Şimdi Ara

En güçlü Anime/Manga Karakteri (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
4
Favori
53.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Ben SSJ Planet buster, iki sonrası Galaksi buster olamaz dedim dikkatli bakın

Ya hu hocam, Bills daha galaksi buster, kid buu kim allasen?

SSJ3 ün Kid buu dan güçlü olduğunu düşünmüyorum. Kid buu bayağı bayağı dövüyordu onu aynı şekilde SSJ3 te onu. Ayrıca Bills 'te tek bir parmak darbesiyle yere yatırmıştı o ssj3 ü.

Hangisine inanacağız?

Cidden söylüyorum SSj1 = Planet buster iken SSJ3 ün galaksi buster olması İMKANSIZ. Arada tonlarca buster var. Ayrıca Galaksi buster daki kişi (Bills yani) tek parmak dokunuşuyla ssj3 ün haşatını çıkarabiliyor

Önemli edit:

Kid buu nun daldan dala atlayarak galaksideki gezegenleri vs. yok ettiği için galaksiyi yok edebilir (aslında bir galaksinin içindeki her şeyi yok edebilir) deniyor (muş). Fakat Galaksi buster seviyesindeki bir kişi daldan dala atlayarak değil TEK SEFERDE BÜTÜN Galaksiyi yok edebilmelidir.

Ssj planet buster dan çok daha öte olmalı daha saiyajin sagadaki goku bile gezegenleri çok rahat yok edebilir(bknz 22 bin küsür pl)
    Kaio-ken le 22.000 küsüre kadar artıyordu gücü. Şöyle düşünün frieza savaşındaki goku(normal hali) kaio-kenle 3 milyondu, ssj olduğında 150 milyon. Ki bu en güçsüz ssj haliydi. İlerde gücünü arttığında(base formunda) doğal olarak form değiştirdiğinde gücü kat kat artmış oluyor(50x-2x-4x) vs
    Kid buu nun tek seferde mi yoksa daldan dala atlayarak mı galaxy yok edeceği hakkında net bişey söylemiyordu sanırım Suprime Kai.
    Kid buu vs Ssj3 olayına gelirsek ssj3 daha güçlü bence de ama dez avantajı gücü çabuk bitiyor ve goku bunu bilmiyordu. Daha önce ölü haliyle geçmişti hep bu forma dolayısıyla sınırsız ki si vardı gibi.Yine de kafa kafaya dövüştü taa ki yoruluncaya kadar. Kid buu da yorulma yok..

Bills olayına gelirsek, Bills galaxy buster bu tamam burası kesin ama daha ne kadar güçlü bilmiyoruz. Yani maximumu bir galaxy alır demediler diye hatırlıyorum. Belkide universe busterdır ama neden böyle birşey yapsın. Tek darbeyle indirdi ssj3 ü ki kid buu ile savaşan ssj3 ten çok daha güçlüydü goku o zaman.(aradan geçen zaman dolayısıyla antremanlar vs sonuçta base formda kazanılan x miktar güç= ssj3 te 400x etkisi)

Yani kısacası bence dbz bitimindeki ssj3 galaxy buster olabilir yada çok yakın birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 14 Haziran 2014; 17:53:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just a Random Guy

quote:

SSJ3 ün Kid buu dan güçlü olduğunu düşünmüyorum. Kid buu bayağı bayağı dövüyordu onu aynı şekilde SSJ3 te onu. Ayrıca Bills 'te tek bir parmak darbesiyle yere yatırmıştı o ssj3 ü.

Hangisine inanacağız?

Cidden söylüyorum SSj1 = Planet buster iken SSJ3 ün galaksi buster olması İMKANSIZ. Arada tonlarca buster var. Ayrıca Galaksi buster daki kişi (Bills yani) tek parmak dokunuşuyla ssj3 ün haşatını çıkarabiliyor

Önemli edit:

Kid buu nun daldan dala atlayarak galaksideki gezegenleri vs. yok ettiği için galaksiyi yok edebilir (aslında bir galaksinin içindeki her şeyi yok edebilir) deniyor (muş). Fakat Galaksi buster seviyesindeki bir kişi daldan dala atlayarak değil TEK SEFERDE BÜTÜN Galaksiyi yok edebilmelidir.

Ssj planet buster dan çok daha öte olmalı daha saiyajin sagadaki goku bile gezegenleri çok rahat yok edebilir(bknz 22 bin küsür pl)
    Kaio-ken le 22.000 küsüre kadar artıyordu gücü. Şöyle düşünün frieza savaşındaki goku(normal hali) kaio-kenle 3 milyondu, ssj olduğında 150 milyon. Ki bu en güçsüz ssj haliydi. İlerde gücünü arttığında(base formunda) doğal olarak form değiştirdiğinde gücü kat kat artmış oluyor(50x-2x-4x) vs
    Kid buu nun tek seferde mi yoksa daldan dala atlayarak mı galaxy yok edeceği hakkında net bişey söylemiyordu sanırım Suprime Kai.
    Kid buu vs Ssj3 olayına gelirsek ssj3 daha güçlü bence de ama dez avantajı gücü çabuk bitiyor ve goku bunu bilmiyordu. Daha önce ölü haliyle geçmişti hep bu forma dolayısıyla sınırsız ki si vardı gibi.Yine de kafa kafaya dövüştü taa ki yoruluncaya kadar. Kid buu da yorulma yok..

