Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Ercan Yılın_

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Selam;
    Ben bu foruma daha yeni kayıt oldum oldum ve konuyla ilgili görüşümü belirtmek istedim.

En güçlü Çizgi film Karakteri bana göre şu sıralamada(Böyle yazdım çünkü Galactus ve Apocalypse süper kahraman değil):

1. Sonic ve Shadow (En üst formundayken Sınırsız güç, Chaos hükmü, Sonradan özel güç kazanmış kişileri ilk formuna çevirebilme, yaralanmama, ölümsüzlük, savaşırken hiç bir zaman yorulmama vb [Özelliklerine bakabilirsiniz]) [Ayrıca Sonic kendi formuna göre güçlü ama Chaos güçlerine göre güçsüz formunda, tek başına ve hiç zorlanmadan Chaos tanrısını yenmiştir.]
    2. Galactus(Sınırsız güç, ama ölmüş birisi)
    3. Dr. Manhattan (Sınırsız güce sahip kişileri yok edemiyor bir de bir film karakteri o yüzden emin değilim çizgi filmi varsa söyleyin izleyeyim)
    4. Apocalypse (Sınırsız büyüme. Ben X-man 'in 2 bölümde İngilizce olarak izledim ve sınırsız büyümesi var mı yok mu emin değilim. Kulaktan duyma bilgiler:))
    5. Hulk (Sinirlendikçe güçlenme, yaralanmama vb)
    6. Thor (Yarı tanrı ve şimşeklere hükmediyo çekici sayesinde. Ne kadar ölümsüz densede çoğu sahnelerde Hulk'un onu öldürdüğünü biliyoruz.)
    7. Silver Surfer(Filmde kaykaydan düşünce gücü gitse de öyle bir şey çizgi filmde yok)
    8. Superman(Kriptonit zayıf noktası ve gücünün bir sınırı var.)
    9. Wolverin (İskelet sistemi hiç bir şekilde kırılmayan adamantium'dan)

Şimdilik aklıma gelen bunlar ve Aklıma gelmişken Thor babası Odin Tam tanrı değil (Tövbe haşa) baktığım bir kaynakta Onlar İskandiv tarihine göre kıyamette bütün tanrıların öleceği söylenmiş. O yüzden Odin'in yok ol demesiyle evren yok olmaz oda Thor dan biraz güçlüdür(Sonuçta babası:) ).

Bir de çizgi filmde olan şeylerle filmde olan şeyler bir değil o yüzden ben genelde çizgi filme bakarım.

dostum hulku niye 5. sıraya koydun? hulk sonsuz güce sahip olan ve hiçbirşeyden etkilenmeyecek kadar dayanıklı olan bir süper kahramandır.etkilense bile yaraları kendiliğinden kapanır tıpkı wolverine gibi bu yüzden hulku 1. sıraya koy ayrıca 6. 7. 8. 9. sıralardakileri koymuşsunda niye ghost riderı koymamışsın? ghost rider thoru silver surferı supermani ve wolverineyi kefalet bakışıyla öldürebilecek güce sahiptir.güçlerini şeytanla yaptığı anlaşma sonucu kazanmıştır yani güçlerini dinsel güçlerden alır hulk hariç marveldeki karakterlerin neredeyse hepsini yenebilir kaldı ki galactusu kefalet bakışıyla yere devirmişliği ve öldürmüşlüğü vardır.

Listeyi okudun mu Arsız

Ghost Rider Neden Sadece hulk'u yok edemiyor . Daha Genel olarak Top 30 ' a bile giremeyen , Ruhu olan , binlerce kişinin başını ağrıtmış biri olan Bu günahkar hulku neden öldüremesin ? Açıklarmısın Allah aşkına

• Selam arkadaşlar, forumda çizgi roman bölümü açılmasını istiyoruz, bunun için bir anketimiz var oy kullanırsanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_64008412/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Oy kullananlara şimdiden teşekkürler, iyi günler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 0:36:46 >
  • Ben10, sonic nedir yahu. Bende bugs bunny diyorum o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoersin

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

TABİKİ DE GÜÇLÜ ŞİRİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

Bu yorumu yazan arkadaşın Batman'i çok abarttığını düşünüyorum.Süperman her alanda süper adam demektir salisede aklından milyarlarca taktik geçirebilir batman nasıl yeniyor süpermeni?Gezegenleri tek eliyle parçalayan,dünyayı tersine çevirebilen birisini yenmesi zor gibi geliyor.aynı zamanda Iron mande kendi alanında süper zeka diyebiliriz o zaman ilk filmde elinde hiçbir şey yokkan mağarada uçan bir zırh yapıyordu.Birde şu var Batman füze ateşlenmeden 20 saniye öncesini nasıl biliyor?Bir kere gece kaybolması çok düşük ihtimal çünkü Stark'ın zırhında kendininde dediği gibi sayılmayacak kadar özellik var gece kaybolan adamı yakalayamayacak kadar dandik bir zırhı yoktur zaten değil mi?Ben sadece objektif bir yorum istiyordum fakat yorum yazan arkadaş tamamen batman yanlı bir yorum atmış bu duruma üzüldüm.Konuya daha hakim olan birisi yazarsa çok memnun olurum :)

Dostum İron Man de yenebilir BATMAN de yenebilir.

Batman de gerektiğinde Superman le birebir kapışacak zırh tasarlamış adam.

