Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ülkemizde çizgiromanlar, kitaplardan daha pahalı sende haklısın.. Cilt cilt satıp kazanacaklarmış.
    1 ekmek 1 lira.. 5 ekmek 4 lira... Ama 1 lira verebilirim her hafta ve sadece ekmek değil, simit, gofret de alacağım (farklı çizgiromanlar). Yok olmaz, 4 lira ver 5 ekmek al.. Mantık bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 19 Şubat 2015; 21:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manasizadam

Panpa yazımı tekrar okuyunca farkettim de wolverine sempatizanı olarak biraz bilgisiz hareket etmişim. Spiderman dan nefret ederim iğrenirim hatta adı geçince havam bozulur (abarttım tabi ). Karikatür okumuşluğum çok az. İnternetten bulabildiğim zaman okuyorum. Maalesef karikatüre ayıracak param yok öğrenciyim zar zor para ayırıp kitap alabiliyorum . Bunu söylememdeki amaç burada durumun aslını astarını bilmeden edilen yorumlardan kendimi korumak. Filmlerden biliyorum marvel i dc ti kahramanlara ilgim var internetten araştırıyorum bakıp ediyorum okuyorum. Verdiğin bilgilendirme ve saygılı üslubun için teşekkür ederim. Karikatür hikayelerinde wolverine ne haldedir spiderman ne haldedir bilemem. Bana wolverine çok daha üstün geldi bildiğim kadarıyla. Yenilenmesi tecrübesi ve diğer özellikleri ile kafamda çok daha güçlü olacağı canlandı.

Birde o karikatürlerde neden pençelerini kullanmıyor wolverine. Neden mücadeleci yanı ağır basmıyor.

''Panpa yazımı tekrar okuyunca farkettim de wolverine sempatizanı olarak biraz bilgisiz hareket etmişim. Spiderman dan nefret ederim iğrenirim hatta adı geçince havam bozulur (abarttım tabi ).''

Baya nefret ediyorsunuz da nedenini merak ettim şimdi

''Karikatür okumuşluğum çok az. İnternetten bulabildiğim zaman okuyorum. Maalesef karikatüre ayıracak param yok öğrenciyim zar zor para ayırıp kitap alabiliyorum . Bunu söylememdeki amaç burada durumun aslını astarını bilmeden edilen yorumlardan kendimi korumak. Filmlerden biliyorum marvel i dc ti kahramanlara ilgim var internetten araştırıyorum bakıp ediyorum okuyorum.''

Torrentlerden, ya da çeviri yapan sitelerden rahatlıkla çizgi romanları bulabilirsiniz İlla satın alacaksınız diye bir kaide yok ne de olsa.

''Verdiğin bilgilendirme ve saygılı üslubun için teşekkür ederim. Karikatür hikayelerinde wolverine ne haldedir spiderman ne haldedir bilemem. Bana wolverine çok daha üstün geldi bildiğim kadarıyla. Yenilenmesi tecrübesi ve diğer özellikleri ile kafamda çok daha güçlü olacağı canlandı.''

Ben teşekkür ederim Bazen geri dönüşler çizgi romanları kabul etmeyecek tarzdan oluyor Aslında bir kaç sayfa daha atmak isterdim size fakat bulamadım istediklerimi Şu anda arıyorum Bulursam atarım mutlaka

Sorunuzun cevabı şöyle. Spiderman in hızı ve refleksleri wolvi daha pençelerini çıkartamadan bayıltmasına yol açıyor.

Edit: Forumdaki konusunu bile buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_91414453/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 19 Şubat 2015; 21:34:00 >

• Hocam verdiğiniz konuya bakınca ilk sayfadaki bi mesaj aydınlattı beni . Adamım biri marvel in spiderman ı çocuklaştırması yeni yetme yapmasından bahsetmiş. Benimde spiderman hakkındaki içgüdüsel nefretim bundan kaynaklanıyor galiba . Birde sadece filmlerden takip ettiğimi ve amazing spiderman filminde çok çok kıl olduğum ergen tavırlarını hesaba katarsak nefretim kesinlikle bu yüzden diyebiliriz . Hatta bunun bende psikopatlık derecesinde olduğunu bir örnekle anlatayım. Harry potter filminde (izlemişsinizdir diye düşünerek ederek konuşuyorum) harry'nin voldemort gibi usta ve korkunç derecede güçlü bir büyücüyü çocuk yaşlarda bilgisiz ve tecrübesiz halde iken yenebilmesi seriyi izlerken kafayı yememe sebep olmuştur zamanında . Hatta salakça bir davranış yaparak harry potter in haksız zaferine katlanmak istemediğimden serinin son filmini hala izlemedim . Spiderman filmde çok ergen geliyor bana wolverine bakınca adam iki dünya savaşı görmüş olmadık düşmanları yenmiş. Spiderman'ı harry voldemort'u wolverine olarak düşünüyorum galiba .

