Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ediyorum acaba atommu alır yoksa ıron man mı bana ıron man alır gibime geliyor
  • Bence Lobo adam arada sırada superman pataklama günleri yapıyo delinin teki
  • öncelikle merhaba
    niye bu kadar uzun sürdü bu konu cevap belli THOR.
    aralarından en güçlü atak gücü olan muaazam derecedeki dayanıklılıgı (tabi supermanden sonra)
    bana göre en güçlü 3 kişi var
    THOR
    SILVER SURFER
    SUPERMAN
    ilk olarak ss vs thora bakarsak bu karakterler geçmişte karşı karşıya geldi ve kazanan kim oldu tabiki Thor hemde ss sana karşı tam kapasite dövüşecem demişti.
    superman vs thora gelirsek
    superman vs thor = Thor 7/10
    superman vs thor ikiside bloodlust =Thor 8/10
    ama bu karşılaşmalar uzayda olursa superman kazanır.
    ama olmazsa superman sundipped oldu mjolnır onun enerjisini emebilir. ama uzayda olursa bir süre sonra ememeyeceginden superman kazanır dıyorum.
    Bide çok güldüm yorumlara superman fanboyları gelmiş hatta urazy diye biri tam bir superman fanboyu mesajlara bakıyorumda ne güldüm superman hepsini alırmış thorla hulk olsun ikisinide dövermiş nerde dövüyor Thor bu sonra demişler Thor dayanaklı değil
    Thor bence bazı durumlarda mjolnır avantajından dolayı supermanden bıle dayanıklı oluyor. fiziksel güçlede supermane zarar verebilir.Kendiisinden çok daha güçlü olan kurse yı sinir patlamasıyla alt etmiştir.Bu da Thorun gücüne örnektir.adam celaisteal ların darbesine dayanıyor phoenıx force un darbesine dayanıyor.thanosa ıg lı hali ona zarar veriyor daha bir sürü başarıları var. animasyonlarda çok güçlü gözükmesede çizgi romanda marvelin en güçlü superherosudur.
    Son olarak bunlar benim düşüncemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: knight56

öncelikle merhaba
    niye bu kadar uzun sürdü bu konu cevap belli THOR.
    aralarından en güçlü atak gücü olan muaazam derecedeki dayanıklılıgı (tabi supermanden sonra)
    bana göre en güçlü 3 kişi var
    THOR
    SILVER SURFER
    SUPERMAN
    ilk olarak ss vs thora bakarsak bu karakterler geçmişte karşı karşıya geldi ve kazanan kim oldu tabiki Thor hemde ss sana karşı tam kapasite dövüşecem demişti.
    superman vs thora gelirsek
    superman vs thor = Thor 7/10
    superman vs thor ikiside bloodlust =Thor 8/10
    ama bu karşılaşmalar uzayda olursa superman kazanır.
    ama olmazsa superman sundipped oldu mjolnır onun enerjisini emebilir. ama uzayda olursa bir süre sonra ememeyeceginden superman kazanır dıyorum.
    Bide çok güldüm yorumlara superman fanboyları gelmiş hatta urazy diye biri tam bir superman fanboyu mesajlara bakıyorumda ne güldüm superman hepsini alırmış thorla hulk olsun ikisinide dövermiş nerde dövüyor Thor bu sonra demişler Thor dayanaklı değil
    Thor bence bazı durumlarda mjolnır avantajından dolayı supermanden bıle dayanıklı oluyor. fiziksel güçlede supermane zarar verebilir.Kendiisinden çok daha güçlü olan kurse yı sinir patlamasıyla alt etmiştir.Bu da Thorun gücüne örnektir.adam celaisteal ların darbesine dayanıyor phoenıx force un darbesine dayanıyor.thanosa ıg lı hali ona zarar veriyor daha bir sürü başarıları var. animasyonlarda çok güçlü gözükmesede çizgi romanda marvelin en güçlü superherosudur.
    Son olarak bunlar benim düşüncemdir.

Yazılara bak. Sen az daha okumaya devam et.

• Bu konuda güzel bir tartışma vardı, one above all'un gerçek olmadığına dair ama bulamadım şimdi. Kaydeden falan oldu mu onu?

Birde new 52'de stormwatch'u takip eden var mı? Epey güçlü elemanları var onlarında, onlara dair yorum görmekte güzel olurdu.
  • komiksin sen. ne varki yazılarımda
  • Hulk severler "Hulk And The Agents of SMASH" serisindeki Days of Future Smash Part 2 Smashguard bölümünü izlesinler. Hulk; Odin'i ve Odin'in gücünü alan Leader'i bile yere serip Thor'un çekicini kaldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkadem -- 22 Mayıs 2015; 21:37:07 >

• İyice saçmalamışlar yani. O değil de o ne kadar kötü animasyondur öyle ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

İyice saçmalamışlar yani. O değil de o ne kadar kötü animasyondur öyle ya.

Hulk severler için kötü değil iyi animasyon :)

Seriyi izlemeyenler için garip ama izleyenler için anlamlı bir bölüm olmuş.

