Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wolverine ölümsüz değil arkadaşlar sadece normalden kat kat daha hızlı iyileşiyor ayrıca ona gelene kadar Deadpool var o Wolverineden daha hızlı iyileşiyor. Kafası kopsa bile ölmüyor.

Death of Wolverine'yi okumanızı öneririm. Wolverine ölüyor.http://geekceviri.blogspot.com.tr/2014/10/death-of-wolverine-inceleme.html

Nuclear Man güçlü bir karakterdir ama Supermanı ''çok kolay'' yok edemez. https://www.youtube.com/watch?v=mDjzz_HhOuM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 19 Şubat 2015; 14:54:18 >

• Flash, Wolverine i yalan eder..

Spiderman için Wolverine çocuk işi..

Superman üflese yener..

Hulk ortadan ikiye böler..

Galactus... bahsetmiyorum bile.

Fakat Wolverine, en sevilen çizgiroman karakterlerinden biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 19 Şubat 2015; 15:02:06 >
  • Wolverine abartılmış bir karakter. Superman ve Flash ölümsüzdür. Varolan evrenin sonuna kadar yaşayacaklardır. Çünkü kaderlerinde bu vardır.

Wolverine daha pençelerini çıkaramadan Superman ve Flash'ın yumruğunu yiyip derin bir uykuya dalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

Wolverine ölümsüz değil arkadaşlar sadece normalden kat kat daha hızlı iyileşiyor ayrıca ona gelene kadar Deadpool var o Wolverineden daha hızlı iyileşiyor. Kafası kopsa bile ölmüyor.

Death of Wolverine'yi okumanızı öneririm. Wolverine ölüyor.http://geekceviri.blogspot.com.tr/2014/10/death-of-wolverine-inceleme.html

Nuclear Man güçlü bir karakterdir ama Supermanı ''çok kolay'' yok edemez. https://www.youtube.com/watch?v=mDjzz_HhOuM

bro sen filmleri yanlış yada anlamadan izlemişin galiba wolwerin ölümsüzdür x mende bir bölmde izlediysen logının yaşını tahmin edemeyeceklerini profesorden bile daha yaşlı olacağını söylemişlerdi ölümsüzlük demek asla yok edilemez demek değil sonsuz yaşam demek ki iyileşme yeteneği giderse ölümsüzlüğü gider süpermene gelirsek o filmin önceki sahneleride var biz burda karşılıkla varsayımları konuuyoruz güneş her 2 sininde güç kaynağı nükleermanın güç kaynağı daha fazla açık bir şekilde verilmiş orada güneş olarak ancak onun daha öncesinde süpermeni pençeleyipte öldürme aşamasına getirdiğinide biliyoruz hani şu babasının verdiği yeşil kriptoniti kullanmasa öleceği sahne hasta olduğu sahne senin verdiğin linkte süperman habire dayak yiyor tabi güneşi kapatıp savaşarak onu durdurmayı bir kenera atarsak çünkü bir şekilde durdurması gerekiyordu nükleermanı bir pençesiyle böyle birşey yapan birisisni tüm gücü ne yapar bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 19 Şubat 2015; 15:38:20 >

• Dostum Superman'in olayı da bu zaten, ilkten sağlam bir dayak yer sonrasında heves eder döver. Adam güçlerini neler yapabileceğini zamanla keşfediyor.

O filmleri tekrar tekrar izledim. X-men Wolverine: Başlangıç filmine bakılırsa büyük ihtimalle 200 yaşında falan. Belki de daha yaşlıdır. Wolverine kafasının kesilmesii kalbinin çıkarılması gibi zarar görmedikçe uzun bir süre yaşar ama sonsuza kadar yaşayamaz. Sadece daha geç ölür.
  • quote:

Dostum Superman'in olayı da bu zaten, ilkten sağlam bir dayak yer sonrasında heves eder döver. Adam güçlerini neler yapabileceğini zamanla keşfediyor.

O filmleri tekrar tekrar izledim. X-men Wolverine: Başlangıç filmine bakılırsa büyük ihtimalle 200 yaşında falan. Belki de daha yaşlıdır. Wolverine kafasının kesilmesii kalbinin çıkarılması gibi zarar görmedikçe uzun bir süre yaşar ama sonsuza kadar yaşayamaz. Sadece daha geç ölür.