Bu arada Batman' in kazanması tamamen planlamasına bağlı, savaş ortamını seçer, rakibin zaaflarını tamamen analiz eder ve inan ANALİZ etme de ve planlamada stratejide İron Man den çok üstündür BATMAN. Captain America da İron Man' e üstündür mesela.

Batman Captain America nın da ötesinde bir seviyede, titizlikte planlar yapabilen biridir.

Yoksa demiyorum ki rastgele karşılaşsalar boş bir arazi de BATMAN İRON MAN' i yener diye. Bu oldukça zor bir şey.

Ama özellikle de GOTHAM da ( tüm şehirde zibilyon tane silahı, sığınağı, kaçış yolları vardır BATMAN' in, ayrıca şehrini çok iyi tanır ve İRON MAN' in onu takip etmesini engelleyecek teknolojik donanımı da bilgisi de vardır. ) rastgele karşılaşsalar kolayca kaçıp ikinci karşılaşma için kendini hazırlayabilir. BATMAN için GOTHAM şehri, tüm kameraları, bilgisayar sistemleri, altyapısı gerektiğinde ( oracle ın da yardımıyla ) koca bir silahtır.

Her türlü kendi amacına yönelik kullanır GOTHAM şehrinin tüm imkanlarını gerektiğinde.

Bak bir örnek vereyim mesela. Batman' in çok çok güçlü bir bilgisayar sistemini kırması gerekiyordu, ona sürekli yardım eden ORACLE bunu yapabilmek için GOTHAM' ın en büyük şirketlerinin tüm bilgisyarlarını ve süper bilgisayarlarının işlem gücünü ve hafıza kapasitelerini kısa bir süreliğine kullandı.

Hatta onlar da yetersiz gelince PENTAGON' un süper bilgisayar sistemlerini ele geçirip kullandı kısa süreliğine.

Bu arada BRUCE WAYNE TONY STARK tan kat kat zengindir ve WAYNE ENTERPRİSES her alanda DC evreninde lider bir şirketler grubudur. Dişe diş bir dövüş kaçınılmaz olursa İron Man kostümüyle başa çıkacak bir zırhı FOX la beraber yada tek başına tasarlayabilir.

Daha önce yaptı bunu.

Bruce' u hem MArvel da hem DC de varlık olarak geçen sadece bir kişi vardır oda süper teknolojik bir AFRİKA ülkesi olan WAKANDA nın kralı olan Black Panther dir.

Arena dövüşünden bahsetmiyorum burada. Yoksa tabii ki İron Man yener Batman' i. Ama yeterli analiz ve planlamayla ( bu işi de hem Marvel da hem DC de BATMAN den iyi yapan yoktur. ) bir şekilde yenemeyeceği tek bir kahraman yoktur BATMAN' in. Her türlü bilgiyi avantajına kullanır ve zaten rakibi muhtemelen daha ne olduğunu bile anlamaz. Rakip olduklarını bile anlamaz, genelde çok üstün düşmanlarını aklıyla ve planlamalarıyla, teknolojik çözüm ve ürettiği aygıtlarla saf dışı eder BATMAN.

Superman boşu boşuna BRUCE için dünyanın en tehlikeli adamı demez yani.

Şeytana pabucunu ters giydirecek derecede bir zekası vardır. Tüm hamleleri ve rakibinin vereceği verebileceği tüm olası tepkileri hesaplar ve yavaş yavaş adım adım yenilgisini hazırlar ilk andan itibaren mücadele başladığında. Bu adam yani Bruce Wayne aldatma, kandırma, şaşırtma, kaçma konularında bir numaradır.

Kalp atışını kendi iradesiyle dakika da 2 ye indirip tıbben ölü taklidi yapabilen, psişik saldırılara karşı kontrolü kaybolmasın başkasına geçmesin diye meditasyonla alt benlikler ( Zurr en Arrh ) yaratıp kontrolü tehlike geçtiğinde yeniden Bruce' a geri verecek şekilde tasarlayabilen bir adam bu.

Superman' i sadece kriptonit bir yüzük durdurur mu ?

Adam Kriptonit ten oluşan bir gezegende savaş verip dayanıp da o savaşı kazandı yeri geldiğinde.

Ama işte küçücük bir yüzüğü yani Superman' i sadece rahatsız edecek konsantresini dağıtacak kadar zarar vercek bir yüzüğü neden BATMAN' e verdi ?

Çünkü başkası o yüzükle kontrolünü kaybetmiş başkasının kontrolüne geçmiş bir Superman' i durduramaz da ondan.

Bunu yapabilecek zekaya kabileyete yeteneğe sahip tek kişi BATMAN de ondan.

Gerekirse kendisini durdurabilecek tek kişinin BATMAN olduğunu bildiği için BATMAN' e verdi yani o yüzüğü, düşün artık ne Flash ne Green Lantern ne de Wonder Woman gibi çok çok güçlü varlıklara vermiyor da BATMAN' e veriyor.

Ciddi anlamda kendini öyle yada böyle ( kontrolü gider de kötü olursa diye ) durdurabilecek tek kişinin BATMAN olduğunu biliyor, bu konuda bir tek ona güveniyor da ondan.

Tony Stark ı ve İron Man' i asla küçümsemiyor dehasını biliyor ve neler yapabileceğini de biliyorum, ayrıca çok severim.

Ama iş kesin ve nihai bir çözüm almaksa, çok katmanlı, çok seçenekli, mükemmel tasarlanmış bir plan yaratıp uygulamaksa TONY o konuda BATMAN le yarışamaz.

JLA in gizli lideridir BATMAN. Beynidir.

Yani konuya hakimim.

