Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu konuda fazla bılgım yok ama fıkır yurutursek en guclu dusmanla kım bas edıyorsa en guclu odur benım gozumde.en guclu kotu adam kım cızgı romanlarda ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasd123

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Flash Dr. Manhattan'ı alamaz. Speed Force'a da girse bir şey değişmez.

alır birader 2 kahramanda enerji haline dönüşebiliyor ancak manhattan kendi geleceğini göremediği gibi zamanda yolculuk edemiyor flashta zamanda yolculuk edip doctor manhattan süper güçlerini kazanmadan önce manhattanı öldürür ve doktor manhattan diye birşeyde olmaz zaman kendini tekrar yazar böyle bir şeyle her kahraman yok edilebilir

Arkadaşım bu işler öyle zannettiğin gibi geriye gideyim öldüreyim şeklinde olmuyor. En ufak bir müdahalede bile hayal bile edilemeyecek kadar kötü sonuçlara sebep olabiliyorsun. Kaldı ki Dr. Manhattan'ı yok etmesinden söz ediyorsun. Dr. Manhattan'ı yok etmek kimbilir ne kadar kötü sonuçlara mal olur. Flash öyle bir imkana sahip olsa bile zamanda oluşabilecek bozunmalardan dolayı Dr. Manhattan'ı yok etmeyi göze alamaz.

Flash ile bir karakteri karşılaştırırken lütfen şu zamanda geriye gidip yok eder olayını artık bırakın. Öyle bir şey yok.

Ayrıca Dr. Manhattan tüm maddelere ve enerjilere dilediği gibi hükmeder. Flash'ın yapacağı hiçbir saldırı onun üzerinde işe yaramayacağından olası bir karşılamada Flash maalesef kaybedecektir.

dr manhattan süper güçlere ulaştıktan sonra ne olabilirki en fazla 1 kaç can gider onun dışında ölüm kalım mücadelesinde zamanda oynama yaparak onu yenebilir ki manhattan enerji ve atomlları kullanabilse bile speed force boyutunun verdiği güçler çok yüksek auro vsvs flash speed force tayken speedforcenın gücünü kullanıyor eğer doktor manhattan speedforce boyutundan da güçlüyse flash yenilir ancak pek sanmıyorum manhattan göremediği bir enerjiyi nasıl kontrol edebilirki

Flash annesini bile kurtardığında dünyanın dengesi değişti. Zamanda oluşan bozunmalar birçok karakteri değiştirdi. Superman askeri üslerde bi kobay gibi kullanılıyordu. Aquaman ve WW düşman oldular. WW Aquaman'i öldürdü. Bruce Wayne Batman olmadı, daha doğrusu Barry annesini kurtarınca zamanda oluşan bozunmalar yüzünden ölen Thomas Wayne değil Bruce Wayne oldu. Düşün tüm bunlar Flash'ın annesini kurtarması yüzünden oldu. Sadece annesini kurtarması bile nelere mâl oluyor gördük. Birkaç kişinin ölmesini bırak sadece annesini kurtardı diye dünyanın dengesi değişti. Ayrıca Flash'ın geçmişe gidip de herhangi bir düşmanını da yendiğini görmedim. Ki kendi düşmanlarını bile öyle yenmiyor. O yüzden geçmişe gider onu yener düşüncesini artık bırakın çok saçma bir hal almaya başladı.

Dr. Manhattan evrendeki her türlü enerjiyi kontrol eder. Flash'ın Speed Force'a girmesi onun için bir anlam ifade etmez. Dr. Manhattan near-omnipotent olarak geçer yani gücü sınırsız ve istediğini yapabilir. Evrensel tehdit olarak geçiyor. Flash ise planet buster seviyesinde. Planet buster seviyesinde bir karakterle universe buster seviyesindeki bir karakteri karşılaştırıyorsun. Güç seviyeleri arasında dağlar kadar fark var.

bro mantıklı düşünürsek barrynin annesini kurtarması okadar kötü sonuçlara varmaz o adamlar bize zamanla oynamanın çok çok kötü sonuçlar doğurabileceğini gösterdi şimdi barry bunları gördü tekrar zamanda geri giderek annesini kurtarır bu seferde annesini kurtardığı için bunun kötü sonuçlarınıda engelleyebilir bu onun sadece 1 saniyesini alır hırsızı bruce yi vurmasından tut süpermeni aileye vermesine kadar flash zamanda geri gidip bunları yerine oturtabilir yani saçma demeyin saçma değil sadece bozulmaları kontrol edememiş çizgi filminde soğukkanlılık ve zekayla zamanda geri gidip istenilen herşey yapabilir şimdi dr manhattanın ne kadar enerjiyi kontrol edebildiğini bilmiyorum çünkü bu flash enerjisini kontrol edebiliyor havada asılı olan bir ateş topu değil enerji halindeykende speedforce boyutundaki gücü kullanıyor eğer dediğin gibi sınırsız bir enerji yi kontrol edebiliyorsa ki bu sanırım doğru değil çünkü manhattan gibilerin enerjisini aldığı kaynak cytorak flashı rahat alır yani bir kişi bir enerjiyi kontrol etmekle neredeyse sınırsız bir enerjiyi kontrol etmek arasında fark var

