Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Sentry normal halinde de alır void'e gerek yok

Hocam wonder woman yani

sonuçta batman'i pes ettirmiş okadar kolay mı yeniliyo

Bu sentry'nin kas gücünü merak ettim

• quote:

Koskoca Superman'i Goku ile karşılaştırmak

Bir film ile anime serisini karşılaştırmak

Bir tarafta 40.000 küsür oy almış anime ile 400.000'e yakın oy almış sinema filmini karşılaştırmak
    Dragon Ball'ı sinema filmi yapsan puanı 6'nın üstüne çıkmaz.

Sinema ile çizgi film farklı şeylerdir.

Çizgi Film değil anime ! ve ayrıca puanı 6'nın üstüne çıkmadığını nerden biliyorsun ?

• quote:

quote:

Sentry normal halinde de alır void'e gerek yok

Hocam wonder woman yani

Wonder Woman sadece bilekliklerini çıkarırsa bir şansı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bir tarafta 40.000 küsür oy almış anime ile 400.000'e yakın oy almış sinema filmini karşılaştırmak

Çizgi Film değil anime ! ve ayrıca puanı 6'nın üstüne çıkmadığını nerden biliyorsun ?

Şu anda ciddi ciddi Ercan ile tartışıyor gibi hissediyorum kendimi

• quote:

Hocam animeler mangaların animasyon eklenip ,ses eklenen halidir benim bildiğim one piece'in manga satışları 300 milyondan fazla japonyada amerikada ise 50 milyon Yani çoğu mangalar,animeler filmlerden iyidir ama superman çok da fazla tanınmıştır tabi.

• quote:

quote:

quote:

Şu anda ciddi ciddi Ercan ile tartışıyor gibi hissediyorum kendimi

İlk kanıtımda Bir ÇizgiRoman Karakteriyle anime'yi karşılaştırdım ikincisi ile film ile animey'i ne var bunda yani ?

ben ercan gibi gokuyum ben huahuahuahua usper sayn 1 olyurum demem kanıtlarım var busterlarla.

• Hocam kavga etmeyin
  • dediğin kapışma doğaçlama gerçekleşti , batman çok güçlü , çok zeki ve çok iyi dövüşüyor ama wonder woman`ın gücü tanrılardan geliyor ve yakın dövüşte tabiiki batman`ı yenicek ama eğer planlayarak yada wonder woman`la karşılaşacağını bilerek gerçekleşseydi bu kapışma en azından yenemese bile ağır hasar bırakırdı ,Sentry konusuna gelince bencede void`e gerek olmadan alır Sentry
  • Hocam normal halinde ww hulka karşı çok da üstünlük kuramadı okudum yani o yüzden void diyorum.
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    konu bozulmuş
  • emriva12 kullanıcısına yanıt
    Sorun çizgi roman bölümünde anime manga karakterlerinin olması. E oldu olacak pokemon'uda tartışmaya dahil edelim.

Yöneticiler bile anime/manga ve çizgi roman bölümü diye ayırmışlar.

Bir de adam kalkmış 40.000 küsür oy almış anime ile 400.000'e yakın oy almış sinema filmini karşılaştırıyor

Adama anime ile sinemanın aynı şey olduğunu da anlatamıyorsun.

Bir de facebook beğeni sayılarını koymuş

Demek ki arkadaşın mantığına göre facebook beğeni sayısı çok olan daha güçlü

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

konu bozulmuş

Zaten artık fazla uğramıyorum buraya arada sırada bakıyorum. Konu çok bozdu eskisi gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 14 Temmuz 2014; 23:08:30 >
  • quote:

quote:

konu bozulmuş

Zaten artık fazla uğramıyorum buraya arada sırada bakıyorum. Konu çok bozdu eskisi gibi değil

Hocam biz mi bozduk
  • quote:

quote:

quote:

konu bozulmuş

Hocam biz mi bozduk

Yok hocam konu başlığı ile tartışmalar arasında büyük uyuşmazlık var. Dikkatini çektiyse konu en güçlü süper kahraman ama konu da multiverse'ler megaverse'lere kaymış durumda