Tony zırhına ve tasarımlarına çok fazla güvenir her ne kadar mükemmel olsalar da. Bu onun bir zaafıdır. Aynen Thor' un çok fazla Mjolnir' e güvenmesi gibi.

BATMAN analitik zekanın en uç temsilcisidir ve her konuda en iyi beyne sahip olmasa da her şeyin genel ortalamasını alırsan ( bazı konular da da açık ara en üstün olandır hem Marvel da hem DC de ) Bruce WAYNE seviyesinde bir tane adam bulamazsın her konuya bu kadar hakim olan.

Mesela tabii ki TONY mekanik, Robotik, Silah ve teknoloji konularında BATMAN den üstündür ama geriye kalan herşeyde gerisindedir.

BATMAN in en büyük silahı beynidir ve asla planlamadan böyle büyük rakiplerle karşılaşmaz.

ÖZETLE: Eğer BATMAN bile isteye İRon MAN in karşısına çıktıysa ( aynen C. AMERİCA nın Civil War da 2. karşılaşmalarında yaptığı gibi ) bil ki zaten o mücadeleyi BATMAN daha başlamadan kazanmıştır.

• @urazs

öncelikle yorumun için teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.Batman'in stratejik konularda çok üstün seviyede olduğunu biliyorum fakat şunu belirmek istiyorum ki Gotham diye bir şehir yok hayali bir şehir orada karşılaşma olanakları sıfır bir bakıma ayrıca batman starktan çok daha zengindir evet ama stark silah satışlarını durdurduktan sonra hisselerinde %80 lik düşüş yaşamıştır bunu da göz önünde bulunduralım.Biliyorsun batman ateşli silah vs kullanmaz eğer ateşli silah kullanmaz ise Stark ile kapışacak bir zırhı nasıl yapacak?İçine ne koyabilir?Arkham City oyununu tamamen bitirmiş biri olarak söyleyeyim bütün ekipmanları geçer oyunda batmanin ve bunlar içinde Stark'ın zırhını zorlayacak tek alet emp bombası.

Birde bir şey daha var.Bildiğin üzere ve benim filminde çok sevdiğim ve gerçekleştirmeye çalıştığım konuşan pc Jarvis var Batman Stark'tan dediğin gibi geriye kalan alanlarda yüksek fakat Jarvis te oracleden daha iyidir eminim bundan.Batman'in ne kadar zeki olduğunu biliyorum bütün justice league üyelerinin zayıf yönlerini belirlemeyi başarmış birisi ama bana sadece şunu açıkla Sabah veya akşam fark etmez etrafta pek fazla bina olmayan bir yerde kapışsalar kim yener?Veya çok fazla bina olan bir yerde?Benim merak ettiğim şeyler bunlar.

Yorum yazdığın için tekrar teşekkürler bu arada gerçekten çok güzel yazmışsın

• quote:

@urazs

öncelikle yorumun için teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.Batman'in stratejik konularda çok üstün seviyede olduğunu biliyorum fakat şunu belirmek istiyorum ki Gotham diye bir şehir yok hayali bir şehir orada karşılaşma olanakları sıfır bir bakıma ayrıca batman starktan çok daha zengindir evet ama stark silah satışlarını durdurduktan sonra hisselerinde %80 lik düşüş yaşamıştır bunu da göz önünde bulunduralım.Biliyorsun batman ateşli silah vs kullanmaz eğer ateşli silah kullanmaz ise Stark ile kapışacak bir zırhı nasıl yapacak?İçine ne koyabilir?Arkham City oyununu tamamen bitirmiş biri olarak söyleyeyim bütün ekipmanları geçer oyunda batmanin ve bunlar içinde Stark'ın zırhını zorlayacak tek alet emp bombası.

Birde bir şey daha var.Bildiğin üzere ve benim filminde çok sevdiğim ve gerçekleştirmeye çalıştığım konuşan pc Jarvis var Batman Stark'tan dediğin gibi geriye kalan alanlarda yüksek fakat Jarvis te oracleden daha iyidir eminim bundan.Batman'in ne kadar zeki olduğunu biliyorum bütün justice league üyelerinin zayıf yönlerini belirlemeyi başarmış birisi ama bana sadece şunu açıkla Sabah veya akşam fark etmez etrafta pek fazla bina olmayan bir yerde kapışsalar kim yener?Veya çok fazla bina olan bir yerde?Benim merak ettiğim şeyler bunlar.

Batman'in zekasından, planlama ve strateji yeteneğinden bahsettikten boş alanda kapışsalar kim döver sorusu çok mantıksız bence dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

quote:

@urazs

Batman'in zekasından, planlama ve strateji yeteneğinden bahsettikten boş alanda kapışsalar kim döver sorusu çok mantıksız bence dostum

saçma değil dostum demek istediğim bir yanda yüksek teknoloji diğer yanda stratejik zeka kim kapışırsa alır bu alanlarda?Sınırları zorlayacak bir kapışma olacağını biliyorum ama kimin alacağını bilmiyorum fakat ıron man gibi geliyor bu yüzden konuya daha hakim birilerine sormak saçma olmasa gerek değil mi?

• Boş alanda bende Iron Man alır diyorum ama Gotham'da Batman'ı alabilecek kişi sayısı 10'u geçmez adam bütün şehri silahı olarak kullanıyor.Arkham Asylum'da varlığından haberi olunmayan yerde Batman'in mağarası vardı o kadar yani
  • quote:

@urazs

Kardeşim rica ederim.

