Şimdi Ara

En Güvenilir Gold Satıcısı?!?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi site enguvenilir işini fuzgun yapıyor?

• Geçenlerde bir arkadaşa aldık şu siteden:www.silkroad-gold.com hatta msnleride şu virgoldservice@hotmail.com
  • Gamesultan, Powerlevel Bunları biliyorumGüvenilr bi site gamesultan ben 350 silk almıştım...Şimdi de Gold'a bşladılar Jangan Stablenin önünde Trade ile weiyorlar Korhan bey weriyor..
  • Tabikiwww.gamesultan.com
    Hatta Bu Site Silkraod İle Resmi Anlaşması Var
  • Gamesultanda 1M=2YTL gibi fiyatlardan satılıyor ki bu da çok fazla(Kendi serverım için konuşuyorum). Yabancı sitelerde daha ucuzunu bulabilirsin. Hangi serverda arıyorsun Troy'sa bizde yardımcı olabiliriz1M=1YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Gamesultanda 1M=2YTL gibi fiyatlardan satılıyor ki bu da çok fazla(Kendi serverım için konuşuyorum). Yabancı sitelerde daha ucuzunu bulabilirsin. Hangi serverda arıyorsun Troy'sa bizde yardımcı olabiliriz1M=1YTL

Harbidende Troyda Oynuyorum Ve Gold Almayı Düşünüyorum
    İlgilenirsem Msn Adresim saveyourlifer@hotmail.com
    Burada Konuşarak Post Kasmamış oluruz Hem

• www.silkroad-gold.com ben 3 kez aldım hiç sorun çıkmadı en fazla 15 dk da elinde oluo para.Ve üzülerek sölüorum Türk sitelerinden çok daha ucuz.Tabi alış-veriş için kredi kartın olması gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GameSultan aşırı kazık en iyi ve güvenilir sana yavsiye edeceğimwww.supgold.com
  • saolun siteler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Gamesultanda 1M=2YTL gibi fiyatlardan satılıyor ki bu da çok fazla(Kendi serverım için konuşuyorum). Yabancı sitelerde daha ucuzunu bulabilirsin. Hangi serverda arıyorsun Troy'sa bizde yardımcı olabiliriz1M=1YTL

Hiç heveslenme Serveri Sparta

• www.gamezturk.com bildiğim orası var tanıdık olduğu için reklam yapalım dedim

5m=8 YTL satıyorlar.
  • www.silkroad-gold.com .. paypal la ödeme yapabiliyosunuz , 15-30 dk içinde paranızı alabiliyorsunuz.. Fakat ingilizce bilmeniz gerekiyo sadece bu var.. ve diğer sitelere göre gayet ucuz bence ayrıca güvenilir.. Hatta kontrol etmek için aramışlardı beni bugün yine alışveriş yaptım ordan paypalden aradılar dakkasında siz böyle bi ödeme yaptınız mı diye

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 22 Temmuz 2007; 1:15:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meoly

http://www.gamesultan.com/Common/NewsDetail.Aspx?NewsID=193

GameSultan.com Joymax in onayladığı yerlerden Gold alımı yapmakta ve size en güvenilir şekilde Goldlarınızı teslim etmektedir. GameSultan'ın güvenilirliği bu fiyat farkına değer.

Trade yaparken hack mack derdiniz yok, 1 YTL için alınacak bir risk değil şahsi fikrimiz.

Cafelere özel fiyatlar mevcut.

Fiyatları revize edildi bence yeniden değerlendirin. Sitedeki fiyatlar 5M fiyatıdır.

Fiyatlara %18 KDV dahildir.

Zaten kredi kartı olmayanlar illaki gamesultandan alıcak fiyatlar özellikle greece olmak üzere çok uçuk kredi kartım var ve supgold.dan yapıyom ama dediğim gibi herkeste kart olmuyo mecbur sizde..

• Linkler için sağolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.