arkadaslar bu temayi hangi source'dan sorunsuz indirebilirim? xsellize ve insanely'i denedim ama indiremedim.
indirdiğim A 1 A ve Aura temalarını yüklediğimde 1.mesajdaki temalar gibi olmadı benim alet. Hatta bazı ikonlar kayboldu saçma sapan şeyler çıktı yerlerine. Bunun neden olduğunu bilen var mı ?
ben keyboard temasi indiriyorum cydia'dan ama winterboard'dan bir turlu aktif edemedim. seciyorum ama yine eski klavye gozukuyor. acaba nasil ayarlayabilirim?
Arkadaşlar bu temayı indirebileceğim bir repo biliyormusunuz? Bendeki repo'larda icy twilight diye arayınca farklı bir tema çıkıyor. Birde kullanan arkadaşlar, tema stabilmi acaba?
arkadasar benim indirdigim temanin kilit ekranindaki hava durumu montreali gosteriyor. acaba onu nasil istanbula ayarlayabilirim?
kilit ekranı iyiymiş,adı
Arkadaşlar ben temayı var/library/themes klasörüne atıyorum.WinterBoard dan da attığım temayı seçiyorum.Ama olmuyor
Şu linkteki temayı nasıl yaparım tam olarak.Yardımcı olabilecek olan var mı?
Arkadaşlar bu temayı indirebileceğim bir repo biliyormusunuz? Bendeki repo'larda icy twilight diye arayınca farklı bir tema çıkıyor. Birde kullanan arkadaşlar, tema stabilmi acaba?
Evet ben de bunu ariyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
kilit ekranı iyiymiş,adı
jade hd arkadaşlar
konu guncel tutulursa saglam konu
ben bu Jade HD temasını yükledim ama nasıl yapıldığını çözemediğim nokta kilit ekranındaki hava durumu ısrarla montreal gösteriyo.bir türlü ankara yapamadım arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: bloodstar
ben bu Jade HD temasını yükledim ama nasıl yapıldığını çözemediğim nokta kilit ekranındaki hava durumu ısrarla montreal gösteriyo.bir türlü ankara yapamadım arkadaş.
Dostum bu videonun sonunda wınterboardda işaretemen yerleri gösteriyor ama ben yaptım. Pek sağlıklı olmadı belki sen başarırsın.