200 yaşından daha büyük bir insan 35 yaşında ve gayet sağlıklı görünen bir kişi ölümsüz değil ilginç bir teori ancak zamanla hastalanıp yada yaşlılıktan ölmeyen kişilere biz ölümsüz tabirini kullanıyoruz eğer wolwerin professor x'in olduğu zamanlarda biraz yaşlanmış ve gücünde değişme olsaydı senin teorinin doğruluk oranı olabilirdi tabikide hayati organları olmadan yaşayamaz ancak iyileşme gücü olduğu takdirde dünyaının sonuna kadar yaşayabilecek bir kapğasitede süpermen olayına gelirsekte süpermenin bir sınırı olmadığınıda biliyoruz ancak nukleermanda süperman kapasitesinde birisi süperman istediği kadar güçlensin kriptonitle temasa geçerse ölür nükleermanın pençelerine maruz kalırsa ölür nükleermanın pençeleri farkettiysen gücünü yok etti ve onu hasta etti büyük ihtimal hasta ettiği büyük radyyasyon onun güneş enerjisinden aldığı enerjiyi keserek etti ancak ölmek üzereydiki karşılıklı bir dövüştede güneş olayını kullanmadan süpermenin nükleermanın karşısında şansı olmadığını filmindede gördük güneşi kapatıp nükleermeni zorunlu olarak yenmesi her filmde iyi karakterlerin kazanması için yapılan bir olay ama savaşta aynı seviyede oldukları için güçleri her 2 side güçlenebilir sonuçta nükleerman süpermanın dna sından yapılmış ve gücünü güneşten alan bir adam süpermanda gücünü güneşten alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 19 Şubat 2015; 16:35:07 >

• Dostum o adamın 35 yaşında görünmesi bir nevi yaşlanmak değil mi? X-men geçmiş günler gelecek filminde daha yaşlı görünüyordu saçının yanları beyazlamıştı. Ölmüyor değil sadece daha uzun yaşıyor.

İşte sende söyledin Superman'in kendi Dna'sından yapılmış, Superman'in çakması. Kötü adamın daha güçlü olması, iyi adamın dayağı yiyip son sahnede zekasıyla kazanması neredeyse her filmde yapılıyor. Gücünü Marvel'in bile kabul ettiği Superman öyle yabana atılacak, kolayca öldürülecek bir karakter değil. DC ve MArvel ortal yapımında Superman Hulk'u yere sermişti bir düşün. Bunları bir kenara koy, en güçlü süper kahraman sorusuna verilecek en iyi cevap Superman'dir. Hulk, Spider, Wolverine bunlar fasa fiso.
  • quote:

Dostum o adamın 35 yaşında görünmesi bir nevi yaşlanmak değil mi? X-men geçmiş günler gelecek filminde daha yaşlı görünüyordu saçının yanları beyazlamıştı. Ölmüyor değil sadece daha uzun yaşıyor.

İşte sende söyledin Superman'in kendi Dna'sından yapılmış, Superman'in çakması. Kötü adamın daha güçlü olması, iyi adamın dayağı yiyip son sahnede zekasıyla kazanması neredeyse her filmde yapılıyor. Gücünü Marvel'in bile kabul ettiği Superman öyle yabana atılacak, kolayca öldürülecek bir karakter değil. DC ve MArvel ortal yapımında Superman Hulk'u yere sermişti bir düşün. Bunları bir kenara koy, en güçlü süper kahraman sorusuna verilecek en iyi cevap Superman'dir. Hulk, Spider, Wolverine bunlar fasa fiso.

Hulk ta dahil olmak uzere wolvi olumsuz degil, daha uzun yasiyor hucre yenilenmesi oldugu icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pikaçu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum o adamın 35 yaşında görünmesi bir nevi yaşlanmak değil mi? X-men geçmiş günler gelecek filminde daha yaşlı görünüyordu saçının yanları beyazlamıştı. Ölmüyor değil sadece daha uzun yaşıyor.

onu oynayan aktör tabikide zamanla yaşlanacak hücre yenilenmesi olduğu için yaşlanmıyor bro yaşlanmadığı gibi hastalanmıyor buda ölümsüzlük diyor 1 milyonyıl sonra 70 yaşında görünse bile aramantium kemikleriyle rahat hareket eder xmenin bir bölümünde pençelerinin kesildiği zaman sarımsı kristalleri adamantium robotuyla alıyorlardı ozaman yaşlanıyordu buda onun bir kanıtı süpermanın dnasından yapışmış biri çakma mı oluyor düpermenin dnasındna birisi süpermanın tüm gücünü tüm özellikleriyle kopyasıdır süperman zamanla ne kadar güçlenirse o herifte güçlenir ancak bir daha güçlü özelliği var oda herif nükleer olduğu için radyasyon taşıyor buda süpermanın gücünü kesip onu yaralayabilecek anlamını taşıyor biz normal bir karşılaşmayı varsayıyoruz hangi filmde gördünki bir süper kötünün süper kahramanı yenip sonunun kötü bittiğini biz filmlerden yada çizgi romanlarda bir şekilde hile kullanıpta onun gücünü kesip bunun gücünü yok edip yenmesinden değil sahadaki güçlerden bahsediyoruz eğer bir şekilde yenme noktasına varırsan kriptonit lede süpermanı öldürebilirsin kriptoniten süpermene bir kolye vermek yeter marvel ve dc evreninde süpermani çok rahat yenecek karakterlerde var mesela flash thanos ig galaktus gibi karakterler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 19 Şubat 2015; 17:18:21 >

