Şimdi Ara

En hızlı CD DVD yazma programı hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben buzamana kadar nero ve ashampo kullandım. Nero daha hızlı. Ama varmı daha hizlı yazan jet gibi

• yokmu kmse
  • En hzlı yazan programı test edip bulmak mümkün değil çünkü programın hızına yetişip test etmeyi sağlayacak hızda yazabilen CD/DVD rw henüz mevcut değil. Ama piyasadaki en kaliteli ve en sorunsuz program Nero Burning Ahead programıdır. Ama bunun yanında ihtiyacını karşılayacak tonlada bedava program mevcut.
  • CD ve DVD ye yazma hızlarını program CD / DVD ye göre ayarlar. Diskin üzerinde max. kaç hızla veri yazılması gerektiği yazılıdır. Ama max. hızda veri yazmakta veri kaybına veya bir kaç okumadan sonra diskin çalışmaz hale gelmesine sebep olabilir. Misal bir çok dvd nin üzerinde 16x - 18x hızlarda yazılabildiği yazılıdır. Ama kalitesiz dvd lerin aslında gerçek yazma hızları 8x i geçmez. Sadece kaliteli dvd lerde daha yüksek hızlarda yazabilirsiniz. Birde dvd yazma programları yazarken veriyi kontrol ettikleri için yazma süresi uzar.

Edit : Yazın Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viperc -- 3 Mart 2011; 17:10:31 >
  • bu programa olarak sorarsan nero yazar ama dvd yazıcına ve de yazmak istedigin dvdnin kalitesine ve hızına görede degişir
  • kullandım dvd princo x16 dvd rom um ise asus24x. Geçen ashampoda 3.5gb veriyi 10 15dk anca yazdı x16 hızda
  • banda ufak caplı dosya boyutu olup ıslveı guclu bır yazlım lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boxor kullanıcısına yanıt
    CDBurnerXP programını kullanabilirsin.
  • boxor kullanıcısına yanıt
    3.3mb
    download.imgburn.com/SetupImgBurn_2.5.8.0.exe
    Buda Türkçe dil dosyası
    download.imgburn.com/translations/turkish.zip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.