Çizgi roman işine gelirsek bu konuda biraz cahilim. Nereden başlanır hangi seriler bağlantılıdır derken kafam çok karışıyor . Burada spiderman ile wolverine yi dövüşürken görünce kafam iyice karışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  En Güçlü Süperkahraman Hangisi

• Güneşi kapatmak yeterli olsaydı Superman'i çoğu varlık yenebilirdi. Filmlere bakarak Superman'i yorumlamak yanlış. Aslolan çizgi romanlardır. Superman sadece güneşten değil elektriksel ve her türlü manyetik alandan enerji absorbe eder. Hatta bir keresinde (güçlerini yavaş yavaş azaltan) kırmızı güneş radyasyonu altında ve kriptonit kaplı bir gezegende saatlerce savaşıp rakibini yenmisligi vardır.

Rakiplerinin saldırabilmelerinin sebebi Superman'in güçlerini sınırlaması ve etrafa zarar vermekten korkması. Superman'in kendisi bile sahip olduğu güçten korkar. Ayrıca öldürmemesi de buna bir sebeptir. Kendini sınırlamayan ve canlılar zarar görecek diye endişelenmeyen bir Superman saliseler içinde rakibini paketler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Ulan konu başlığına bakıp birinci sayfayı okuyup yazdım 687 sayfa olmuş konu nerelere gelmiş o değil arada spiderman wolverine yi duman eder falan denmiş bu nedir yahu spiderman ha

Spiderma Wolverine den açık ara daha güçlü, çevik ve hızlıdır. Ağlarıyla onu çok hareket edemeyecek hale getirebilir;

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Kas gücü olarakta wolverine onun karşısında duramaz. Spiderman den alacağı sağlam bir yumruk onu bayıltmaya yeter.

bro sanki biraz saçma yapmışlar çizgiromanı spiderman tamam çevik güçlüde sonuçta iskeleti adamantium demire vurmuş etkisi göstermesi gerekmezmiydi ayrıca iyileşemeyen bir wolwerin gibi göstermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 19 Şubat 2015; 22:54:32 >

• quote:

Hocam verdiğiniz konuya bakınca ilk sayfadaki bi mesaj aydınlattı beni . Adamım biri marvel in spiderman ı çocuklaştırması yeni yetme yapmasından bahsetmiş. Benimde spiderman hakkındaki içgüdüsel nefretim bundan kaynaklanıyor galiba . Birde sadece filmlerden takip ettiğimi ve amazing spiderman filminde çok çok kıl olduğum ergen tavırlarını hesaba katarsak nefretim kesinlikle bu yüzden diyebiliriz . Hatta bunun bende psikopatlık derecesinde olduğunu bir örnekle anlatayım. Harry potter filminde (izlemişsinizdir diye düşünerek ederek konuşuyorum) harry'nin voldemort gibi usta ve korkunç derecede güçlü bir büyücüyü çocuk yaşlarda bilgisiz ve tecrübesiz halde iken yenebilmesi seriyi izlerken kafayı yememe sebep olmuştur zamanında . Hatta salakça bir davranış yaparak harry potter in haksız zaferine katlanmak istemediğimden serinin son filmini hala izlemedim . Spiderman filmde çok ergen geliyor bana wolverine bakınca adam iki dünya savaşı görmüş olmadık düşmanları yenmiş. Spiderman'ı harry voldemort'u wolverine olarak düşünüyorum galiba .

Çizgi roman işine gelirsek bu konuda biraz cahilim. Nereden başlanır hangi seriler bağlantılıdır derken kafam çok karışıyor . Burada spiderman ile wolverine yi dövüşürken görünce kafam iyice karışıyor

Filmlerine bakarsanız (son filmlerine yani) gıcık olmanız falan normal Geçmiş 3 leme peter parker karakteri için daha uygundu, onu izleyin izlemediyseniz

http://www.altevren.net/attachments/article/139/Comics%20Alemine%20Giri%C5%9F%20Rehberi.pdf

Yukarıdaki link yardımcı olabilir sanırım size

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxasd123

quote:

quote:

Ulan konu başlığına bakıp birinci sayfayı okuyup yazdım 687 sayfa olmuş konu nerelere gelmiş o değil arada spiderman wolverine yi duman eder falan denmiş bu nedir yahu spiderman ha

Spiderma Wolverine den açık ara daha güçlü, çevik ve hızlıdır. Ağlarıyla onu çok hareket edemeyecek hale getirebilir;

Kas gücü olarakta wolverine onun karşısında duramaz. Spiderman den alacağı sağlam bir yumruk onu bayıltmaya yeter.

bro sanki biraz saçma yapmışlar çizgiromanı spiderman tamam çevik güçlüde sonuçta iskeleti adamantium demire vurmuş etkisi göstermesi gerekmezmiydi ayrıca iyileşemeyen bir wolwerin gibi göstermişler

Adamın vücudu adamantium değil, sadece iskeleti adamantium

İskeleti iç organlarını falan genel itibari ile korusada sağlam bir darbe iç organların yerini oynatır. Aynı şekilde kalbine veya beynine aldığı yumruklar ölüme kadar yol açabilir.

