Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: urazs

quote:

Orijinalden alıntı: Rliver

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Selam;
    Ben bu foruma daha yeni kayıt oldum oldum ve konuyla ilgili görüşümü belirtmek istedim.

En güçlü Çizgi film Karakteri bana göre şu sıralamada(Böyle yazdım çünkü Galactus ve Apocalypse süper kahraman değil):

1. Sonic ve Shadow (En üst formundayken Sınırsız güç, Chaos hükmü, Sonradan özel güç kazanmış kişileri ilk formuna çevirebilme, yaralanmama, ölümsüzlük, savaşırken hiç bir zaman yorulmama vb [Özelliklerine bakabilirsiniz]) [Ayrıca Sonic kendi formuna göre güçlü ama Chaos güçlerine göre güçsüz formunda, tek başına ve hiç zorlanmadan Chaos tanrısını yenmiştir.]
    2. Galactus(Sınırsız güç, ama ölmüş birisi)
    3. Dr. Manhattan (Sınırsız güce sahip kişileri yok edemiyor bir de bir film karakteri o yüzden emin değilim çizgi filmi varsa söyleyin izleyeyim)
    4. Apocalypse (Sınırsız büyüme. Ben X-man 'in 2 bölümde İngilizce olarak izledim ve sınırsız büyümesi var mı yok mu emin değilim. Kulaktan duyma bilgiler:))
    5. Hulk (Sinirlendikçe güçlenme, yaralanmama vb)
    6. Thor (Yarı tanrı ve şimşeklere hükmediyo çekici sayesinde. Ne kadar ölümsüz densede çoğu sahnelerde Hulk'un onu öldürdüğünü biliyoruz.)
    7. Silver Surfer(Filmde kaykaydan düşünce gücü gitse de öyle bir şey çizgi filmde yok)
    8. Superman(Kriptonit zayıf noktası ve gücünün bir sınırı var.)
    9. Wolverin (İskelet sistemi hiç bir şekilde kırılmayan adamantium'dan)

Şimdilik aklıma gelen bunlar ve Aklıma gelmişken Thor babası Odin Tam tanrı değil (Tövbe haşa) baktığım bir kaynakta Onlar İskandiv tarihine göre kıyamette bütün tanrıların öleceği söylenmiş. O yüzden Odin'in yok ol demesiyle evren yok olmaz oda Thor dan biraz güçlüdür(Sonuçta babası:) ).

Bir de çizgi filmde olan şeylerle filmde olan şeyler bir değil o yüzden ben genelde çizgi filme bakarım.

Sen Fantastik edebiyattaki değilmisin ? Sen Yazdığımız o kadar listeyi hiç okumadın mı ? Siz Kendinizimi kandırıyorsunuz yahu ,

2 . Sıradaki Galactus'u Öldüren , dünyanın en güçlü mutantlarından olan Franklin Richards Bu Saçma listede neden yok ? Dr. Manhattan'ın Sınırsız güce sahip olan kişileri öldüremediğini nerden çıkardın ? Dc de böyle bir şey falan mı gördün sen ? Apocalypse Sınırsız büyüyebiliyor evet . Ama istediği zaman değil . Ve ayrıca Apocalypse'yi Blackbolt bile sadece ağzını kıpırdatmasıyla öldürüyor . Hatta Apocalypse ' nin o andaki yüz ifadesini hiçbir şeye değişmem . Sonic ve Shadow'un sonradan özel güç kazanmış kişileri ilk formuna çevirme gibi bir özellikleri yok ayrıca , Sadece zamanda geri gidebiliyorlar sanırım . Bunuda senden duydum zaten . Red hulk bile hulk'u öldürüyor . çizgi romanlara bir baksan ...
    Superman hulk'u harcar bu arada . Biraz animasyonlara , Çizgi Romanlara göz atsaydın bunu görürdün . Kaç tane çizgi romanda Hulk'u Öldürmekten beter ediyor .
    Ve demişsinki Odin Thor dan biraz güçlüdür ? ? ? Saçmalık .. Odin Kınındaki kılıcı çıkartıp uzun bir süre boyunca geri takmazsa Kainat yok oluyor . Odin Benim bile Top 10 listemde . Ve Wolverin değil Wolverine , Ayrıca Wolverine'nin Adamantium iskeletinden daha sağlam olan Captain America'nın Libranyum , Adamantium alaşımından kalkanını Thanos Sadece tek bir yumruğuyla Param parça ediyor .

Sana bir türlü öğrenemediğin doğru top 5 listesini yazayım .