Şu var biz tabii ki çizgi roman dünyasını referans aldığımız için DC comics de GOTHAM diye bir şehir olduğundan bunu baştan kabul ederiz. Yani Gotham' a Superman de, tüm DC kahramanları da uğrar. O yüzden GOTHAM diye bir şehir yoktur demek ( bu arada İngiltere de var GOTHAM diye bir yer. ) biraz da HULK Superman gibi karakterler gerçek hayatta olamaz demeye benzer.

Yani nasıl ki çizgi romanları karakterleri kendi içlerinde değerlendirip kabul ediyorsak tabii ki de GOTHAM' ın varlığını da sorgulayamayız. Bak mesela dünyanın hiç bir zırhı 0.5 cm kalınlıkla bir Howitzer top atışını durduramaz, bu imkansızdır. Ama İron Man' in en son yaptığı ve kemik boşluklarında saklayıp çıkardığı nano zırhı ( evet manyak adam bunu da yaptı ! Bir nevi CYBORG artık yani, zaten bir süredir zırhı beyninin bir parçasıydı, sinir sistemine direk bağlıydı, düşünce hızıyla komut veriyordu, bunu da yaptı sonunda deli ) bunu yapabiliyor mesela.

Bunu kabul ettiğimiz gibi GOTHAM' ı da kabul ederiz. Mesela THOR' un ülkesi ASGARD da yoktur, yada Superman' in patlayan gezegeni Kripton da yada Magneto nun mutant ülkesi Utopia da, Genosha da, yada Doctor DOOM' un LATVERİA sı da ( Romanya yakınlarında küçük bir ülke ) Black Panther' in WAKANDA sı da.

Ama çr dünyasında vardır ve hepsini var kabul eder öyle kıyas yaparız.

Bu arada TONY nin başına geleni biliyorum, maddi sıkıntılarını da ama TONY' nin en zengin halinden bile kat kat zengindir BRUCE WAYNE. Sadece ÇR lerde TONY kadar bahsedilmez vurgulanmaz bu zenginlik, yanılgı buradan geliyor.

Bu arada bu bilgiyi de ciddi yabancı sitelerden edinmiştim zamanında, tüm çr aleminde kabul edilen bilinen bir şey. Şöyle diyeyim yerle bir olmuş GOTHAM' ı, neredeyse bir İstanbul kadar şehri, kendi kaynaklarıyla finanse ederek sıfırdan imar etmiştir neredeyse.

Trilyon dolarlar eder bu herhalde.

MARVEL da ve DC de zenginlik varlık olarak Bruce' u geçtiği kabul edilen tek bir kahraman yada kötü vardır oda Black Panther dir.

Şimdi şunu anlatmam lazım sanırım.

BATMAN in kendi şehrinde ve düşmanlarında çok uçuk aletlere ihtiyacı olmuyor pek.

Ama Batman' in Superman le ortak olduğu bir seri var yada DC nin AVENGERS' ı JLA var, orada özel durumlarda çok daha farklı seviyelerde cihazlar da geliştirip kullanıyor gerektiğinde.

Yani İron Man le karşılaşacağını bilen bir BATMAN iki batarang üç sis bombasıyla gitmez oraya, bunu demek istiyorum.

Soruna gelirsek eğer ön hazırlık olmaksızın karşılaşırlarsa ya İron Man yener yada BATMAN kaçar.

Batman ciddi ciddi GOTHAM da Superman den bile kaçmayı başarmış birisidir. Kaçış konusunda daima pek çok planı vardır, Escapalogist deniyor bu yeteneğine, bu konuda kimse eline su dökemez BATMAN' in.

Yani Gotham da kaçabilme ihtimali oldukça yüksektir tesadüfi bir karşılaşmada.

Ama başka bir şehir ortamında daha zor kaçar, şehrin kendisininden yardım alamayacağı için. Az binalı yada boş bir yerde ön hazırlıksız yakalanırsa da çok büyük ihtimalle kaybeder tabi.

Bu arada BATMAN' in klasik EMP bombası İRON MAN zırhına zerre etki etmez.

Yani ön hazırlıkla büyük ihtimalle yener İron Man' i ama tesadüfi bir karşılaşmada kaçamazsa da çok büyük ihtimalle yenilir, yani etkisiz hale getirilir, çünkü İRON MAN Batman' e ciddi bir zarar vermekten kaçınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 3 Ağustos 2012; 2:38:19 >

• quote:

quote:

quote:

@urazs

saçma değil dostum demek istediğim bir yanda yüksek teknoloji diğer yanda stratejik zeka kim kapışırsa alır bu alanlarda?Sınırları zorlayacak bir kapışma olacağını biliyorum ama kimin alacağını bilmiyorum fakat ıron man gibi geliyor bu yüzden konuya daha hakim birilerine sormak saçma olmasa gerek değil mi?

Dostum ben yeterince hakimim konuya, tabii ki İRON MAN in de rahat kazanacağı durumlar var. Ama bildiğim şey ikisi de bu karşılaşmaya hazırlanırlar ve rakiplerini analiz ederlerse ( ki bu normal ) İRON MAN ne kadar deha da olsa BRUCE kadar değildir bu konuda ve kaybetme ihtimali oldukça yüksektir. Ama rastgele bir karşılaşmada da İron MAN' in teçhizatı BATMAN' in klasik ekipmanına ve zırhına üstün geleceğinden yenme yada yakalama şansı yüksektir.

Ama GOTHAM a gelse mesela yakalama yada öldürme için BATMAN i İRON MAN, yakalaması çok zor olur, öldürmesi de.

