gidiyor rogue chitin set+7-+7shard-+7 ii -ib falan
  • ticaretten tek kaybeden ben olmusumdur heralde :D ds +8 15.5 gb e alıp 14 e satan, +8 exp shardı dual 19 a alıp 18 e satan, +8 pri chtin gogusluğu 300 e alıp 290 a satan, +8 chtn kafalığı 200 e alıp 150 e satan ben D:
  • En kralı arkadaşların da dediği gibi 10 gb çekip ticaret yapmak.
  • En iyi para upgrade işinde vardır ötekiler tırı vırı.
    Ticarettede para vardır ama bir süre sonra karakterinin peşine düşerler soyulman an meselesi olabilir.
    En güzel para kasma yöntemide gem kırdırımadır hafta 1-2 kez kırdırırım güzel bir uniq alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

En iyi para upgrade işinde vardır ötekiler tırı vırı.
    Ticarettede para vardır ama bir süre sonra karakterinin peşine düşerler soyulman an meselesi olabilir.
    En güzel para kasma yöntemide gem kırdırımadır hafta 1-2 kez kırdırırım güzel bir uniq alırım

oyunu bıraktım ama kolay gb kasmak lazım bana ticarette süperim bazen günde 4 gb kastıgım oluyor ama pc cok yavas dc fln olunca bir daha girene kadar canım cıkıyor birde ticaretten sıkılıyorum diesde bir arkadaş vardı o ne yapıyordu bilmiyorum 3 4 aydır ticaret yapıyor su anda 350 400 gb si var

+ basmayı biraz acsan bide gem kırma
  • Kutu işine girebilirsin , bir de maneste oynadığımdan söylüyorum örneğin +1 reb ib yi 65 ten alıp 80 e satarak iyi kâr ediyordum
  • trina işine gir...

5. pcm olaydı ben girerdim kronosta ama evdekiler 5.pc ye müsade etmiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

trina işine gir...

5. pcm olaydı ben girerdim kronosta ama evdekiler 5.pc ye müsade etmiyor malesef

5 Tane PC yle int. kafe açarım ben e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Bozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: IRau

trina işine gir...

5 Tane PC yle int. kafe açarım ben e

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.