1 - One Above all ( Marvelde Evrenin yaratıcısı )
    2 - Presence ( Dcdeki Evrenin yaratıcısı )
    3 - Angel Spawn ( Kainatı yok edip , yaratmış birisi , Marvel evreninde One above all'dan sonraki en güçlü karakter olarak kabul edilir . )
    4 - Living Tribunal ( Evrende tanrıdan sonra en güçlü karakterdir . Angel Spawn gibi .. o kadar güçlüdür ki Evrendeki bütün gerçekliği silebilir . )
    5 - Abstract Entities ( Evrende yaşıyan en bilgili varlık , Aslında evrenin kendisi . Gerçekliği , Zamanı ve Geleceği değiştirebiliyor , Fiziksel güçten etkilenmez . )
    6 - Odin ( İskandinav mitinde , en güçlü tanrı . Kılıcı kınına sokmaz ise Bütün kainat yok olur . Bu kılıcı Sadece o kullanabiliyor . Ve bu gücüyle gezegen bile yok edebiliyor , Nerde görmüştüm hatırlamıyorum )
    7 - Thanos ( Sonsuzluk Eldivenlerini Kullanabilen tek kişi , Bu eldivenleri takmadan önce bile , Tek bir yumruğuyla Kaptan Amerikanın Kalkanını kırdı )
    8 - Imperiex ( Maddeyi enerjiye çevirebilen , Kozmik gücün resmen tanrısı sayılabilecek bir karakter . Zamanın başlangıcından beri vardı sanırım )
    9 - Tyrant ( Sınırsız kozmik güç , Kozmik gücü Abzorbe etme , Neredeyse Ölümsüz , Pisişik güçler )
    10 - Dr . Manhattan ( Fiziksel güçten etkilenmeyen , Zamanı geriye alabilen , Geleceği ve geçmişi görebilen , Kendinden 100 tane kopyalabilen ve aynı zamanda istediği kadar büyüyebilen , Ve istediği her hangi bir maddeyi Atomlarına ayıra bilme .. Psişik güçlerden etkilenmez , Cünkü bir beyni yok )

Eh işte bu kadar bilmem anlatabiliyormuyum

Dostum... ( YANLIŞ KİŞİYE ALINTI YAPTIM SANIRIM KARDEŞİM SANA DEĞİL BİR ÜSTTEKİ MESAJA BU MESAJ )

HULK SUPERMAN' e zerre zarar veremez.

HULK başlangıç seviyesinde yani normal halinde bir tankı ( 150 ton falan herhalde ) zar zor kaldırır Superman in en normal hali ( güneşte sun dip olursa super şarj olayı, güneşin çekirdeğinde yani, gücü ölçülemez boyutlara gelir. ) bile 5.9 milyon tondan daha ağır olan KEOPS piramidini saniyeler içerisinde MARS' a taşıyacak seviyededir.

Milyon, milyar, trilyon...kentrilyon...

Superman super charge halindeydeyken tek koluyla rahatlıkla bilmem kaç KENTRİLYON TON kaldırabilir.

HULK büyük bir farkla sıklet dışıdır.

Ayrıca SUPERMAN' e fiziki olarak cidden ancak kendisi kadar güçlü yada daha güçlü biri zarar verebilir.

Yani HULK sadece darbeleriyle fiziki olarak Superman' i savurur ama zarar veremez.

Ayrıca Superman in yaraları HULK tan bile daha hızlı iyileşir.

Bu pek bilinmez ama WOLVERİNE den de HULK tan da daha hızlı iyileşir Superman.

Ancak enerji rezervleri bitmeye yakınsa daha yavaş iyileşir o kadar.

Hulk ta isterse 1 ay sinir yapıp kapışsın Superman le enerjisini bitiremez. DOOMSDAY e bile 10 gün dayandı ve sonunda hem kendi öldü hem onu öldürdü Superman. DOOMSDAY HULK' u ne yapar biliyor musun ?

Ayrıca Superman in eğer isterse enerjisinin büyük bir bölümünü tek bir darbeye verebilir ve inan HULK anında ölür o darbeden orada.

Tek yumrukta ( eğer delirirse yada mecbur kalırsa, ama işte DC Superman' in bu gücünü sınırlamak için ona çok insancıl ve güçlü bir karakter ve irade, sabır bahşetmiştir , gücünün 10 da 1 ini bile kullanmaz genelde. THANOS' u biliyor musun, MARVEL' ın DARKSEİD' ı, çok çok güçlü tanrısal bir kötü karakter, hah işte Superman o THANOS tan bile kudretli DARKSEİD' ı çok ender de olsa sinirinden öldürme noktasına gelmiştir ve DARKSEİD ölümden zor kurtulmuştur. DARKSEİD denen varlık Galactus la bile mücadele edebilecek kadar güçlüdür, gel sen yap hesabı artık. Superman ciddi anlamda güç olarak, enerji olarak omni potenttir neredeyse ama bu çok nadir kullanılır. ) neredeyse öldüremeyeceği varlık yok gibidir. Tabii ki hepsi olmasa da pek çok kahramanı ve kötüyü tek yumrukta öldürecek kudrettedir.