• quote:

@urazs

Dostum BATMAN ateşli silahlar bombalar ve füzeler kullanır...

Hatta müthiş savaş zırhları da tasarlayıp kullandığı olmuştur.

Ama bunu sadece super human lara karşı yapar. Ölmeyeceklerini bildiği şekilde saf dışı bırakmak için.

Yani İRON MAN in karşısına batarang la çıkmaz.

O zırhı tam olarak nasıl saf dışı edebileceğinin yöntemini bulmadan karşısına çıkmaz eğer önceden biliyorsa bu karşılaşmayı.

Demek istediğim bu yani.

Captain America da öyle yendi İron Man' i.

• quote:

quote:

quote:

@urazs

Ama eğer sorun şuysa ; Standart ekipman rastgele bir mekan, tercihen GOTHAM değil, bu şekilde birden karşılaşsalar diye soruyorsan tabii ki İRON MAN in BATMAN' i yenmesi kuvvetle muhtemeldir. Eğer şehir ortamındaysa ( Gotham olmasa bile, GOTHAM da her türlü kaçar , Superman den Metropolis te kaçtı ) durumu önceden yada çok erken fark ederek kaçma ihtimali de vardır ama.

İnan oldukça objektif yazıyorum bunları. İron Man' i de çok severim ve senin bahsettiğin durumda yenme ihtimali yok gibi birşey BATMAN' in İRON MAN' i, kaçma ihtimali var ama.

Ama işte ön hazırlık yapabilir yada kaçıp hazırlık yapıp ikinci kez karşısına çıkarsa ibre BATMAN den yana, olay bu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 3 Ağustos 2012; 0:20:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rliver

quote:

Selam;
    Ben bu foruma daha yeni kayıt oldum oldum ve konuyla ilgili görüşümü belirtmek istedim.

En güçlü Çizgi film Karakteri bana göre şu sıralamada(Böyle yazdım çünkü Galactus ve Apocalypse süper kahraman değil):

1. Sonic ve Shadow (En üst formundayken Sınırsız güç, Chaos hükmü, Sonradan özel güç kazanmış kişileri ilk formuna çevirebilme, yaralanmama, ölümsüzlük, savaşırken hiç bir zaman yorulmama vb [Özelliklerine bakabilirsiniz]) [Ayrıca Sonic kendi formuna göre güçlü ama Chaos güçlerine göre güçsüz formunda, tek başına ve hiç zorlanmadan Chaos tanrısını yenmiştir.]
    3. Dr. Manhattan (Sınırsız güce sahip kişileri yok edemiyor bir de bir film karakteri o yüzden emin değilim çizgi filmi varsa söyleyin izleyeyim)
    4. Apocalypse (Sınırsız büyüme. Ben X-man 'in 2 bölümde İngilizce olarak izledim ve sınırsız büyümesi var mı yok mu emin değilim. Kulaktan duyma bilgiler:))
    6. Thor (Yarı tanrı ve şimşeklere hükmediyo çekici sayesinde. Ne kadar ölümsüz densede çoğu sahnelerde Hulk'un onu öldürdüğünü biliyoruz.)
    7. Silver Surfer(Filmde kaykaydan düşünce gücü gitse de öyle bir şey çizgi filmde yok)

Şimdilik aklıma gelen bunlar ve Aklıma gelmişken Thor babası Odin Tam tanrı değil (Tövbe haşa) baktığım bir kaynakta Onlar İskandiv tarihine göre kıyamette bütün tanrıların öleceği söylenmiş. O yüzden Odin'in yok ol demesiyle evren yok olmaz oda Thor dan biraz güçlüdür(Sonuçta babası:) ).

Bir de çizgi filmde olan şeylerle filmde olan şeyler bir değil o yüzden ben genelde çizgi filme bakarım.

Sen Fantastik edebiyattaki değilmisin ? Sen Yazdığımız o kadar listeyi hiç okumadın mı ? Siz Kendinizimi kandırıyorsunuz yahu ,

2 . Sıradaki Galactus'u Öldüren , dünyanın en güçlü mutantlarından olan Franklin Richards Bu Saçma listede neden yok ? Dr. Manhattan'ın Sınırsız güce sahip olan kişileri öldüremediğini nerden çıkardın ? Dc de böyle bir şey falan mı gördün sen ? Apocalypse Sınırsız büyüyebiliyor evet . Ama istediği zaman değil . Ve ayrıca Apocalypse'yi Blackbolt bile sadece ağzını kıpırdatmasıyla öldürüyor . Hatta Apocalypse ' nin o andaki yüz ifadesini hiçbir şeye değişmem . Sonic ve Shadow'un sonradan özel güç kazanmış kişileri ilk formuna çevirme gibi bir özellikleri yok ayrıca , Sadece zamanda geri gidebiliyorlar sanırım . Bunuda senden duydum zaten . Red hulk bile hulk'u öldürüyor . çizgi romanlara bir baksan ...
    Superman hulk'u harcar bu arada . Biraz animasyonlara , Çizgi Romanlara göz atsaydın bunu görürdün . Kaç tane çizgi romanda Hulk'u Öldürmekten beter ediyor .
    Ve demişsinki Odin Thor dan biraz güçlüdür ? ? ? Saçmalık .. Odin Kınındaki kılıcı çıkartıp uzun bir süre boyunca geri takmazsa Kainat yok oluyor . Odin Benim bile Top 10 listemde . Ve Wolverin değil Wolverine , Ayrıca Wolverine'nin Adamantium iskeletinden daha sağlam olan Captain America'nın Libranyum , Adamantium alaşımından kalkanını Thanos Sadece tek bir yumruğuyla Param parça ediyor .

