Şimdi Ara

En güzel Algida Dondurması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 25 dk sonra kapancak market en guzel algıda dondurmasi ne 10 liram var.

• magnum bademli
  • al 2-3 tane magnum
  • carte dor meyve şöleni yada maraş dondurması
  • kutu olarak Carte d'Or Krem Karamel veya magnumun son çıkan 3.5 TL'lik kutularda olan dondurması var ondan al
  • magnum beyaz ve magnum bademli
  • NOGGER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cornetto Taco

Gittim Algida'ya şikayet paragrafı yazdım. Piyasadan çekilir mi böyle bir dondurma.

Cevap geldi.

Sayın E D,

Sizlerle daha iyi iletişim kurabilmek ve sizlere daha yakın olabilmek için oluşturduğumuz sitemize gösterdiğiniz ilgi ve Algida’ya olan beğenilerinizi bildiren mesajınız için teşekkürlerimizi sunarız.

Algida her yıl ürün yelpazesini tüketicilerimizden gelen istekler doğrultusunda yenilemekte ve sizlere farklı çeşitler ulaştırmaya gayret göstermektedir. Ancak yoğun tüketici araştırmaları sonucunda geliştirilen yeni ürünlere yer açabilmek için her yıl birtakım ürünlerimizden fedakarlık etmek durumunda kalıyoruz. Sizlerin düşünceleri bizim için çok önemli. Gelecek yıllarda ürünlerimizi oluştururken sizin isteğinizi de dikkate almaktan mutluluk duyacağız.

Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, gelecek yıllarda tekrar sizlere sunmayı dileriz.

Saygılarımızla,

Algida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 30 Mayıs 2011; 22:40:50 >

• magnum beyaz.
  • Biraz ufakça bir kutuda has kaymak mı ne öyle bir şey var. On numara.
  • Buzlu badem yemedim ama tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.