Şimdi Ara

En Güvenilir Domain Alma Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; domain almak istiyorum da. türk sitelerinden mi yoksa başka ülkelerin sitelerinden almak mı daha uygundur? güvenilir domain sitesi önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcamayanTosbaga -- 9 Şubat 2014; 18:24:00 >

• Go Daddy ve İhs kullanıyorum. hiç bir sorun görmedim. Eğer yurt dışından almak istersen Godaddy'i öneririm. Türk firmalarından almak istersen İhs'yi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunsg

Go Daddy ve İhs kullanıyorum. hiç bir sorun görmedim. Eğer yurt dışından almak istersen Godaddy'i öneririm. Türk firmalarından almak istersen İhs'yi öneririm.

peki türk firmalarının öyle kısıtlama filan şeyi olmaz demi. işte sitede müzik filan olacak, işte müzikleri youtube dan gerçek sanatçılarının yayınlamış olduğu şarkıları ben direkt siteye eklicem, yani ordan dinlemek isteyen, tıklicak dhtube gibi birşey olacak yani, adam site arayıcılıyla youtube daki linki izliyecek filan @tayfunsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcamayanTosbaga -- 9 Şubat 2014; 18:43:19 >
  • Yok buna sorun yapmazlar. direk mp3 indirme sitesi yapmadıkça sorun olmaz
  • şurada listesi var:

https://www.icann.org/registrar-reports/accredited-list.html

Türkiyenin ilk lisanslı alan adı barındırma şirketihttps://www.alantron.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 9 Şubat 2014; 22:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcamayanTosbaga

Arkadaşlar; domain almak istiyorum da. türk sitelerinden mi yoksa başka ülkelerin sitelerinden almak mı daha uygundur? güvenilir domain sitesi önerirmisiniz?

IHS kullanıyorum ve tavsiye edebileceğim bir sitedir.
    İllegal içerikler yüklemezsen veya şikayet gelmezse (resmi kurumlardan) kapanma/durdurulma gibi bir şey söz konusu olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.