Sana bir türlü öğrenemediğin doğru top 5 listesini yazayım .

1 - One Above all ( Marvelde Evrenin yaratıcısı )
    2 - Presence ( Dcdeki Evrenin yaratıcısı )
    3 - Angel Spawn ( Kainatı yok edip , yaratmış birisi , Marvel evreninde One above all'dan sonraki en güçlü karakter olarak kabul edilir . )
    4 - Living Tribunal ( Evrende tanrıdan sonra en güçlü karakterdir . Angel Spawn gibi .. o kadar güçlüdür ki Evrendeki bütün gerçekliği silebilir . )
    5 - Abstract Entities ( Evrende yaşıyan en bilgili varlık , Aslında evrenin kendisi . Gerçekliği , Zamanı ve Geleceği değiştirebiliyor , Fiziksel güçten etkilenmez . )
    6 - Odin ( İskandinav mitinde , en güçlü tanrı . Kılıcı kınına sokmaz ise Bütün kainat yok olur . Bu kılıcı Sadece o kullanabiliyor . Ve bu gücüyle gezegen bile yok edebiliyor , Nerde görmüştüm hatırlamıyorum )
    7 - Thanos ( Sonsuzluk Eldivenlerini Kullanabilen tek kişi , Bu eldivenleri takmadan önce bile , Tek bir yumruğuyla Kaptan Amerikanın Kalkanını kırdı )
    8 - Imperiex ( Maddeyi enerjiye çevirebilen , Kozmik gücün resmen tanrısı sayılabilecek bir karakter . Zamanın başlangıcından beri vardı sanırım )
    9 - Tyrant ( Sınırsız kozmik güç , Kozmik gücü Abzorbe etme , Neredeyse Ölümsüz , Pisişik güçler )
    10 - Dr . Manhattan ( Fiziksel güçten etkilenmeyen , Zamanı geriye alabilen , Geleceği ve geçmişi görebilen , Kendinden 100 tane kopyalabilen ve aynı zamanda istediği kadar büyüyebilen , Ve istediği her hangi bir maddeyi Atomlarına ayıra bilme .. Psişik güçlerden etkilenmez , Cünkü bir beyni yok )

Eh işte bu kadar bilmem anlatabiliyormuyum

Dostum... ( YANLIŞ KİŞİYE ALINTI YAPTIM SANIRIM KARDEŞİM SANA DEĞİL BİR ÜSTTEKİ MESAJA BU MESAJ )

HULK SUPERMAN' e zerre zarar veremez.

HULK başlangıç seviyesinde yani normal halinde bir tankı ( 150 ton falan herhalde ) zar zor kaldırır Superman in en normal hali ( güneşte sun dip olursa super şarj olayı, güneşin çekirdeğinde yani, gücü ölçülemez boyutlara gelir. ) bile 5.9 milyon tondan daha ağır olan KEOPS piramidini saniyeler içerisinde MARS' a taşıyacak seviyededir.

Milyon, milyar, trilyon...kentrilyon...

Superman super charge halindeydeyken tek koluyla rahatlıkla bilmem kaç KENTRİLYON TON kaldırabilir.

HULK büyük bir farkla sıklet dışıdır.

Ayrıca SUPERMAN' e fiziki olarak cidden ancak kendisi kadar güçlü yada daha güçlü biri zarar verebilir.

Yani HULK sadece darbeleriyle fiziki olarak Superman' i savurur ama zarar veremez.

Ayrıca Superman in yaraları HULK tan bile daha hızlı iyileşir.

Bu pek bilinmez ama WOLVERİNE den de HULK tan da daha hızlı iyileşir Superman.

Ancak enerji rezervleri bitmeye yakınsa daha yavaş iyileşir o kadar.

Hulk ta isterse 1 ay sinir yapıp kapışsın Superman le enerjisini bitiremez. DOOMSDAY e bile 10 gün dayandı ve sonunda hem kendi öldü hem onu öldürdü Superman. DOOMSDAY HULK' u ne yapar biliyor musun ?

Ayrıca Superman in eğer isterse enerjisinin büyük bir bölümünü tek bir darbeye verebilir ve inan HULK anında ölür o darbeden orada.

Tek yumrukta ( eğer delirirse yada mecbur kalırsa, ama işte DC Superman' in bu gücünü sınırlamak için ona çok insancıl ve güçlü bir karakter ve irade, sabır bahşetmiştir , gücünün 10 da 1 ini bile kullanmaz genelde. THANOS' u biliyor musun, MARVEL' ın DARKSEİD' ı, çok çok güçlü tanrısal bir kötü karakter, hah işte Superman o THANOS tan bile kudretli DARKSEİD' ı çok ender de olsa sinirinden öldürme noktasına gelmiştir ve DARKSEİD ölümden zor kurtulmuştur. DARKSEİD denen varlık Galactus la bile mücadele edebilecek kadar güçlüdür, gel sen yap hesabı artık. Superman ciddi anlamda güç olarak, enerji olarak omni potenttir neredeyse ama bu çok nadir kullanılır. ) neredeyse öldüremeyeceği varlık yok gibidir. Tabii ki hepsi olmasa da pek çok kahramanı ve kötüyü tek yumrukta öldürecek kudrettedir.

Yaşayan en yoğun enerji kütlesidir Superman.

