Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OneEighty

beyler john stewart gl be hal jordan gl kim alir?

Hal jordan en guclusu green lantern larda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bence gl ların hiçbiri üst level kahramanlardan değil. hulk bile durdurabileceğinden şüpheliyim hal jordan'ın. zaten doomsday tek yumrukta atmosfere kadar gönderdi ki superman yakaladı havada. zaten guy gardnerı pestile çevirdi o kadar savaşçı arasında sadece maxima dövüşebildi doomsdayle
  • Şu konuya her girişimde, mutlaka gülüyorum çok enteresan yorumlar var...

Bende hala ''' SUPERMAN ''' diyorum...
  • Beyler ben bu Marvel'in Ultimatom aldı 5 serilik bir çizgi romanını okudum.Bu Doom Reed'a Magneto manyetik kutupların dengesini bozarak ekolojik bir kabusa neden oldu diyor.Bu Magneto gücünü kullanarak yapmıyor dimi bunu?Ayrıca Bir seride de Magneto 50-100 tane Sentinel'i aynı anda havaya kaldırıyor.Ardından bunları yeniden programlayıp New York'a geri salıyor.Bu Magneto ne kadar güçlüdür acaba?Hulk'u falan alamaz herhalde.

Ayrıca bu Victor Von Doom nedense baya karizmatik geliyor bana ama bu herife dair hiçbir bilgim yok.Peki Doom vs Magneto'yu kim alır.Doom'un zırhı demirden gibi ama yinede sorayım.Ayrıca birkaç bilgi vermiş olursunuz bu Doom'la ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

Beyler ben bu Marvel'in Ultimatom aldı 5 serilik bir çizgi romanını okudum.Bu Doom Reed'a Magneto manyetik kutupların dengesini bozarak ekolojik bir kabusa neden oldu diyor.Bu Magneto gücünü kullanarak yapmıyor dimi bunu?Ayrıca Bir seride de Magneto 50-100 tane Sentinel'i aynı anda havaya kaldırıyor.Ardından bunları yeniden programlayıp New York'a geri salıyor.Bu Magneto ne kadar güçlüdür acaba?Hulk'u falan alamaz herhalde.

Ayrıca bu Victor Von Doom nedense baya karizmatik geliyor bana ama bu herife dair hiçbir bilgim yok.Peki Doom vs Magneto'yu kim alır.Doom'un zırhı demirden gibi ama yinede sorayım.Ayrıca birkaç bilgi vermiş olursunuz bu Doom'la ilgili.

Gücünü kullanarak yapıyor diye biliyorum... Fakat cihaz gibi bir şeyin de yardımını aldı.

Magneto hulk'u yaklaştırmaz ki... hulk fiziksel olarak güçlü magneto ise uzak mesafeden de iş görüyor.

Hocam, magneto %100 doom'u da alır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Fan BSC

quote:

Beyler ben bu Marvel'in Ultimatom aldı 5 serilik bir çizgi romanını okudum.Bu Doom Reed'a Magneto manyetik kutupların dengesini bozarak ekolojik bir kabusa neden oldu diyor.Bu Magneto gücünü kullanarak yapmıyor dimi bunu?Ayrıca Bir seride de Magneto 50-100 tane Sentinel'i aynı anda havaya kaldırıyor.Ardından bunları yeniden programlayıp New York'a geri salıyor.Bu Magneto ne kadar güçlüdür acaba?Hulk'u falan alamaz herhalde.

Gücünü kullanarak yapıyor diye biliyorum... Fakat cihaz gibi bir şeyin de yardımını aldı.

Magneto hulk'u yaklaştırmaz ki... hulk fiziksel olarak güçlü magneto ise uzak mesafeden de iş görüyor.

Doom onu dedikten sonra pek inanmak istemedim fakat sanki seride gücünü kullanmış olarak kalıyor.Başka birşeyle yaptığı kanıtlanmıyordu.Bir daha okumak lazım.Ayrıca bu seride Magneto bildiğin Thor'un çekici elinde takılıyor.Hatta Thor kılıçla falan dövüşüyor.

Ayrıca Magneto kesin alırda benim maksat Doom ile bilgi almaktı.Bu adam herhalde Latveria şehrinin sahibi.Maksat bunlarla ilgili birkaç bilgi almak.Güçleri nedir?Neden Latveria diye bir şehri var?

