Şimdi Ara

En güncel Film-Dizi izleme-indirme uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda sizlere En güncel en büyük film-dizi yelpazesine sahip olan uygulamayı kısaca anlatacağım.

Öncelikle uygulamayı buradan indirebilirsiniz. (Dr. Web virüs taraması yapılmıştır.)

Uygulamayı ben çok beğendim. Uzun zamandır böyle bir uygulama arıyordum bir çok uygulama denedim fakat hiçbiri bu kadar başarılı değil bana göre. 

Uygulama içerisinde herhangi bir filme girdiğinizde hem çoklu part seçeneği hemde tek part seçeneği var gibi duruyor fakat aslında öyle değilmiş. 1. part olarak gösterilen 360p tek part şeklinde, 2. part olarak gösterilense 480p tek part şeklinde, 3 ve 4. partlara basınca hiçbir şey olmuyor ve tek part seçeneğine bastığınızda ise 720p tek part şeklinde filmi izleyebiliyorsunuz.

Chrome üzerinden izlemek istemiyorsanız (Örneğin ben istemiyorum) nasıl izleyeceğiniz burada gayet güzel bir şekilde anlatılmış. (İndirmek isteyenler içinde kısa bir özet geçmişler. Yapamayan olursa yorum yaparak veya bana özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.)

Bu konuyuda burada bitirelim. Güle güle kullanmanız dileğiyle sağlıcakla kalın

(http://forum.silentrespect.org/showthread.php?tid=64 sitesinden alıntıdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalp44 -- 24 Haziran 2015; 16:56:14 >

• Mrb filmi indirdim fakat açacak program yok diyor nasıl izleyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atiser69 A kullanıcısına yanıt
    Farklı bir media player deneyin. Tavsiyem mx player. Genelde çoğu çeşidi destekliyor

Açacak program yok dediğiniz yerin resmini ve telefonunuzun-tabletinizin modelini atabilirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalp44 -- 25 Haziran 2015; 10:58:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tlfda mx player var avea in touch 3 Resim ekledim
     En güncel Film-Dizi izleme-indirme uygulaması En güncel Film-Dizi izleme-indirme uygulaması

Resimler gelmedi hocam

• Bir daha denedim

• Olmuyor kısaca buna uygun uygulama yok diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayret bir şey androzipten buldum aç dedim mx player seçtim oldu

Ilginç gerçekten. Neyse iyi seyirler

• Tesekkurlerrr

• Rica ederim. İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • partlara basnc direk chrome aciliyor. sifirlama seceneginde samsung tel icin gosterilmis. saf androidde nasil sifirlicaz ki

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    ayarlardan uygulama ayarları veya uygulama yöneticisi sizde neyse ona girin. Uygulama tercihleri vb. birşey olacak ordan sıfırlayın. Telefondan telefona değişiyor. Yapamazsanız resim uygulama ayarlarına girip bana resim atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
    Vlc media player indir o çözer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.