Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gktr25

Galactus hero değil ki niye herkes yazmış+one above all dcnin değil marvelin evrenini yaratan.

Tum evrenleri TOAA yapmis bende yeni ogrendim.

Marvel evrenini diyelim hocam

Hocam bende oyle biliyodum fakat tum evrenlerimis

@hamzakar hocamizin yazisina bakin. Bir kac mesaj once

Yok öyle bişey One Above All sadece Marvel evreninde bulunan Celesitals uzay tanrıları grubunun en güçlü üyesi. Bu karakter bile sadece bu zamana kadar 3 sayıda gözükmüş. Marvel evreninde herşeyin yaratıcısı olarak tanımlanan One Above All'a dair ise Marvel'da bile en ufak bir bilgi yok.

Hocam. Celestial meselesi ile asil TOAA yi konusmustuk. Bu arada nasil yok? Spiderman e zor bir durumda yardim ettigine dair rivayetler var

Bu durumda Marvel kendi evreninde gerçek tanrıyı reddetmiş oluyor. Ayrıca bana o gerçek TOAA diyebileceğiniz bir kaynak gösterin.

Nasıl reddetmiş olcak hocam

adamlar da zaten 2 kişide var bu isim. TOAA (Celestial) yazınca ayrı biri TOAA yazınca ayrı biri (Tüm evrenleri oluşturan) çıkıyo.

Comicvine da biraz araştıriyim

Diyorumki eğer TOAA tüm Marvel evrenini yarattıysa gerçek tanrı nerde o zaman Marvel Comics kendi evreni içerisinde gerçek tanrıyı reddetmiş oluyor TOAA'a herşeyin yaratıcısı diyerek. Ayrıca herşeyin yaratıcısı dediğin TOAA hakkında kaynak bekliyorum

Bende diyorum ki meğer bizim sadece Marvel Evrenini oluşturduğunu sandığımız TOAA aslında tüm evrenleri (içerisinde marvel, dc gibi evrenlerin bulunduğu) oluşturmuş.

kaynak yok bende. @hamzakar hocamıza sorun.

comic vine dolaşırken şunu buldum

http://www.comicvine.com/forums/battles-7/hulk-vs-toaamarvel-409100/

ercan olma ihtimal kaç acaba

Bende diyorumki bu imkansız bir kaynak varmı elinizde kim diyor bunu DC Comics Database'de bulunan birşey değil hatta TOAA DC ile adı anılan bir karakter bile değil yapmayın allah aşkına varsa kaynağınız konuşalım tüm evrenlerin yaratıcısıymış DC nediyo acaba buna bide onların fikrini alsaydınız

@hamzakar (alıntı)

''Amalgam universe in kısa süreliğine de olsa var olması yada dc ve marvel karakterlerinin ortak maceralara atılabilmeleri bu sayede oluyor. Ayrıca the presence nasıl dc nin yaratıcısıysa spawn evreninin yaratıcısı da the mother dir. Bunların hepsini içinde bulunduran omniverse i yaratan ise mutlak olarak One Above All dir. Bakınız marvel evreninin yaratıcısı One Above All değildir. Bunu marvel vs dc çr sinden de tasdik edebilirsiniz. Yanlızca One Above All ı çıkaran marvel dır. Çok daha büyük birşeyi omniverse i yaratması için TOAA seçilmiştir. Bu yüzden tüm listelerde TOAA 1 numaradır. ''

Ne yani bunca şamata Superboy ve Spiderman'i birleştirip Spdierboy, Iron Man ve Green Lantern'ı birleştip Iron Lantern, Darkseid ve Thanosu birleştirip Thanoseid gibi saçma karakterler çıkaran Amalgam Comics yüzündenmi

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Demek İstiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gktr25

Galactus hero değil ki niye herkes yazmış+one above all dcnin değil marvelin evrenini yaratan.

Tum evrenleri TOAA yapmis bende yeni ogrendim.

Marvel evrenini diyelim hocam

Hocam bende oyle biliyodum fakat tum evrenlerimis

@hamzakar hocamizin yazisina bakin. Bir kac mesaj once

Yok öyle bişey One Above All sadece Marvel evreninde bulunan Celesitals uzay tanrıları grubunun en güçlü üyesi. Bu karakter bile sadece bu zamana kadar 3 sayıda gözükmüş. Marvel evreninde herşeyin yaratıcısı olarak tanımlanan One Above All'a dair ise Marvel'da bile en ufak bir bilgi yok.

Hocam. Celestial meselesi ile asil TOAA yi konusmustuk. Bu arada nasil yok? Spiderman e zor bir durumda yardim ettigine dair rivayetler var

Bu durumda Marvel kendi evreninde gerçek tanrıyı reddetmiş oluyor. Ayrıca bana o gerçek TOAA diyebileceğiniz bir kaynak gösterin.

Nasıl reddetmiş olcak hocam

adamlar da zaten 2 kişide var bu isim. TOAA (Celestial) yazınca ayrı biri TOAA yazınca ayrı biri (Tüm evrenleri oluşturan) çıkıyo.