• quote:

quote:

quote:

Doom onu dedikten sonra pek inanmak istemedim fakat sanki seride gücünü kullanmış olarak kalıyor.Başka birşeyle yaptığı kanıtlanmıyordu.Bir daha okumak lazım.Ayrıca bu seride Magneto bildiğin Thor'un çekici elinde takılıyor.Hatta Thor kılıçla falan dövüşüyor.

Ayrıca Magneto kesin alırda benim maksat Doom ile bilgi almaktı.Bu adam herhalde Latveria şehrinin sahibi.Maksat bunlarla ilgili birkaç bilgi almak.Güçleri nedir?Neden Latveria diye bir şehri var?

Yani Magneto süpürür hepsini

2. kez okumanı tavsiye ederim... daha dikkatli bir şekilde. bize tam anlamıyla anlatılmıyor. daha önce söz edlen bir cihaz dan yardım aldı diye biliyorum fakat gücü sayesinde oldu.

Latveria'nın sahibi o fakat kendini şehri bilmiyormuş gibi gösteriyor. Amacı ise o şehir de kendine bir ikiz üretmek. kendini klonlamak gibi bir şey yani.

Ben de pek hakim değilim konuya. uçak ta bulmuştum kitabı. bende can sıkıntısından okumuştum... PC, telefon Vs. olmayınca can sıkılıyor tabiki

• quote:

Şu konuya her girişimde, mutlaka gülüyorum çok enteresan yorumlar var...

Bende hala ''' SUPERMAN ''' diyorum...

Zaten Superman ve diğerleri diye tartışıyoruz.
  • Abi Superman'in yeri başkadır. En çok onu severim. Havası, karizması her şeyi başkadır. İlk kahramandır. Kimse yokken o vardı akıllı olsunlar.

Süper kahramanların en güçlüsü Superman, bunu biliyoruz ve diğerlerini tartışıyoruz. Peki süper kahramanları güçlerini ele alırsak sizce sıralama nasıl olur? İlk 10 ya da ilk 20 kimlerden oluşur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Ağustos 2013; 11:29:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Abi Superman'in yeri başkadır. En çok onu severim. Havası, karizması her şeyi başkadır. İlk kahramandır. Kimse yokken o vardı akıllı olsunlar.

Süper kahramanların en güçlüsü Superman, bunu biliyoruz ve diğerlerini tartışıyoruz. Peki süper kahramanları güçlerini ele alırsak sizce sıralama nasıl olur? İlk 10 ya da ilk 20 kimlerden oluşur?

1. Superman

2.Diğerleri

• Tamam diğerleri de o diğerlerinin sıralaması nasıl olur? 2 kim olur? Thor var, GL var, Sentry var, Silver Surfer var, Flash var, Hulk var, var oğlu var yani.

• quote:

Tamam diğerleri de o diğerlerinin sıralaması nasıl olur? 2 kim olur? Thor var, GL var, Sentry var, Silver Surfer var, Flash var, Hulk var, var oğlu var yani.

Tamam orada demek istediğim diğerleri kumda oynasın Superman'in girdiği listeye girmeyi haketmiyorlar dedim Bombayı bıraktık bakalım kim patlatacak.
  • Ercan gelirse yandık.

• quote:

Ercan gelirse yandık.

Ben bombayı başkasının patlatmasını bekliyorum anladın sanırım kim olduğunu oda anlamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 5 Ağustos 2013; 11:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Ercan gelirse yandık.

Ben bombayı başkasının patlatmasını bekliyorum anladın sanırım kim olduğunu oda anlamıştır

Ben miyim o?

• 1- Superman
    2- Batman
    3- Flash
    4- WonderWoman
    5- Green Lantern

Gerisi de beni bağlamıyor abisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

Ercan gelirse yandık.

Ben miyim o?

Yok hocam sende biliyosun sana demediğimi kime dediğimi biliyorsun

• 1-hulk
    2-hulk
    3-hulk
    4-hulk
    5-hulk

ercan styla

şakabiyana benim için liste böyle beyler

1-superman
    2-batman
    3-green lantern
    4-flash veya wonder woman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

Ercan gelirse yandık.

Ben miyim o?

Yok hocam sende biliyosun sana demediğimi kime dediğimi biliyorsun

Ben miyim o?

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.