Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Dr. Manhattan moleküllerine ayırabilir herhangi bir nesneyi lâkin burada normal birinden bahsetmiyoruz, Superman'den bahsediyoruz. Madde manipülasyonu tarzı saldırılar Superman'e işlemez. Molekülleri, atomları o kadar yoğun ve hızlıdır ki sökmez yani o tarz saldırılar Supes'e. Ama mesela GL, Flash, WW, MM gibi karakterleri moleküllerine ayırır. Hatta daha güçlü karakterleri de dahil edebiliriz bence. Odin, Darkseid falan bunları da harcar yani.

Dr. Manhattan'ı ayrı tutmak gerek. Hikayesi güzel ama sahip olduğu güçler çok uç seviyelerde. Ve bence süper kahraman falan değil, insan öldüren süper kahraman mı olur adam arkadaşını (Rorschach'ı) yok etti la. Sonrasında bu dünya bana göre değil deyip başka diyarlarda yeni hayatlar yaratmaya gitti.

Ozymandias'a söylediği söz efsane: "Dünyanın en zeki insanı benim için dünyanın en zeki termiti(karınca) kadar tehlikelidir."

Hocam Buster Level olayini biraz arastirin derim. Superman icin yapilan edebiyat in bir onemi kalmiyor, kesin ve net karar vermemizze olanak saglayan bir mantiga dayaniyor bu dusunce.

Pm den de anlatirim isterseniz, mesaj atmaniz yeterli. Manhattan odin i ayirabilecek gucteyse superman i hayli hayli ayirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Doctor Manhattan'ın ister teke tek, ister 100'e 1 alamayacağı kimse yoktur. Ancak Marvel'daki One Above All dengi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mutant diye biliyorum adı aklıma gelmiyor ama taa mısır zamanına kadar gidiyordu gücünün sınırı bilinmiyor.. hulkla supermana gelince hulk gözünü açıp kapatıncaya kadar süperman onu uzay boşluğuna bırakır gelir birde üstüne çay içer :DD
  • Guc olarak Thor ya da Hulk
    Zeka olarak Joker reyiz ccc abc

• Ben batmani severim filminden dolayi ama en güçlü kim bilemedim

• One above all kimdir bilmememde aşağıdaki kaynakta Thor un onu yendiği yazıyor.

http://marvel.com/universe/One_Above_All_%28Celestial%29
  • Rayçu yu yendiğinden beri benim kahramanım pikaçu

• Hulk

• quote:

Orijinalden alıntı: Hllszn

ilk mutant diye biliyorum adı aklıma gelmiyor ama taa mısır zamanına kadar gidiyordu gücünün sınırı bilinmiyor.. hulkla supermana gelince hulk gözünü açıp kapatıncaya kadar süperman onu uzay boşluğuna bırakır gelir birde üstüne çay içer :DD

En sabah nur mu? Diger adiyla Apocalypse.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

One above all kimdir bilmememde aşağıdaki kaynakta Thor un onu yendiği yazıyor.

http://marvel.com/universe/One_Above_All_%28Celestial%29

Celestial lerden birinin adi One above all,.bir de tanri olarak soylenen one above all var

• Yendi diyemeyiz sadece direnmisti onun enerji atağına,ki bu galactus gibi kudretli bir varlık için mükemmel bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 31 Ocak 2015; 10:44:43 >
  • hulk
  • Gazman

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lPaTRoNl -- 31 Ocak 2015; 10:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Dr. Manhattan moleküllerine ayırabilir herhangi bir nesneyi lâkin burada normal birinden bahsetmiyoruz, Superman'den bahsediyoruz. Madde manipülasyonu tarzı saldırılar Superman'e işlemez. Molekülleri, atomları o kadar yoğun ve hızlıdır ki sökmez yani o tarz saldırılar Supes'e. Ama mesela GL, Flash, WW, MM gibi karakterleri moleküllerine ayırır. Hatta daha güçlü karakterleri de dahil edebiliriz bence. Odin, Darkseid falan bunları da harcar yani.

Dr. Manhattan'ı ayrı tutmak gerek. Hikayesi güzel ama sahip olduğu güçler çok uç seviyelerde. Ve bence süper kahraman falan değil, insan öldüren süper kahraman mı olur adam arkadaşını (Rorschach'ı) yok etti la. Sonrasında bu dünya bana göre değil deyip başka diyarlarda yeni hayatlar yaratmaya gitti.

Ozymandias'a söylediği söz efsane: "Dünyanın en zeki insanı benim için dünyanın en zeki termiti(karınca) kadar tehlikelidir."

Hocam Buster Level olayini biraz arastirin derim. Superman icin yapilan edebiyat in bir onemi kalmiyor, kesin ve net karar vermemizze olanak saglayan bir mantiga dayaniyor bu dusunce.

Pm den de anlatirim isterseniz, mesaj atmaniz yeterli. Manhattan odin i ayirabilecek gucteyse superman i hayli hayli ayirir.

Silver Surfer'ın güçlerini gördün mü? Upgrade den sonra? UmudunuKaybetme'ye level1'i atmıştım buraya level5leride atmıştım. The Uni-Power, Quantum Bands, Black Hole felan.

• Bence artık Ya-man
    Bu gidişle kim gelirse gelsin elinden kurtulamayacak

• ben galactus u unutmuştum
    galactus
  • Ölüme İnat Doğmuş KARA MURAT VE BATTAL GAZİ'DER SUSARIM ! ....

• quote:

quote:

ilk mutant diye biliyorum adı aklıma gelmiyor ama taa mısır zamanına kadar gidiyordu gücünün sınırı bilinmiyor.. hulkla supermana gelince hulk gözünü açıp kapatıncaya kadar süperman onu uzay boşluğuna bırakır gelir birde üstüne çay içer :DD

aynen hocam bilgin için sağolasın :)
  • One above all. Marvel evreninin tanrısı olur kendisi.
  • quote:

quote:

quote:

aynen hocam bilgin için sağolasın :)

• 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.