Yaşayan en yoğun enerji kütlesidir Superman.

Hulktan çok çok daha fazla enerji depolar ve taşır bedeninde.

Asıl önemli olan ve kabul edilen de çr lerdir animasyonlar değil bu arada.

HULK' u çok severim o ayrı ama Superman le Silver Surfer ı falan karşılaştırmak lazım, HULK ı ıh yani.

Ne ne ne ?? ? ? ? Superman Thanos'tan bile daha mı kudretli .. . Saçmalık Thanos İnifinity Gauntlets ' i kullanabilen 2 kişi den biridir . Thanos Death ile dost olup . Kendini ölümsüz yapmış birisidir . Hatta Deadpool Neden ölmüyor derseniz , Thanos onu ölümsüzlükle lanetledi .
    Thanos Sanal olarak yıkılamaz birisidir . One above all , Living Tribunal , Angel Spawn haricinde .
    Darkseid Superman'e rahat kafa tutabildiğini görmüşsünüzdür . Hatta Supermani güneşe doğru fırlatmasa onu öldürüyordu .

SilverSurfer'a gelince Superman'i alır diyorum .

• quote:

tek bir şey sölicem superman ile ilgili oda şu

adamın bütün dövüşlerini izledim ve şöyle diyebilirm ,,, superman 2,3 yumruk vurur karşı taraf onun durur ve karşı tarafta 2,3 yumruk vurmaya başlar ( bunlar normal hızda yumruklar çok hızlı bir şekilde superman dövüşebilse daha rahat yenerdi ama yapamıyo açıkçası ben görmedim) ve çoğu sefer de yenilmek üzereyken son anda zekası sayesinde yener örneğin elit

ve çok güçlü ışınlarda rahatlıkla etkilenebilmektedir.

Doomsday, superman gücünde dir. Superman onu zar zor yenmiştir hatta kendiside ölmek üzereyken wonder woman onu kurtarmışır. darkseid ve doomsday galactus'un dengi bile olmaz ve galactusu siz tanıtıyim(thor'u, gözünden çıkardığı küçük bir ışınlar metrelerce uzağa göndermiş biri):

Güçleri: İnsanın hayal gücünün çok ötesinde bir kozmik güçtür.

Biyografi: Galan adı ile tüm yıldızlardaki en gelişmiş medeniyetin olduğu Taa gezegeninde doğdu. Fakat bu gelişmiş medeniyet aynı zamanda bu gezegende yaşayanların sonları oldu. Big Bang benzeri bir tür patlama ile bu gezegenin yeraldığı evren tüm yaşayanları ile birlikte yokoldu. Bir uzay kaşifi olan Galan patlamadan kurtuldu. Ölen evrenin merkezindeki bir çeşit kozmik yumurtaya doğru gemisini harekete geçirdi. Hedeflerine yaklaştıkça gemi mürettebatının tümü radyasyon zehirlenmesinden ölürken Galan hayatta kaldı. Galan bu kozmik yumurtanın içine girip onunla bir bütün olduğunda "Gezegenler Yıkıcısı" Galactus ortaya çıkmış oldu.

Sayılamayacak kadar uzun bir zaman sonrasında Galan'ın tekrar yaratılmış uzay gemisi ikinci bir Big Bang'in oluşması ile Galactus bu kozmik yumurtadan dışarı çıkmış oldu. Evrende hayat tekrar ortaya çıkıp şekillenmeye başlarken Galactus kısa süre önce ölü olan bir evrenin küllerinden dirilmiş oldu. Yaşamasının tek yolunun içinde yaşam olan gezegenlerin enerjilerini o gezegendeki tüm yaşam bitene kadar çekmek olduğunu anladı. Galactus bu amacı için Taa II adını verdiği dev bir uzay gemisi inşa etti.

Galactus'un en büyük hatalarından biri çok gelişmiş bir teknolojiye sahip insana benzer canlıların yaşadığı Zenn-La adlı gezegene gittiğinde oldu. Buranın halkından Norin Radd gezegenini bağışlaması karşılığında Galactus'a hizmet etmeyi teflif etti. Radd efendisi Galactus'un enerjisi ile beslenebileceği uygun gezegenler arayacaktı. Galactus bu anlaşmayı kabul etti ve Radd'ı öncü araştırmacısı olan uzay gezgini Silver Surfer'a dönüştürdü.

Galactus enerji açısından çok zengin bir gezegen olan Dünya'yı bulduğunda Silver Surfer ona başkaldırdı. Fantastic Four sayesinde Galactus geri çekilmek zorunda kaldı, fakat Silver Surfer'ı ihaneti yüzünden cezalandırarak Dünya'nın etrafında onun buradan ayrılmasını engelleyen bir enerji bariyeri oluşturdu.