• Wolverine ölümsüz değil..
    Hasar aldığında vücudu hızlı iyileştirme özelliğine sahip. Bu yüzden adamantium operasyonuna özellikle seçildi.
    Captain America, Flash da bu tarz hızlı iyileşme özelliğine sahip. Tabii Wolverine gibi değil.
    Çok feci bir hasar aldığında ölür Wolverine. Mesela ortadan ikiye ayırırsa Hulk
    Yaşlanma süreci çok yavaş. Fakat eninde sonunda ölür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 19 Şubat 2015; 18:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Wolverine ölümsüz değil..
    Hasar aldığında vücudu hızlı iyileştirme özelliğine sahip. Bu yüzden adamantium operasyonuna özellikle seçildi.
    Captain America, Flash da bu tarz hızlı iyileşme özelliğine sahip. Tabii Wolverine gibi değil.
    Çok feci bir hasar aldığında ölür Wolverine. Mesela ortadan ikiye ayırırsa Hulk

bro tabikide ortadan 2 ye ayırırsa ölür ben ondan bassetmiyorum ölümsüz ile yok edilemez arasında ince bir çizgi var wolwerine tabikide yok edilebilir hemde onu yopk edebilecek karakterlerde tonlarca var ancak hücresel iyileşme sayesinde herif yaşlanmıyor yaşlanmanın tanımıda şöyledir bebey dünyaya gelir büyür olgunlaşır 20 li yaşlarında yada 25 de boyu ortada kalır ve büyümesi gelişmesi durur 40 50 60 lı yaşlarda kemikleri ufalır bununla beraber vücüt esnekliğini kaybeder vücüttaki etler de bir süre sonra çürüme noktasına gelir çürümekten kastım zombi değil yanlış anlaşılmasın ve sonuçta kemikler zayıflar ve hastalık yada yaşlılığın getireceği sonuçta ölür ölümsüzlüğünde tanımı yaşlılık ve hastalıktan ölmemektir bunun dışındaki birşeyle ölürse bu yok etmek olur bu herifin hücreleri yenileniyormu yenileniyor hasar aldığı zaman kemikleri büyümüyor yada küçülmüyor bu adam 200 ünü geçik yaşında 35 yaşında gibi sağlıklı canlı kanlı karşımızda vikipedi kaynağında bile yaşlanmaz deniyor bu kısaca ölümsüzlüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 19 Şubat 2015; 18:02:03 >

• 90 larda The Uncanny x-men serisinde, gelecekte bir tek Gambit in hayatta kaldığını anlatıyorlardı. Öldürüldüğünden emin değilim fakat Wolvi yoktu.
    Wolverine yaşlanıyor... Bunu pek çok çizgiromanda gördük..

Lazım olduğunda bulamıyorum Bulunca burada linkleri paylaşırım.

• Kırış kırış olmuş yüzü, dedemin totosuna dönmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Kırış kırış olmuş yüzü, dedemin totosuna dönmüş

hahahaha
  • Galactus tanrı diye geçiyor panpa ben thanos derim

• Ulan konu başlığına bakıp birinci sayfayı okuyup yazdım 687 sayfa olmuş konu nerelere gelmiş o değil arada spiderman wolverine yi duman eder falan denmiş bu nedir yahu spiderman ha

• quote:

Orijinalden alıntı: manasizadam

Ulan konu başlığına bakıp birinci sayfayı okuyup yazdım 687 sayfa olmuş konu nerelere gelmiş o değil arada spiderman wolverine yi duman eder falan denmiş bu nedir yahu spiderman ha

Spiderma Wolverine den açık ara daha güçlü, çevik ve hızlıdır. Ağlarıyla onu çok hareket edemeyecek hale getirebilir;

Kas gücü olarakta wolverine onun karşısında duramaz. Spiderman den alacağı sağlam bir yumruk onu bayıltmaya yeter.

• Panpa yazımı tekrar okuyunca farkettim de wolverine sempatizanı olarak biraz bilgisiz hareket etmişim. Spiderman dan nefret ederim iğrenirim hatta adı geçince havam bozulur (abarttım tabi ). Karikatür okumuşluğum çok az. İnternetten bulabildiğim zaman okuyorum. Maalesef karikatüre ayıracak param yok öğrenciyim zar zor para ayırıp kitap alabiliyorum . Bunu söylememdeki amaç burada durumun aslını astarını bilmeden edilen yorumlardan kendimi korumak. Filmlerden biliyorum marvel i dc ti kahramanlara ilgim var internetten araştırıyorum bakıp ediyorum okuyorum. Verdiğin bilgilendirme ve saygılı üslubun için teşekkür ederim. Karikatür hikayelerinde wolverine ne haldedir spiderman ne haldedir bilemem. Bana wolverine çok daha üstün geldi bildiğim kadarıyla. Yenilenmesi tecrübesi ve diğer özellikleri ile kafamda çok daha güçlü olacağı canlandı.

Birde o karikatürlerde neden pençelerini kullanmıyor wolverine. Neden mücadeleci yanı ağır basmıyor.

• 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.