Hulktan çok çok daha fazla enerji depolar ve taşır bedeninde.

Asıl önemli olan ve kabul edilen de çr lerdir animasyonlar değil bu arada.

HULK' u çok severim o ayrı ama Superman le Silver Surfer ı falan karşılaştırmak lazım, HULK ı ıh yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 3 Ağustos 2012; 2:41:20 >

• Extremis veya Bleeding Edge zırhlarına EMP etki etmez ama filmdekine eder bence.Arc reactor açık kalır zırhın diğer fonksiyonları kapanır demişlerdi bana comicvine'da doğrumu bilemem
  • @urazs

yorumlar için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi yazıyorsun daha ne diyeyim birde black panter avengers takımında bulunuyor fakat avengers takımının maddi kaynağını sağlayan stark.Ee panter daha zenginse neden karşılamıyor masrafları?bunun hakkında bir şey biliyor musun?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Aralık 2017; 14:07:58 >
  • quote:

@urazs

yorumlar için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi yazıyorsun daha ne diyeyim birde black panter avengers takımında bulunuyor fakat avengers takımının maddi kaynağını sağlayan stark.Ee panter daha zenginse neden karşılamıyor masrafları?bunun hakkında bir şey biliyor musun?

Dostum çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.

Black Panther kurucu üye değil ve her zaman da Avengers' ın aktif üyesi değil ( ama tabii C. America nın deyişiyle '' once an avenger, always an avenger '' bu cümlede direk olarak C. America nın askeri kökeninden ve askeri değerleri temsil etmesinden kaynaklı olarak gerçek hayatta ki U.S Marine Corps 'un yani Deniz Piyadelerinin klasik sözüne bir göndermedir. Once a marine, always a marine, bir kez deniz piyadesi olduysan ömür boyu öyle kalırsın anlamında. ) bununla birlikte Black Panther in ülke politikası yani Wakanda nın dış politikası başka ülkelerle yakın ilişkileri yasaklar.

Yani B.Panther ne ticari olarak ne ekonomik olarak ( kral da olsa ) Wakanda gelenek yasalarına göre ekonomik yada diplomatik fazla münasebet kurmaz dış güçlerle benim bildiğim.

STARK başından beri AVENGERS ın beyni ve finansörü ve kurucu üyelerinden biri olduğu için de bu böyle devam eder.

Black Panther in AVENGERS la bağı asli üyeler gibi değildir yani.

Ayrıca WAKANDA yasalarına göre ülke dışarıya ne teknoloji satar ( teknolojisi çok gelişmiştir ama dünya ile paylaşmaz, tam anlamıyla içine kapalıdır Wakanda ) ne ekonomik ilişkilere girer.

Çok mecburi bir durum olursa belki farklı davranabilir Black Panther, arada sırada yapıyor böyle şeyler nadir de olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: urazs

quote:

Orijinalden alıntı: Rliver

quote:

Selam;

Sen Fantastik edebiyattaki değilmisin ? Sen Yazdığımız o kadar listeyi hiç okumadın mı ? Siz Kendinizimi kandırıyorsunuz yahu ,

2 . Sıradaki Galactus'u Öldüren , dünyanın en güçlü mutantlarından olan Franklin Richards Bu Saçma listede neden yok ? Dr. Manhattan'ın Sınırsız güce sahip olan kişileri öldüremediğini nerden çıkardın ? Dc de böyle bir şey falan mı gördün sen ? Apocalypse Sınırsız büyüyebiliyor evet . Ama istediği zaman değil . Ve ayrıca Apocalypse'yi Blackbolt bile sadece ağzını kıpırdatmasıyla öldürüyor . Hatta Apocalypse ' nin o andaki yüz ifadesini hiçbir şeye değişmem . Sonic ve Shadow'un sonradan özel güç kazanmış kişileri ilk formuna çevirme gibi bir özellikleri yok ayrıca , Sadece zamanda geri gidebiliyorlar sanırım . Bunuda senden duydum zaten . Red hulk bile hulk'u öldürüyor . çizgi romanlara bir baksan ...
    Superman hulk'u harcar bu arada . Biraz animasyonlara , Çizgi Romanlara göz atsaydın bunu görürdün . Kaç tane çizgi romanda Hulk'u Öldürmekten beter ediyor .
    Ve demişsinki Odin Thor dan biraz güçlüdür ? ? ? Saçmalık .. Odin Kınındaki kılıcı çıkartıp uzun bir süre boyunca geri takmazsa Kainat yok oluyor . Odin Benim bile Top 10 listemde . Ve Wolverin değil Wolverine , Ayrıca Wolverine'nin Adamantium iskeletinden daha sağlam olan Captain America'nın Libranyum , Adamantium alaşımından kalkanını Thanos Sadece tek bir yumruğuyla Param parça ediyor .

Sana bir türlü öğrenemediğin doğru top 5 listesini yazayım .