Richards'a verdiği söze rağmen Galactus birkaç kere daha Dünya'nın enerjisi için geri döndü, fakat her seferinde Fantastic Four tarafından engellendi. Bu süre boyunca Galactus başka sayısız gezegen ile beslendi. Adı tüm evrende duyuldu ve herkesin korktuğu bir güç oldu. Dünya'yı yoketme girişimlerinden birinde öyle uzun süre beslenmeden kaldı ki ölümün eşiğine geldi. Reed Richards tarafından kurtarılınca ona minnettar kaldı ve Richards'a hem dostluğunu teklif etti hem de Dünya'ya bir daha asla saldırmayacağına söz verdi.

Fakat başka gezegenlerle beslenmeye devam etti ve evrende ona karşı duyulan korku daha da arttı. Galactus'un kontrolden çıktığını düşünen galaktik güçler onun dehşetini durdurmaya karar verdiler. Dünya'lı kahramanlar tarafından yönetilen bir savaşta Galactus sonunda yenik düştü. Ölmek üzereyken Silver Surfer'a ileride olacak değişimleri sağlamak için kendisinin yok edilmesine izin verdiğini söyledi. Ardından Silver Surfer'ı bunun sadece bir başlangıç olduğunu ve çok daha büyük bir tehlikenin gelmekte olduğu konusunda uyardı. Bir zamanların Gezegenler Yıkıcısı yokoldu, fakat onun enerjileri bir yıldız şeklinde yaşamaya devam etti, yani Galactus'un gerçek şeklinde.

işte galactus

Sana gelince , Sen çizgi romanlarda ne olup bittiğini önemsemeyen , Kendini kandıran bir fanboysun resmen .

Çizgiromanlar filmlerden , çizgifilmlerden çok daha dikkate alınır . Bunu bilmen lazım . Adam '' One above all kim ? '' çizgifilmi yoksa banane diyor .
    Stan lee Çizmiş , Marvel evrenine Tanrı olarak koymuş onu sen neyin kafasındasın hala .

• quote:

Fantastik edebiyatçı ordaki adın neydi acaba hatırlamıyorum

1. Benim için çizgi film önemlidir filmler veya romanlarlar uğraşmam

2. Dr. manhattanı keşke yazmasaydım

3. one above all daha önce hiç duymadım çizgi roman adamıysa bana anlatmaya kalkma

4. bu benim çizgi film karakteri sıralamamdı.

5. odin ile ilgili bilgi veriim:

Odin, (eski İskandinav dilinde "Óðinn") İskandinav mitolojisinde ve paganizminde en büyük tanrıdır. Cermen mitolojisi'nde bulunan Woden ve Wodanaz ile benzerlikler gösterir.
    Adı "tahrik", "hiddet" ve "şiir" anlamına gelen óðr'dan gelmektedir. İskandinav panteonundaki diğer birçok ilahi varlık gibi karmaşık bir rol üstlenir; savaş ve bilgelik tanrısıdır. Ayrıca büyü, zafer ve av tanrısı olarak bilinir. Güneş ve Kelt haçı ile sembolize edilir.
    Odin: (Alfadir ,Allfather (Herkesin Babası)) Tanrıların babası; Asgard'daki salonu Valaskjalf'da (Katledilmişlerin Korunağı) tahtı Hlidskjalf bulunur. Bu tahttan dokuz diyarda olan tüm olayları gözler. Ayrıca yeryüzüne ve gökyüzüne hakimdir, gerektiğinde kartala dönüşebilir. Odin'in sadece güneş gibi parlayan tek bir gözü vardır. Diğer gözünü Bilgelik Kuyusundan içebilmek için feda etmiş ve sonsuz bilgi elde etmiştir. Habercileri Valkyrie’ler ölü savaşçıların ruhlarını Valhalla’ya taşırlar. İngilizcedeki Wednesday (Çarşamba) günü Woden's Day (Odin'in Günü) den gelmektedir.
    Simgeleri, hiç hedefini ıskalamayan mızrağı Gungnir, her dokuzuncu gecede yeni sekiz yüzüğü ortaya çıkran yüzüğü Draupnir ve sekiz ayaklı atı Sleipnir'dir. Sleipnir suda ve karada gidebilir ayrıca iki kuzgunu vardır. Bu kuzgunlar ona dünyadan haberler getirir. Kuzgunlardan birinin adı Huginn (düşünce) ve diğerinin adı Muninn'dir (hafıza).Ayrıca yanında Freki ve Geri adında iki tane kurt eşlik eder.
    Kuzey mitolojisinin Zeusu denilebilcek tanrı. Eşi Frigg'den olan çocukları, Balder, Hod Bragi ve Hermod , tanrıça Jord'dan olan çocuğu Thor ve dev Grid 'den olan çocuğu da Vidar 'dır.
    Buda ona yeni bir unvan kazandırır, Bu Tanrıların Tanrısı'dır. Elindeki mızrak ise yine 9 ya da 7 gün asılı kaldığı kuzey mitolojisin gerçekleştiği yerin yaşam ağacında runeleri öğrenmesi sonuçu kurtulduğunda kopardığı bir daldan yapılmıştır.