Spiderman elbette iskeletinin olduğu kısımlara vurursa demire vurmuş gibi bir etki hissediyordur fakat onu önemsemiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 19 Şubat 2015; 23:21:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İskeleti iç organlarını falan genel itibari ile korusada sağlam bir darbe iç organların yerini oynatır. Aynı şekilde kalbine veya beynine aldığı yumruklar ölüme kadar yol açabilir.

Spiderman elbette iskeletinin olduğu kısımlara vurursa demire vurmuş gibi bir etki hissediyordur fakat onu önemsemiyordur.

demirin atomları adamantiumda daha esnek olduğu için bi titreşim etkisi yaratıp iç organları hasara uğratabilir ancak adamantium en sert demir yani wolwerinin adamantium kemikleri harici vurulan yumruklar ancak canını yakar çizgi romanda spiderman ağzını burnunu kırıyor yani aslında birazdaha uzun sürmeliydi yani demire vurmuş etkisi gösteripte sersemlemesi gerekirdi spidermanin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

demirin atomları adamantiumda daha esnek olduğu için bi titreşim etkisi yaratıp iç organları hasara uğratabilir ancak adamantium en sert demir yani wolwerinin adamantium kemikleri harici vurulan yumruklar ancak canını yakar çizgi romanda spiderman ağzını burnunu kırıyor yani aslında birazdaha uzun sürmeliydi yani demire vurmuş etkisi gösteripte sersemlemesi gerekirdi spidermanin :)

Spiderman de ciddi mana da dayanıklı, ondandır

• Heh Hocam tamda bunu diyorum işte İnsan sevdiği karekterin yenilmesini istemez ya işte öyle oluyor Hulk Vs Wolverine de Hulk adamı ikiye ayırıyor çıkıp hala yok Wolverine Adamantium Pençesi var Hulku paramparça edemezmi diyor :D Ulan Herif sinirlenince Adım attımı Deprem oluyor 9.5 Attığı yumruk Krater Çukurları açıyor Ne Wolverinesi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Spiderman de ciddi mana da dayanıklı, ondandır

bro spidermanı geçtim venom yada carnage en iyisi yahu :D

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına harfi harfine katılıyorum hocam. Superman çok alakasız karakterlerle kıyaslanıyor. Hele bir de herkesin eline bakkalda satılıyormuş gibi kriptonit vermiyorlar mı sinir oluyorum. Sanki bir tek süper manin zayıflığı var.
  • Dostum Wolverine'yi oynayan karakterin yaşlı olmasından bahsetmiyorum, X menin son filminde Wolverine'nin saçları yandan beyazlamıştı. Bunu boyayla yaptılar. Hugh'un saçları gerçekte öyle değil.

X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminden iki örnek vereyim:

Bu gelecekteki hali:
    http://www.x-menmovies.com/images/share/xmen-days-of-future-past.jpg

Bu da geçmişe yolladıkları hali:
    http://fo4mw16y1z42edr6j2m4n6vt.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/x-men-days-of-future-past-DF-24983Rv4_rgb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 20 Şubat 2015; 4:11:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Ghost rider hulkun ruhunu alabilir mi?

Yanılıyor olabilirim ama sanmam bi Çr sinde yada Çizgi filminde Hulka Azap bakışı mı ne idi onla bakıyordu ama görüyordu ki hulk okadar acı çekiyor ki ve okadara bastırılmış duyguları vardı ki kendisi bile acı duyuyordu böyle bişeydi çok oldu bakalı Çr mi ÇF onu bile unuttum .Bruce Bannerı Belki alır da Hulku hç sanmıyorum Cehennem bile kabul etmiyor adamı yahu :D
  • quote:

Ghost rider hulkun ruhunu alabilir mi?

ghost rider iyi kahramanları alamaz iyi kahramanların bir olayı vardır asla kimseye zarar vermezler ve birilerine yardım ederler azap bakışıda öldürdüğü yada canını yaktığı kişilerin ruhlarını o herife gömüyor işte :) hulka ateş dayanmayacağından hulku yenemez bence :)
  • quote:

gr hulku yenemez galactusu yener öyleyse hulk da galactusu yener

hulk reyis kraldır
  • Spn den aklıma geldi ordaki Mahşerin Atlılarından Ölüm gibi bir tane kozmik varlık olsaydı yani ikilinin kipirdatmadan birini oldurebilseydi nasıl olurdu dengeler ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dk Stormy E

Spn den aklıma geldi ordaki Mahşerin Atlılarından Ölüm gibi bir tane kozmik varlık olsaydı yani ikilinin kipirdatmadan birini oldurebilseydi nasıl olurdu dengeler ?

SPN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dk Stormy E

Spn den aklıma geldi ordaki Mahşerin Atlılarından Ölüm gibi bir tane kozmik varlık olsaydı yani ikilinin kipirdatmadan birini oldurebilseydi nasıl olurdu dengeler ?

SPN

Supernatural herhalde google a yazınca direk supernatural çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.