1 - One Above all ( Marvelde Evrenin yaratıcısı )
    2 - Presence ( Dcdeki Evrenin yaratıcısı )
    3 - Angel Spawn ( Kainatı yok edip , yaratmış birisi , Marvel evreninde One above all'dan sonraki en güçlü karakter olarak kabul edilir . )
    4 - Living Tribunal ( Evrende tanrıdan sonra en güçlü karakterdir . Angel Spawn gibi .. o kadar güçlüdür ki Evrendeki bütün gerçekliği silebilir . )
    5 - Abstract Entities ( Evrende yaşıyan en bilgili varlık , Aslında evrenin kendisi . Gerçekliği , Zamanı ve Geleceği değiştirebiliyor , Fiziksel güçten etkilenmez . )
    6 - Odin ( İskandinav mitinde , en güçlü tanrı . Kılıcı kınına sokmaz ise Bütün kainat yok olur . Bu kılıcı Sadece o kullanabiliyor . Ve bu gücüyle gezegen bile yok edebiliyor , Nerde görmüştüm hatırlamıyorum )
    7 - Thanos ( Sonsuzluk Eldivenlerini Kullanabilen tek kişi , Bu eldivenleri takmadan önce bile , Tek bir yumruğuyla Kaptan Amerikanın Kalkanını kırdı )
    8 - Imperiex ( Maddeyi enerjiye çevirebilen , Kozmik gücün resmen tanrısı sayılabilecek bir karakter . Zamanın başlangıcından beri vardı sanırım )
    9 - Tyrant ( Sınırsız kozmik güç , Kozmik gücü Abzorbe etme , Neredeyse Ölümsüz , Pisişik güçler )
    10 - Dr . Manhattan ( Fiziksel güçten etkilenmeyen , Zamanı geriye alabilen , Geleceği ve geçmişi görebilen , Kendinden 100 tane kopyalabilen ve aynı zamanda istediği kadar büyüyebilen , Ve istediği her hangi bir maddeyi Atomlarına ayıra bilme .. Psişik güçlerden etkilenmez , Cünkü bir beyni yok )

Eh işte bu kadar bilmem anlatabiliyormuyum

Dostum... ( YANLIŞ KİŞİYE ALINTI YAPTIM SANIRIM KARDEŞİM SANA DEĞİL BİR ÜSTTEKİ MESAJA BU MESAJ )

HULK SUPERMAN' e zerre zarar veremez.

HULK başlangıç seviyesinde yani normal halinde bir tankı ( 150 ton falan herhalde ) zar zor kaldırır Superman in en normal hali ( güneşte sun dip olursa super şarj olayı, güneşin çekirdeğinde yani, gücü ölçülemez boyutlara gelir. ) bile 5.9 milyon tondan daha ağır olan KEOPS piramidini saniyeler içerisinde MARS' a taşıyacak seviyededir.

Milyon, milyar, trilyon...kentrilyon...

Superman super charge halindeydeyken tek koluyla rahatlıkla bilmem kaç KENTRİLYON TON kaldırabilir.

HULK büyük bir farkla sıklet dışıdır.

Ayrıca SUPERMAN' e fiziki olarak cidden ancak kendisi kadar güçlü yada daha güçlü biri zarar verebilir.

Yani HULK sadece darbeleriyle fiziki olarak Superman' i savurur ama zarar veremez.

Ayrıca Superman in yaraları HULK tan bile daha hızlı iyileşir.

Bu pek bilinmez ama WOLVERİNE den de HULK tan da daha hızlı iyileşir Superman.

Ancak enerji rezervleri bitmeye yakınsa daha yavaş iyileşir o kadar.

Hulk ta isterse 1 ay sinir yapıp kapışsın Superman le enerjisini bitiremez. DOOMSDAY e bile 10 gün dayandı ve sonunda hem kendi öldü hem onu öldürdü Superman. DOOMSDAY HULK' u ne yapar biliyor musun ?

Ayrıca Superman in eğer isterse enerjisinin büyük bir bölümünü tek bir darbeye verebilir ve inan HULK anında ölür o darbeden orada.

Tek yumrukta ( eğer delirirse yada mecbur kalırsa, ama işte DC Superman' in bu gücünü sınırlamak için ona çok insancıl ve güçlü bir karakter ve irade, sabır bahşetmiştir , gücünün 10 da 1 ini bile kullanmaz genelde. THANOS' u biliyor musun, MARVEL' ın DARKSEİD' ı, çok çok güçlü tanrısal bir kötü karakter, hah işte Superman o THANOS tan bile kudretli DARKSEİD' ı çok ender de olsa sinirinden öldürme noktasına gelmiştir ve DARKSEİD ölümden zor kurtulmuştur. DARKSEİD denen varlık Galactus la bile mücadele edebilecek kadar güçlüdür, gel sen yap hesabı artık. Superman ciddi anlamda güç olarak, enerji olarak omni potenttir neredeyse ama bu çok nadir kullanılır. ) neredeyse öldüremeyeceği varlık yok gibidir. Tabii ki hepsi olmasa da pek çok kahramanı ve kötüyü tek yumrukta öldürecek kudrettedir.

Yaşayan en yoğun enerji kütlesidir Superman.

Hulktan çok çok daha fazla enerji depolar ve taşır bedeninde.

Asıl önemli olan ve kabul edilen de çr lerdir animasyonlar değil bu arada.

HULK' u çok severim o ayrı ama Superman le Silver Surfer ı falan karşılaştırmak lazım, HULK ı ıh yani.

Yazdiklarinin hepsini okumadim , ama su lafin dikkatimi cekti " yasayan en yogun enerji falan filan " iphonedayim hatirlayamadim .

Ilk oncelikle sadece dunya uzerinde bile supermanden yogun enerjiye sahip karakterler var . Yani Franklin richards , Sentry , Superman Prime , Manhattan ( adam sirt enerji cesidi )

Ama su fikrine katiliyorum Superman kesinlikle hulku alir . Cogu cizgi romanda oldugu gibi . Hele Dc universe online izledikten sonra iyice fani oldum keretanin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.