Flash'ın annesini kurtarması nasıl kötü sonuçlara varmaz? Flash Point Paradox izlemeni öneririm. İzlediğim en iyi JL çizgi filmi. Sen kendi fikrini söylüyorsun bense sana olmuş bir şeyin sonuçlarını söylüyorum. Annesini kurtardığında o söylediğim şeylerin hepsi oldu.

Senin dediğin gibi olsa o zaman Flash'ın önünde hiçbir karakter duramaz. O kadar düşmanı var bu arkadaşın. C. Cold, Grodd, Mirror Master vs niye zamanda geriye gidip bunları yenmiyor? Flash zaten yanlış bilmiyorsam hiçbir sayıda geriye gidip de birini yenmemiştir. Dr. M'ı da yenemez. Dr. M tüm maddelere ve enerjilere dilediği gibi hükmeder. Adam saf enerji olduğu için bütün enerji türlerini kontrol etme yeteneğine sahip. Saf enerji diyorum Speed Force'dan daha öte bir güç.

anlatamadım sanırım ben mantık açısından söyledim ordaki herifler zamanla oynamanın ne kadar kötü sonuçlar gösterdiğini anlatmak istediler senin mantığın alıyormu barrynin annesinin ölmeseydi tüm dünyanın yok olacağını farzetki barry o zamanda daha ızlı koşup zamana flash olarak müdahale etmedi warner bros vs batmani brucein babası yapıp yarı kötü yarı iyi karaktermi yapacaktı flashın annesinin kurtulmasıyla bruceın vurulması arasında ne bağlantı var açıklarmısın yada süpermanın dünyada aileye düşmesinin gibi o çizgidiziyi bende izledimki gerçekten çok güzel olmuştu ancak flashın annesini kurtarmakta mantıken okadar sonuçlar doğuramaz zaten farkettiysen flashın annesini kurtardıktan sonra o dünyanın öylebozulmasını o aradaki bağı göstermediler misal devlet başkanlarından birisinin annesi 1 ocakta öldü bir hırsız tarafından ancak farzetki devlet başkanı annesinin hayatını kurtardı dünya savaşımı başlıcak demek hayır sadece bize gösteriyorlar ve tabikide düşmanlarını zamanda geçmişe gidip öldüremez öyle birşey olsa çizgi roman çizgi dizi denen birşey olmayacak ve insanlarda hemen bitmiş birşey sevmez yapımcılar insanları mutlu etmek için yapıyorlar ama bu flashın geçmişle oynayıp geleceği değiştireceği nlamına gelmez flashın dizisinde dr zoom geriye gidip flashın annesini öldürdü ve zamanda değişiklik yarattı ve bu kötü sonuçlarda doğurmadı r manhattan olayına gelirsek manhattanın sınırsız güçte her türlü enerjiyi hatta speedforce enerjisini bile kontrol edebildiğini söylüyorsun ve dünyadaki nerdeyse tüm enerji varlıklarının gücü cytoraktan geliyor senin dediğin sınırsız güçte dediğin flashta saf enerjiye dönüşebiliyor enerjiyle herbirşey yapabiliyr burda önemli olan kontrol ve bir flash enerjisi speed forcenin gücüyle kontrol edebilir 2side saf güç olduğundan pek emin değilim ancak speed forceu küçümseme dcnin hız kaynağı tüm süper hızlı kişiler güçlerinide burdan alıyor böyle bir boyutu kontrol edebilecek bir güçtemi şuan bilinmiyor ancak flashın zaman yolculuğu işine gelirsek bazı önemli konularda zamanda flash point paradoxu gibi kırılmalar oluşsada bunn önlemini alabilir flash ozamana gidip olayı hatırladığı yaşadığı gibi gitmesi için temelini düzeltebilir temeli düzelmiş birşeyde zaten neyse öyle gider dr manhattan sınırsız güçte enerjiden oluşuyor en güçlüsü olarak takılmadan herşeyi etraflıca düşünmek gerek kimse yenilmez değil flash bile flashı da yenicek herifler var ancak ortada bir kaç nokta var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 28 Mart 2015; 2:25:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn.usta