!!!!Ragnarok günü geldiğinde, Fenrir Odin'i öldürecektir.'''

okadar güçlü olsa ölmezdi

6. Wolverine olduğunu biliyorum okadar yazı içinde onu buldun helal sana

7. sonic ve shadow'un tüm güçlerini sana açıklamak zorunda değilim(tanrılar tarafından kullandıkları zümrütlerin güçleri sınırlandırılmış olabilir ama en üst formunda bütün yetkilerini kullanabiliyolar....)

8. Apocalypse yi blackbolt öldürüyo demişisin çizgi romandaysa gene beni ilgilendirmez

9. superman hiçbir zaman Hulk'u yenemez

10. Sıradaki Galactus'u Öldüren , dünyanın en güçlü mutantlarından olan Franklin Richards Bu Saçma listede neden yok ? demişsin ,,marvel nasıl yenileceğini bulamadığı süper kötülerde böyle şeyler yapıyor bu kesin tartışmaya gerek yok

11. sonsuz ve ya sınırsız gücün ne olduğunu bilmediğin ortada

12. odin eğer tanrıysa herkesi yener anlatabiliyor muyum senin 6. sıradan öncekiler hikaye olur

13. one above all marvel'in yok edicisi, var edicisi demişisin bu dedikleirnini resimleri var mı sende veya başka bir şey . resimler varsa koyda görelim.(Savaştığını görmedim)

14. başkalarının fikirlerine önem ver ,çünkü bunlar benim fikrimdi(çizgi filmde izlediklerime göre), yoksa senin fikirlerine de önem verilmez

15. fikirlere önem vermeyen kişi bana mesaj yazmasın boşuna okumicam.

16. Ben bunları daha önce izlediklerim ve bu okuduklarımdan sonra izlediklerimle yazdım

bu arkadaştan önce ve sonra olanlar var onlar mantıklı cevap yazmış saolsunlar

'' one above all marvel'in yok edicisi, var edicisi demişisin bu dedikleirnini resimleri var mı sende veya başka bir şey . resimler varsa koyda görelim.(Savaştığını görmedim) ''

Bu ne demektir ya . . . One above all Evreni yaratıyor . Arkadaşım Stan lee Bu karakteri böyle tanıtıyor . Gir Marvel.com ' a bak yahu .

'' odin eğer tanrıysa herkesi yener anlatabiliyor muyum senin 6. sıradan öncekiler hikaye olur '' Thor bile tanrı değil mi , belkide yarı tanrı . Ama bir çok tanrı olmayan karakterden dayak yiyor .
    Marvel evreninde o kadar çok çelişki var ki . . . Spawn comicsde Mother evreni yaratıyor . Genelde ise One above all . Ama Spawn sonradan Yeni bir dünya falan yaratıyor . Living Tribunal'ı Kimsenin yenemeyeceği Sadece Evrenin kalbi Abstrack Entities'in Yenebileceği söyleniyor . Ama One above all onuda yarattığına göre onu yenmesi lazım mantık olarak değil mi ?

Eğer düşünceni belirtmek istiyorsan beni ayr eden kesin ifadeler ile belirtme bu düşünceni

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:08:31 >
  • quote:

sana tek bir şey söyleceyim rliver bir karakteri çizgi romanlardan mı tanıyosun yoksa çizgi filmlerden mi? (umarım ne demek istediğimi anlamışsındır)

Çizgi film mi izliyorum ben ? One above all hangi çizgifilmde gördün ? özümdür dönmem sözümden , Çizgi romanlar Kesinlikle Çizgi film veya filmlerden genel olarak daha çok dikkate alınır .
  • quote:

quote:

sana tek bir şey söyleceyim rliver bir karakteri çizgi romanlardan mı tanıyosun yoksa çizgi filmlerden mi? (umarım ne demek istediğimi anlamışsındır)

Çizgi film mi izliyorum ben ? One above all hangi çizgifilmde gördün ? özümdür dönmem sözümden , Çizgi romanlar Kesinlikle Çizgi film veya filmlerden genel olarak daha çok dikkate alınır .