Animasyonda Hulk sihirli bir obje nedeniyle kontrolden çıkıp kendini kaybediyor. Tahmin edeceğin üzere Asgardı dümdüz etmeye başlıyor. O sırada Odin geliyor. İlk başlarda biraz Hulk'u benzetse de, Hulk daha da sinirlenip Odin'i öldürme noktasına geliyor. Eğer Loki ve Thor araya girip Hulk'u yatıştırmasaydılardı Odin meftah olmuştu. O sırada Odin sihirli asasını düşürünce Leader o asayı alıp All Father moduna dönüşüyor. Yani Odin'in güçlerine kavuşuyor. Hulk'ta normale dönmüş durumda. Ona rağmen Odin'in gücünü elinde bulunduran Leader'i yeniyor. Ve sonrasında Thor'un çekicini kaldırıp biraz dalga geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkadem -- 22 Mayıs 2015; 22:48:01 >

• Ayrıca serinin son bölümünde Hulk; Planet Monster'e dönüşecek. Sanıyorum World War Hulk'u işleyecekler.
  • Hulk sanki en iyi kahranmanmış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

Ben animasyon kötü derken animasyonun içeriğini değil çizim kalitesini kastetmiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

Ben animasyon kötü derken animasyonun içeriğini değil çizim kalitesini kastetmiştim.

Çizim kalitesi hiç dikkatimi çekmedi doğrusu. İzlediğim animasyon 480P belki ondandır.
  • Yok artık odin ve hulk,daha oglunu alamıyor babasına mı saldırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slade Wilson

Yok artık odin ve hulk,daha oglunu alamıyor babasına mı saldırmış

Animasyon üzerinden gidersek Odin biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ya da ters bakış açısıyla Hulk düşündüğümden bile güçlü :)
  • Bu arada Hulk gama ışını yaymaya başladığı an da kendini kaybediyor. Bu kendini kaybetme Hulk'un kendi zihnindemi oluyor yoksa Bruce Banner'in insani duyguları mı yok oluyor bilmiyorum o zaman çok tehlikeli oluyor.
  • quote:

Yok artık odin ve hulk,daha oglunu alamıyor babasına mı saldırmış

Çizgi romandan sayfa atıyoruz yok diyor bu gerçek değil. Animasyon diyor söylüyoruz, bu troller ne zaman gidecek:)

TALES TO ASTONISH #92 and 93 (1967) / SILVER SURFER #1 (1968)
    THE INCREDIBLE HULK #250 (1980)
    THE DEFENDERS #8 (1973)
    THE DEFENDERS #101 (1981)
    DAMAGE CONTROL #3 (1989)
    DR. STRANGE: SORCERER SUPREME ANNUAL #2 (1992)
    SILVER SURFER #96 (1994)
    SILVER SURFER #125 (1997)
    THE INCREDIBLE HULK #464 (1998)
    THE DEFENDERS #1 (2001)
    THE ORDER #4 (2002)

THE INCREDIBLE HULK #95 (2006)((This fight is a little tricky to judge as both the Hulk and Silver Surfer were not fighting at full-strength due to the portal that brought them to this world. Plus the Hulk had help from his Warbound team. But in the end, it was just the Hulk who ended the fight by pounding Surfer into submission so there is no question that he took the victory. I should also point out that the Hulk is clearly shown to be the physically superior in this fight. Each of his blows grew increasingly more powerful than the next as he raged and almost killed Surfer, luckily Korg stopped the Hulk's attacks.)

HULK #10 (2008)
    SILVER SURFER #5 (2014)
    THE INCREDIBLE HULK #200 (1976)
    FANTASTIC FOUR ROAST #1 (1982)
    SILVER SURFER #58 (1991)

Burada Hulk hep yenilmiş:) Bide Thorla olan karşılaşmalarına bakalım.

THE MIGHTY THOR #489 (1995)
    HEROES REBORN: THE RETURN #2 (1997
    THE INCREDIBLE HULK ANNUAL (2001)
    FEAR ITSELF #5 (2011)
    HULK SMASH AVENGERS #1 (2012)
    AVENGERS ASSEMBLE #4 (2012)
    AVENGERS ASSEMBLE #7 (2012)
    AVENGERS #1 (2012)
    INDESTRUCTIBLE HULK #7 (2013)
    THE MIGHTY THOR #73 (2004)

Sonunu paylaşsam yeterli:)

Galactus is and ever will be. (Marvel)

Yazılan çizilenlere, söylenenlere göre, çizgi romanlara göre, Stan Lee'ye göre zaten Galactus'un ne olduğunu hepimiz biliyoruz.

https://twitter.com/TheRealStanLee/status/512437038558113792

Burada Galactus'u savunmam fanboyluktan değil, doğruları göstermektir. Zaten Galactus, istediği zaman istediğini yapabilir.

• Red Hulk'la Green Hulk aynı kişi değil ki. Bunu çizgi romaaalrı okuyan herkes bilir.
  • Gayet güzel ve bilgilendirici,teşekkürler.

Surfer'in özellikle son ss i cok iyi.

• quote:

Gayet güzel ve bilgilendirici,teşekkürler.

Surfer'in özellikle son ss i cok iyi.

Red Hulk o cizgi roman icin butun hulklardan daha gucluydu.

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.