Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (686. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

Bruce bannerı kim süper insan yapmaya calıstı arkadaş bız mi bılmıyoruz

Ultimate evreninde (earth-1610) capinki gibi süper asker serumu yapmaya çalışırken Banner Hulka dönüşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComicerPrime

quote:

Ultimate evreninde (earth-1610) capinki gibi süper asker serumu yapmaya çalışırken Banner Hulka dönüşüyor

Kim dedim hocam yukarıdaki arkadaş süper insan yapmaya çalıştılar demıste

• quote:

yenilmezlerde bruce bannera gemiye getirirken captan amerika gibi sizide süper insan yapmaya çalıştık demişti ancak dev bir canavar oldunuz gibi bir söz geçmişti
  • One-Above-All.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Benim de o kadar süper gücüm olsa ben de süper kahraman olurum . Asıl kahramanlık , hiçbir süper gücü olmadan kahraman olabilmektir . Misal Batman

Aynen hocam ben de Batman diyorum hiç dusunmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxasd123

quote:

Orijinalden alıntı: 0mniscient

Bence Batman daha yetenekli.. Fiziksel mücadeleyi kazanmaya daha yakın. Çünkü iradesi ve hırsı çok daha yüksek.
    Adaleti sağlayacağım diye herşeyi kenara bırakan milyarder bir adamın psikolojisi diğer süper kahramanlara benzemez.

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

şimdi batman tabi iyide slade normal bir insan değil dövüş yetenekleri aynı olsa bile batman dibe batarak orada dövüşü kendi lehine dönüştürür ancak slade normal bir insan değil orda güçsüz göstermişler insan ötesi gücü var herifin ve batman bir yumrukla sladi 1 kaç metre öteye savuruyor normalda bu imkansız yani

Slade'İn iyileşme yeteneği Batman'den daha üstün. Diğer konularda az çok birbirlerine yakın sayılırlar. Bana göre ölümüne bir dövüşte Slade daha avantajlı bir konumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasd123

quote:

Orijinalden alıntı: 0mniscient

Bence Batman daha yetenekli.. Fiziksel mücadeleyi kazanmaya daha yakın. Çünkü iradesi ve hırsı çok daha yüksek.
    Adaleti sağlayacağım diye herşeyi kenara bırakan milyarder bir adamın psikolojisi diğer süper kahramanlara benzemez.

şimdi batman tabi iyide slade normal bir insan değil dövüş yetenekleri aynı olsa bile batman dibe batarak orada dövüşü kendi lehine dönüştürür ancak slade normal bir insan değil orda güçsüz göstermişler insan ötesi gücü var herifin ve batman bir yumrukla sladi 1 kaç metre öteye savuruyor normalda bu imkansız yani

Slade'İn iyileşme yeteneği Batman'den daha üstün. Diğer konularda az çok birbirlerine yakın sayılırlar. Bana göre ölümüne bir dövüşte Slade daha avantajlı bir konumda.

yani birde slade gemi patlamasında nerdeyse tüm vücudu yok oluyordu iyileşmesi hızlı avantajlı güç konusundada öyle

• The HULK is the strongest thing in all of the universes

• Ercan'dan ne istiyorsunuz bırakın ne yazıyorsa yazsın kerata. Beni güldürüyor seviyorum köftehoru. Çocukla çocuk olmayın he deyin geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ercan diye sanırım bana diyosunuz?Ercan kim tanımıyorum lakin sanırım hulk fanboyu kendilleri
    Marvel animasyonunda hulk vs thor and wolverine,Hulkun konrolsüz halinin ne yaptığını gördük thor neredeyse ölmüştü o yüzden thor hulkun rakibi değildir olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

Ercan diye sanırım bana diyosunuz?Ercan kim tanımıyorum lakin sanırım hulk fanboyu kendilleri
    Marvel animasyonunda hulk vs thor and wolverine,Hulkun konrolsüz halinin ne yaptığını gördük thor neredeyse ölmüştü o yüzden thor hulkun rakibi değildir olamaz

Ercan diye sizden bahsediyolar hocam. Lakin hesabiniz eski olduğundan Ercan olma olasılığı az.

• Tabiki Petmen o bir pet şişe avcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 22 Mart 2015; 15:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abundantia

quote:

Ercan diye sanırım bana diyosunuz?Ercan kim tanımıyorum lakin sanırım hulk fanboyu kendilleri

Ercan diye sizden bahsediyolar hocam. Lakin hesabiniz eski olduğundan Ercan olma olasılığı az.

Şu ercan nerde şuan forumda mı hala merak ettim

• quote:

quote:

quote:

Geldikce kovduk (kufur etti vs kendi ban yedi aslinda) Foruma da son ban yiyisinden sonra geldigini duymadik

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Keşke geri gelseydi

Cocuk rahat durmuyor ki, vikipediye bile musallat olmustu Simdi ne yapiyordur kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Bir ara denizci olup yurt dışına çıkmayı planlıyordu :)
    Sen ve surfing yüzünden foruma küstü adamı şikayet ederek soğuttunuz forumdan

Nerde okudun denizci olacagini?

Onu taniyan hemen herkes desek daha dogru

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

quote:

Geldikce kovduk (kufur etti vs kendi ban yedi aslinda) Foruma da son ban yiyisinden sonra geldigini duymadik

• quote:

Çr okumadıgın belli.Thor'un rakibi kurse dir ve kurse de hulk ı fena pataklar.

• Forumda 500 bin küsür üye var Slade Wilson'ı nasıl alan olmamış gayret. Acaba ben de Clark Kent'e falan mı baksam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Forumda 500 bin küsür üye var Slade Wilson'ı nasıl alan olmamış gayret. Acaba ben de Clark Kent'e falan mı baksam.

Ben hem şaşırdım hem sevindim slade olmasına. Bruce Wayne olmayınca Slade olsun dedim.

• 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.