Arkadaslar bu konuda fazla bılgım yok ama fıkır yurutursek en guclu dusmanla kım bas edıyorsa en guclu odur benım gozumde.en guclu kotu adam kım cızgı romanlarda ??

thanos İG sanırım
  • ben süperkahraman konusunda baya bi eksiğim sanırım :) garip garip isimler gördüm. bence hulk en güçlüsü rahat 2 metre kol vardır :) biz burda 35 36cm ı geçince seviniyoz :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Manhattan bence evreni yok edemez. Ama Flashı alır.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: speederly

ben süperkahraman konusunda baya bi eksiğim sanırım :) garip garip isimler gördüm. bence hulk en güçlüsü rahat 2 metre kol vardır :) biz burda 35 36cm ı geçince seviniyoz :):)

ilk bende geldiğimde öyle diyordumda işte gerçekte öyle değilmiş malesef hulk reyis alt sıralara iniyor :)
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu konuda fazla bılgım yok ama fıkır yurutursek en guclu dusmanla kım bas edıyorsa en guclu odur benım gozumde.en guclu kotu adam kım cızgı romanlarda ??

thanos İG sanırım

Kım yenıyor bu kotu adamı pekı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

thanos İG sanırım

tam bilmiyorum ama 2018 de filmi var avangers a onu yenmek için çok güçlü kahramanlar gerek beyonder eternity one above all gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 29 Mart 2015; 1:50:07 >
  • http://www.animeflavor.com/avengers-assemble-season-2-episode-13-thanos-triumphant. Nelki bir fikir verebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 4-5 hocam. Süperkahraman nereden aklınıza geldi.
  • Uyku tutmadı malum mesaim 15;³0 da başliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

thanos İG sanırım

tam bilmiyorum ama 2018 de filmi var avangers a onu yenmek için çok güçlü kahramanlar gerek beyonder eternity one above all gibi

Galactus İG Thanosu alabilcek güçdedir ama olaya TAOO Karışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren-33 -- 29 Mart 2015; 18:25:26 >

• İg thanosu en son bölümde ultron alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren-33

quote:

quote:

quote:

quote:

thanos İG sanırım

sen ciddimisin :) galaktus thanosu alabilir ancak thanosun İG nin eldiveniyle bir vuruşu galaktusu yenmeye yeter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarcemile

İg thanosu en son bölümde ultron alıyor

bu ultron denen arkadaşın özel gücü ne ben sadece adamantiumdan yapılmıl olan iskeleti ve birde grubu var diye biliyordum bunun dışında ne özel gücü var bu arkadaşın
  • Güçü özümseyip sonrasında tekrar kullanıyor yukarıda bir link verdim thonsun elinden eldiveni alip tüm taşları kendinde topluyor hapsediyor. Aşırı derecede zeki. Hulk dışında tek başına durdurabilen 1 veya 2 önemsiz kahraman var.

Gerçi linkte ispanyolca altyazı ingilizce dublaj ben oradan takip ediyorum.

• quote:

Güçü özümseyip sonrasında tekrar kullanıyor yukarıda bir link verdim thonsun elinden eldiveni alip tüm taşları kendinde topluyor hapsediyor. Aşırı derecede zeki. Hulk dışında tek başına durdurabilen 1 veya 2 önemsiz kahraman var.

Gerçi linkte ispanyolca altyazı ingilizce dublaj ben oradan takip ediyorum.

link koymamışsında sen ciddimisin yani bu herif thanosun eldivenlerindeki taşlarımı alabiliyor bana okadar güçlü gelmedi ig taşlarıyla ultronu yok edebilecek biri gibi geldi bana bi thanosa bakıyorum birde hulka thaonos hulku yenmesi bir parmak hareketine bağlı ancak hulkta ultronu yenebilecek kişiler arasında baya garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 29 Mart 2015; 19:29:57 >
  • http://www.animeflavor.com buraya girip avangersin son bölümünü izlemeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 29 Mart 2015; 21:35:56 >
  • quote:

http://www.animeflavor.com buraya girip avangersin son bölümünü izlemeni tavsiye ederim

baktımda bu avangers kıl çeker gibi thanosun elinden eldivenini almış yani eldiven thanosla oakdar çok güçlü yazılıyorki neredeyse gücü sonsuz ancak avangers çocuk oyuncuğı gibi alıyor saçmalık gerçekten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eren-33

quote:

quote:

quote:

quote:

thanos İG sanırım

sen ciddimisin :) galaktus thanosu alabilir ancak thanosun İG nin eldiveniyle bir vuruşu galaktusu yenmeye yeter :)

• 
Sayfa: önceki 688689690691692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.