Katılıyorum .
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:08:44 >
  • 20. Apocalypse - 700,000
    19. Darkseid (Full Power) - 750,000
    18. Vegeta (Ssj4) - 1,000,000
    17. Goku (Ssj4) - 1,100,000, Superman - 1,100,000
    16. Super Android 17 (Full Absorption) - 1,900,000
    15. Silver Surfer - 1,930,000
    14. Super Gogeta - 2,400,000
    13. Super Vegito - 2,510,000
    12. Omega Shenron (Full Power) - 2,900,000, Dormammu (Dimension) - 2,900,000
    11. Odin (Full Power) - 3,500,000
    10. The Beyonder - 3,700,000, Dr. Manhattan - 3,700,000
    9. Abstract Entities - 4,000,000
    8. Anit-Monitor - 4,400,000
    7. Thanos (Infinity Gauntlets) - 5,700,000
    6. Imperiex - 5,800,000, Tyrant - 5,800,000
    5. Galactus (Full Power)(No Hunger) - 6,300,000
    4. Gogeta (Ssj4) - 6,400,000
    3. The Spectre - 20,000,000
    2. The Living Tribunal - 22,000,000
    1. The One Above All - Infinity,The Presence - Infinity
    beyler bu olayı gördüm ve kendimi tutamadım bir kere burda yazanların hepsi apocalypse den emin değilim hepsi hulkı yener fakat ordaki thanos bildiğim için söylüyorum hulkı yen miştir ama çok zorlanmıştır orda gücünün yarısını verdi merdi deyip atıp tutmayın bu arada belki dediğin doğrudur fakat benim okuduğum 9 sayfalık çizgiromanda hulk iyice sinirleniyor gücü muazzam artıyor ama thanos hulkı zorlanarak yeniyor ve olaya anime karakterleri katmışsınız helaki en güçlü anime olan dragon ball böyle saçmalıklar yapmayın ce birkere The One Above All bütün marvel evreninin tanrısıdır bu kadar ileri gitmeye gerek yok ben marvel karikatür kitabında görmüştüm The One Above All geldiğinde odin galactus byonder ve diğer 5 tane daha reis adamın önünde diz çöküyodu o adamı işe katmayın bu arada buraya hulk ı marvel evreninde yenebileceklerin isimlerini yazıcam doğru düzgün burda yazıcaklarımdan başka hiçbiri hulk ı yenemaz aksini düşünen varsa tartışırız ama en doğrusunu yazıcam
    1 The One Above All
    2 byonder
    3 The Living Tribunal
    4 galactus
    5 odin
    6 thanos
    7 gravition
    8 Infinity ve onun kardeşi ex'le başlıyordu adını unuttum
    9 phonix
    10 onslought
    11 cable
    12 sentry
    13 franklin richards
    14 kang
    diğerleri yenemez çünkü hulkın sinirlendikçe bütün fiziksel yetenekleri giderek artar hatta marvel ı iyi bilenler bilir hulk la alakalı bir efsane vardır hulk dünyayı yok etmeye gelen ay büyüklüğünde bir meteor vardır neden bilmiyorum kimse bu meteoru yok etmrmiş hulk dünyayı kurtarmak ve sevdiklerini kurtarmak için gücünün doruğuna ulaşmıştır ve öylebi zıplamıştırki atmosfere kadar yükselip o kocaman meteora bütün gücüyle yumruk atıp yok etmiştir sonrada ortadan kaybolmuştur.adamı küçümsemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ercan Yılın_

quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Her ne kadar "saçma" bir süper kahraman olsa da tanrı olduğu için Thor.

hocam alınma ama dost acı söyler bence sen süper kahramanlar konusunda çok cahilsin çünkü hulk vs thorda hulk thoru öldürdü thor bu durumda nasıl en güçlü süper kahraman olsun adam tanrı diye herkes pohpohluyor tanrı ama tanrılarda yenilir thoru yenecek marvelden ve dc den 20 tane adam yazabilirim.

1-hulk
    2-superman
    3-wolverine
    4-dr. manhattan
    5-dark phoenix
    6-doomsday
    7-galactus
    8-silver surfer
    9-ghost rider
    10-iron man
    11-kum adam
    12-su adam
    13-flash
    14-abomination
    15-spawn
    16-thanos
    17-odin
    18-goku
    19-gogeta
    20-presence

Dr.Manhattın senin o ilk üçe koyduğun adamları birkaç saniye içerisinde yok eder cesetleri bile bulunamaz

• helsing60 eyvallahkardeşim doğrudiyorsun birkere dr.manhattan ve galactus tabiki hulk ı alır ama ghost rider hulkı alamaz o sadece kötülere o bakışı yapıyor ben daha önce küçükken fokskidde izledim onlar kapışıyordu adam bakışı yapıyordu ama hulk ın aslında iyi olduğunu gördü ve hulk ta iyi bir kahraman olduğu için bakış etki etmedi ve ayrıca orda hulk ile wolverinin iyileştirme yeteneğini karşılaştırmıssın bir kere hulkın bedenini kolunu başını hiçkimse koparamaz bu daha önce hiç görülmedi ve hulk wolvwrineden çokm daha hızlı iyileşiyor bunun karşılaşmasını ben yaptım istersen gir youtube orda wolverinenin yaralanıp iyileştiği sahnelere bak hulkın bak anlayacaksın bende eskiden senin gibi düşünüyordum ama öyle değil ve ben çizgiromanda wolverinin bacaklarının koptuğunu gördüm hulk tarafından inanmıyorsan gogle da araşrır zaten türkçeye çevirmişler onu oku ve ben ghostriderin bu güne kadar birsürü güçlü düşmanını ateşli zinciriyle kavradığını gördüm ama hiçbir zaman kavradığı kişi kül olmadı bunuda bil yani belki vardır ama ben okadar baktım hiç görmedim öyle birşey olduğunu o olay anca dandiklerde olur

• quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

.
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 14:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkgg

20. Apocalypse - 700,000
    19. Darkseid (Full Power) - 750,000
    18. Vegeta (Ssj4) - 1,000,000
    17. Goku (Ssj4) - 1,100,000, Superman - 1,100,000
    16. Super Android 17 (Full Absorption) - 1,900,000
    15. Silver Surfer - 1,930,000
    14. Super Gogeta - 2,400,000
    13. Super Vegito - 2,510,000
    12. Omega Shenron (Full Power) - 2,900,000, Dormammu (Dimension) - 2,900,000
    11. Odin (Full Power) - 3,500,000
    10. The Beyonder - 3,700,000, Dr. Manhattan - 3,700,000
    9. Abstract Entities - 4,000,000
    8. Anit-Monitor - 4,400,000
    7. Thanos (Infinity Gauntlets) - 5,700,000
    6. Imperiex - 5,800,000, Tyrant - 5,800,000
    5. Galactus (Full Power)(No Hunger) - 6,300,000
    4. Gogeta (Ssj4) - 6,400,000
    3. The Spectre - 20,000,000
    2. The Living Tribunal - 22,000,000
    1. The One Above All - Infinity,The Presence - Infinity
    beyler bu olayı gördüm ve kendimi tutamadım bir kere burda yazanların hepsi apocalypse den emin değilim hepsi hulkı yener fakat ordaki thanos bildiğim için söylüyorum hulkı yen miştir ama çok zorlanmıştır orda gücünün yarısını verdi merdi deyip atıp tutmayın bu arada belki dediğin doğrudur fakat benim okuduğum 9 sayfalık çizgiromanda hulk iyice sinirleniyor gücü muazzam artıyor ama thanos hulkı zorlanarak yeniyor ve olaya anime karakterleri katmışsınız helaki en güçlü anime olan dragon ball böyle saçmalıklar yapmayın ce birkere The One Above All bütün marvel evreninin tanrısıdır bu kadar ileri gitmeye gerek yok ben marvel karikatür kitabında görmüştüm The One Above All geldiğinde odin galactus byonder ve diğer 5 tane daha reis adamın önünde diz çöküyodu o adamı işe katmayın bu arada buraya hulk ı marvel evreninde yenebileceklerin isimlerini yazıcam doğru düzgün burda yazıcaklarımdan başka hiçbiri hulk ı yenemaz aksini düşünen varsa tartışırız ama en doğrusunu yazıcam
    1 The One Above All
    2 byonder
    3 The Living Tribunal
    4 galactus
    5 odin
    6 thanos
    7 gravition
    8 Infinity ve onun kardeşi ex'le başlıyordu adını unuttum
    9 phonix
    10 onslought
    11 cable
    12 sentry
    13 franklin richards
    14 kang
    diğerleri yenemez çünkü hulkın sinirlendikçe bütün fiziksel yetenekleri giderek artar hatta marvel ı iyi bilenler bilir hulk la alakalı bir efsane vardır hulk dünyayı yok etmeye gelen ay büyüklüğünde bir meteor vardır neden bilmiyorum kimse bu meteoru yok etmrmiş hulk dünyayı kurtarmak ve sevdiklerini kurtarmak için gücünün doruğuna ulaşmıştır ve öylebi zıplamıştırki atmosfere kadar yükselip o kocaman meteora bütün gücüyle yumruk atıp yok etmiştir sonrada ortadan kaybolmuştur.adamı küçümsemeyin

Sen iyide hulku yenilmez yapmissin .
    Ilk oncelikle farkettiysen thanos ( infinity gauntlets ) seklinde yazmisim . Infinity gauntletlerin gunu kullana bilen 2 kisiden biri , bir digeri ise infinity gauntletsin gucunu emip benimsemis , yani kismen bu guclere sahip . Thanos bu eldivenleri aldiginda Sonsuz kozmik guc , Uzay , zaman gibi diger her turlu seyi kontrol altina aliyor .
    Angel spawn dunyayi yarattigina gore hulku yenip ymemeyecegini sen dusun .
    Tyrant , kaptan amerikanin kalkanini hic bir seymis gibi kiran baska bir isim daha . Bu adam tam gucune ulastiginda Galactusu yenebilecek duzeye geiliyor .