• quote:

quote:

quote:

quote:

konu bozulmuş

Hocam biz mi bozduk

Yok hocam konu başlığı ile tartışmalar arasında büyük uyuşmazlık var. Dikkatini çektiyse konu en güçlü süper kahraman ama konu da multiverse'ler megaverse'lere kaymış durumda

Hocam wonder woman'ın kas gücü ne kadardır ? Diğer karakterleri iyi biliyorum ama wonder womanı okumadım bilmiyorum .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Beyler superman vs goku karşılaşmanın kazananı kim olur bence goku god olursa kazanır onun dışında kazanamaz.

Goku, god değil ya isterse gopgod olsun; yine de Superman ile başa çıkamaz. Arada çok ciddi bir hız ve güç farkı var. Dayanıklılık bazında bir şey söylemek zor; Goku da çok fenalara dayandı.

Batman vs Wonder Woman = Batman wins. Batman kaybetmişse karşısındaki hatuna vurmak istemeidği içindir

Bana bir tane örnek verirmisin hangi yönde daha iyi ?

Batman vs wonder woman:wonder woman'ın zayıf bir yönü olsa batman alırdı batman gayet kendi isteğiyle yenildi ve pes etti diana neredeyse supermanla eş güç.wonder woman'ın kazanacağı çok belliydi.

edit:Goku'nun trans yani ani hızlı olduğunu düşünürsek supermana yenişebilir üstelik goku super saiyan 1 galaxy buster Super saiyan 3 ise universe buster super saiyan god'un 5 super saiyan'ın gücüyle olmasını düşünürsek belki multiverse buster bile olabilir ayrıca goku super saiyan 1 iken 80 ton kaldırabiliyor super saiyan god'u sen düşün.

Ssj 1 planet buster

SSJ4 gogeta solar system

Sallamanin da bu kadari, multiverse mus

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=729829 burda öyle bir şey yazmıyor.

Uydurduklari apacik ortada

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Beyler superman vs goku karşılaşmanın kazananı kim olur bence goku god olursa kazanır onun dışında kazanamaz.

Goku, god değil ya isterse gopgod olsun; yine de Superman ile başa çıkamaz. Arada çok ciddi bir hız ve güç farkı var. Dayanıklılık bazında bir şey söylemek zor; Goku da çok fenalara dayandı.

Batman vs Wonder Woman = Batman wins. Batman kaybetmişse karşısındaki hatuna vurmak istemeidği içindir

Bana bir tane örnek verirmisin hangi yönde daha iyi ?

Batman vs wonder woman:wonder woman'ın zayıf bir yönü olsa batman alırdı batman gayet kendi isteğiyle yenildi ve pes etti diana neredeyse supermanla eş güç.wonder woman'ın kazanacağı çok belliydi.

edit:Goku'nun trans yani ani hızlı olduğunu düşünürsek supermana yenişebilir üstelik goku super saiyan 1 galaxy buster Super saiyan 3 ise universe buster super saiyan god'un 5 super saiyan'ın gücüyle olmasını düşünürsek belki multiverse buster bile olabilir ayrıca goku super saiyan 1 iken 80 ton kaldırabiliyor super saiyan god'u sen düşün.

Ssj 1 planet buster

SSJ4 gogeta solar system

Sallamanin da bu kadari, multiverse mus

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=729829 burda öyle bir şey yazmıyor.

Uydurduklari apacik ortada

belki uydurmuyorlardır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konu bozulmuş

Hocam biz mi bozduk

Hocam wonder woman'ın kas gücü ne kadardır ? Diğer karakterleri iyi biliyorum ama wonder womanı okumadım bilmiyorum .

Superman, Hulk arası bir yerdedir.

• Bana 'Konuya villain katma,burası yeri değil' diyen kişinin konuya anime manga katması nasıl bir celişkidir.

• Ben katmadım ama güldürdüler.
  • 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.