Comicvine da biraz araştıriyim

Diyorumki eğer TOAA tüm Marvel evrenini yarattıysa gerçek tanrı nerde o zaman Marvel Comics kendi evreni içerisinde gerçek tanrıyı reddetmiş oluyor TOAA'a herşeyin yaratıcısı diyerek. Ayrıca herşeyin yaratıcısı dediğin TOAA hakkında kaynak bekliyorum

Bende diyorum ki meğer bizim sadece Marvel Evrenini oluşturduğunu sandığımız TOAA aslında tüm evrenleri (içerisinde marvel, dc gibi evrenlerin bulunduğu) oluşturmuş.

kaynak yok bende. @hamzakar hocamıza sorun.

comic vine dolaşırken şunu buldum

http://www.comicvine.com/forums/battles-7/hulk-vs-toaamarvel-409100/

ercan olma ihtimal kaç acaba

Bende diyorumki bu imkansız bir kaynak varmı elinizde kim diyor bunu DC Comics Database'de bulunan birşey değil hatta TOAA DC ile adı anılan bir karakter bile değil yapmayın allah aşkına varsa kaynağınız konuşalım tüm evrenlerin yaratıcısıymış DC nediyo acaba buna bide onların fikrini alsaydınız

@hamzakar (alıntı)

''Amalgam universe in kısa süreliğine de olsa var olması yada dc ve marvel karakterlerinin ortak maceralara atılabilmeleri bu sayede oluyor. Ayrıca the presence nasıl dc nin yaratıcısıysa spawn evreninin yaratıcısı da the mother dir. Bunların hepsini içinde bulunduran omniverse i yaratan ise mutlak olarak One Above All dir. Bakınız marvel evreninin yaratıcısı One Above All değildir. Bunu marvel vs dc çr sinden de tasdik edebilirsiniz. Yanlızca One Above All ı çıkaran marvel dır. Çok daha büyük birşeyi omniverse i yaratması için TOAA seçilmiştir. Bu yüzden tüm listelerde TOAA 1 numaradır. ''

Ne yani bunca şamata Superboy ve Spiderman'i birleştirip Spdierboy, Iron Man ve Green Lantern'ı birleştip Iron Lantern, Darkseid ve Thanosu birleştirip Thanoseid gibi saçma karakterler çıkaran Amalgam Comics yüzündenmi

Demek İstiyorum

Alıntıları Göster
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 22:31:35 >

• valla hangisi en güçlü hangisi tam şey bilemem ama en efsanelerinden birileride bunlar bu gifide gördüm ya ölsemde gam yemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 19 Haziran 2013; 16:11:25 >
  • Hulk tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Hulk tabiki
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 22:31:38 >
  • quote:

quote:

Hulk tabiki

niye hulk?

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

• quote:

quote:

quote:

Hulk tabiki

niye hulk?

Alıntıları Göster
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 22:33:37 >

• Batman
  • Keşke dananın kuyruğunu koparmadan önce mesajımı bekleseydiniz. Arkadaşlar DC ye sordunuz mu? gibisinden sorular yöneltmişler. Umarım bu açıklamamdan sonra aydınlanıcaksınız.
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzakar -- 19 Haziran 2013; 17:02:06 >

•  En Güçlü Süperkahraman Hangisi
  • İsim:The One Above All
    Rolü:Tanrı
    Bilgiler:Var olan her şeyin tanrısı, yaratıcı, en güçlü varlık.
    One Above All’ın ismi çeşitli hikayelerde geçse de, kendisi hiçbir zaman gözükmemekte, olaylarda rol almamaktadır.

Şöyle özetliyeyim.Herşey,tüm paralel evrenler,evrenler,multiverseler,megaverseler hatta hayal gücünüze göre yaşadığımız evren bile omniverse in içinde.Omniverse i yaratan One Above All dır. Dolayısıyla tüm evrenlerin yaratılması da bunun sayesindedir. Örneğin the mother ın kendi microverse ini yaratabilmesi bu sebebtendir.TOAA omniverse'i yarattığı için dolayısıyla herşeyin,tüm evrenlerin yaratıcısıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

Keşke dananın kuyruğunu koparmadan önce mesajımı bekleseydiniz. Arkadaşlar DC ye sordunuz mu? gibisinden sorular yöneltmişler. Umarım bu açıklamamdan sonra aydınlanıcaksınız.
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 22:33:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son 2 resim Berk Uralcan'ın dosyasından alındı. Mesajımı da okursanız orada belirttim. Özellikle koyu olarak yazdım
  • quote:

Keşke dananın kuyruğunu koparmadan önce mesajımı bekleseydiniz. Arkadaşlar DC ye sordunuz mu? gibisinden sorular yöneltmişler. Umarım bu açıklamamdan sonra aydınlanıcaksınız.
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi

/>

• quote:

son 2 resim Berk Uralcan'ın dosyasından alındı. Mesajımı da okursanız orada belirttim. Özellikle koyu olarak yazdım
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 22:33:44 >
  • he-man gölgelerin gücü adınaaa
  • Çr evrenlerini de içinde barındıran evren. Yani bir dışı yok. Herşey bu evrene dahil, son şemada da görüldüğü gibi
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    gif aramak yerine bunları ararsan kısa zamanda sonuca ulaşırsın
  • quote:

Çr evrenlerini de içinde barındıran evren. Yani bir dışı yok. Herşey bu evrene dahil, son şemada da görüldüğü gibi
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 22:33:45 >
  • quote:

gif aramak yerine bunları ararsan kısa zamanda sonuca ulaşırsın

/>

Siz bana resmi bi kaynak gösterinde tartışalım paintde bende bişeyler karalarım
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.