Hulku yenebilecek olanlar , hicte usenmeden
    Bak hatta dragon bali bile katmiyorum Ilk 5 one above all ve presence ayni varlillar oldugu icin sayilmasada ilk 5 harici siralama degil .

One above all
    Angel spawn ( Sonsuz Kozmik , veya normal guc . tum gucunu kullandiginda Evreni yok ediyor . Isinlanabiliyor . Kisacasi istedigi her seyi yapabiliyor . Hatta Seytan ve tanriyi yok ediyor . Ama burda tanri one above all degil elbet . Orda one above all ,mother denilen karakter. )
    Presence
    The Spectre ( Bu karakter Dc de tanridan sonra en guclusu yani presencesde guclerini tam olarak bilmiyorum )
    Living tribunal ( bunu nasil bilmezsin ya )
    Abstrack entities ( Evrenin en bilgili varligi , Fiziksel gucten etkilenmez , Sanal olarak yikilamaz
    Imperiex ( Sonsuz kozmik guc sayilabilir . Yikilamaz )
    eternity ( evrenin kendisi )
    Anit monitor
    Malebolgia
    Omega Spawn
    Sentry ( 3. idol karakterim Y )1
    Manhattan
    Serpent
    Galactus
    Beyonder
    Phoenix
    Red hulk ( Crlerde hep hulku aliyor )
    Urizen ( Spawn tarafindan yok edilen cehhennin krali , marvelde var )
    Darth vader ( 2 haraketle hulkun kafasi elinde , ayagi hulkun ustunde poz verir )
    Superman prime
    Thanos
    Darkseid
    Doomsday

• Pardon dostum " bu listedekiler hulku zaten alir " demissin gormedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: berkgg

helsing60 eyvallahkardeşim doğrudiyorsun birkere dr.manhattan ve galactus tabiki hulk ı alır ama ghost rider hulkı alamaz o sadece kötülere o bakışı yapıyor ben daha önce küçükken fokskidde izledim onlar kapışıyordu adam bakışı yapıyordu ama hulk ın aslında iyi olduğunu gördü ve hulk ta iyi bir kahraman olduğu için bakış etki etmedi ve ayrıca orda hulk ile wolverinin iyileştirme yeteneğini karşılaştırmıssın bir kere hulkın bedenini kolunu başını hiçkimse koparamaz bu daha önce hiç görülmedi ve hulk wolvwrineden çokm daha hızlı iyileşiyor bunun karşılaşmasını ben yaptım istersen gir youtube orda wolverinenin yaralanıp iyileştiği sahnelere bak hulkın bak anlayacaksın bende eskiden senin gibi düşünüyordum ama öyle değil ve ben çizgiromanda wolverinin bacaklarının koptuğunu gördüm hulk tarafından inanmıyorsan gogle da araşrır zaten türkçeye çevirmişler onu oku ve ben ghostriderin bu güne kadar birsürü güçlü düşmanını ateşli zinciriyle kavradığını gördüm ama hiçbir zaman kavradığı kişi kül olmadı bunuda bil yani belki vardır ama ben okadar baktım hiç görmedim öyle birşey olduğunu o olay anca dandiklerde olur

Ilk oncelikle hulk'un wolverine'den daha hizli iglestirmesi gibi bir sey yok . Ikisininde iyilestirme yetenekleri doku bazinda , buyuk bir hasar alirlarsa olurler , kafalarini kesmek gibi . ki wolverine ceviktir , hulk vs wolverinede hulkun ustune cikiyor pencelerini batira batira , neden kafasini kesemesin . Hulk'un neden hic bir yerinin koptugunh gormedin , soyle aciklayayim hulk marvelde thorla beraber en fazla fani olan karakterlerden biri , boyle baglayabiliriz

• Phoenix(Jean Grey)
    Dr.Doom
    Galactus
    Storm
    Deadpool
    Odin
    Rogue
    Magneto
    Emma Frost
  • Zekası bakımından batman bence dövüşüde fena değil ama zekasını kullanmadan işe yaramıyor gücü
    Diğer seçenek ise hulk diyebiliriz zekayı kullanmasada fizik bakımından rakiplerini tuzla buz eder :D
  • Hulk diyenler ; Marvel ve Dc evreni hakkinda kulaktan duyma , hatta hic bir sey bilmiyorsunuz demek .

• quote:

Hulk diyenler ; Marvel ve Dc evreni hakkinda kulaktan duyma , hatta hic bir sey bilmiyorsunuz demek .

Tekrar katiliyorum . Hulk saydiklarimizin yaninda devede kulak ....

• Sonic ve Shadow madem bu kadar guclu . Dc de 2 veya 3 , Marvelde de One above all , Angel spawn , ve living tribunaldan sonra 4 e koyduk madem

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

Sonic ve Shadow madem bu kadar guclu . Dc de 2 veya 3 , Marvelde de One above all , Angel spawn , ve living tribunaldan sonra 4 e koyduk madem
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:09:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.