Bills olayına gelirsek, Bills galaxy buster bu tamam burası kesin ama daha ne kadar güçlü bilmiyoruz. Yani maximumu bir galaxy alır demediler diye hatırlıyorum. Belkide universe busterdır ama neden böyle birşey yapsın. Tek darbeyle indirdi ssj3 ü ki kid buu ile savaşan ssj3 ten çok daha güçlüydü goku o zaman.(aradan geçen zaman dolayısıyla antremanlar vs sonuçta base formda kazanılan x miktar güç= ssj3 te 400x etkisi)

Yani kısacası bence dbz bitimindeki ssj3 galaxy buster olabilir yada çok yakın birşey.

Multi planet buster vs, anlarsınız diye çok üzerinde durmadım. Kısaca yazıyorum.

Daldan dalaymış kid buu nun yaptığı

Bills için sinirlendiğinde (ki sinirlenmek bir kişinin en güçlü halidir denebilir) bir galaksi ortadan kaybolur deniyordu, şuanlık vs karşılaştırması yaptığımız için belkilere değinmemiz daha doğru olur.

'''Tek darbeyle indirdi ssj3 ü ki kid buu ile savaşan ssj3 ten çok daha güçlüydü goku o zaman.(aradan geçen zaman dolayısıyla antremanlar vs sonuçta base formda kazanılan x miktar güç= ssj3 te 400x etkisi)

Yani kısacası bence dbz bitimindeki ssj3 galaxy buster olabilir yada çok yakın birşey.''

Hocam bu nasıl bir mantık

Galaksi buster bir kişinin alay ederek tek parmağıyla yendiği bir forma galaksi buster denir mi Hemde önceki SSJ3 ten daha GÜÇLÜYDÜ demenize rağmen. Ayrıca bu seferde attığınız sayfadakiler yalancı çıkıyor fark ettiniz mi? Onlar geçmişteki SSJ3 ten bahsediyorlardı çünkü. Çelişkiler diz boyu

SSJ God bile rakip değildi Bills e, ssj3 ü bırakın galaksi yi multi star bile değildir.

Dediğim gibi bir iki form atlamayla ile Galaksi buster Olunamaz.

Bir Planet buster ın alt katmanlarında; mahalle, köy, ilçe, il, şehir, dağ, bölge, ülke, kıta var. Belki de bir de bunların multileri olacak. Bir Planet buster olmak bile o kadar kolay değilken, o kadar kolay Galaksi ye atlanamaz ki eldeki verilerde bunun doğruluğu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 14 Haziran 2014; 18:15:07 >

• quote:

quote:

quote:

Hangisine inanacağız?

Önemli edit:

Multi planet buster vs, anlarsınız diye çok üzerinde durmadım. Kısaca yazıyorum.

Bills için sinirlendiğinde (ki sinirlenmek bir kişinin en güçlü halidir denebilir) bir galaksi ortadan kaybolur deniyordu, şuanlık vs karşılaştırması yaptığımız için belkilere değinmemiz daha doğru olur.

'''Tek darbeyle indirdi ssj3 ü ki kid buu ile savaşan ssj3 ten çok daha güçlüydü goku o zaman.(aradan geçen zaman dolayısıyla antremanlar vs sonuçta base formda kazanılan x miktar güç= ssj3 te 400x etkisi)

Yani kısacası bence dbz bitimindeki ssj3 galaxy buster olabilir yada çok yakın birşey.''

Galaksi buster bir kişinin alay ederek tek parmağıyla yendiği bir forma galaksi buster denir mi Hemde önceki SSJ3 ten daha GÜÇLÜYDÜ demenize rağmen. Ayrıca bu seferde attığınız sayfadakiler yalancı çıkıyor fark ettiniz mi? Onlar geçmişteki SSJ3 ten bahsediyorlardı çünkü. Çelişkiler diz boyu

SSJ God bile rakip değildi Bills e, ssj3 ü bırakın galaksi yi multi star bile değildir.

Bir Planet buster ın alt katmanlarında; mahalle, köy, ilçe, il, şehir, dağ, bölge, ülke, kıta var. Belki de bir de bunların multileri olacak. Bir Planet buster olmak bile o kadar kolay değilken, o kadar kolay Galaksi ye atlanamaz ki eldeki verilerde bunun doğruluğu gösteriyor.

Bende geçmişteki ssj3 ten bahsediyorum dbz nin sonu derken normal serinin filmlerin değil.
    Bills galaxy busterdan daha güçlü olabilir, kızdığında evreni mi yok etmeye çalışsın adam god sonuçta bunun sorumlulukları vardır muhtemelen, sonuçta kötü biri değil ki. Evrendeki dengeyi sağlıyor. Siz inatla ssj nin planet buster yada multi planet buster olduğunu söylüyorsunuz gerçi burda multi derken kaç tanesinden bahsettiğinizi bilmiyorum ama. Benim kurduğum mantık pl üzerine. 18.000 gücündeki normal vegeta bile bir gezegeni zorlanmadan indirmişti hatırlarsanız. Direk burdan düz mantık kurarsak vegeta bu güçte ssj olsa 50 gezegen yok etmesi lazım(gezegenlerin büyüklüğüne göre değişir gerçi de. Goku ilk kez ssj olduğunda bile 150 milyon pl ı vardı.)

Edit: gezegen gezegen gezerek bir galaxy yi indirmek kaç milyon yıl sürer acaba Kid buu nun max hızı kaç acaba ? instant transmission olmadan bunu yapmak çok zor mantıklı düşündüğünde. Eğer öyle yok etmişse toriyama pek fizik bilmiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 14 Haziran 2014; 19:03:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisine inanacağız?

Önemli edit:

Bende geçmişteki ssj3 ten bahsediyorum dbz nin sonu derken normal serinin filmlerin değil.
    Bills galaxy busterdan daha güçlü olabilir, kızdığında evreni mi yok etmeye çalışsın adam god sonuçta bunun sorumlulukları vardır muhtemelen, sonuçta kötü biri değil ki. Evrendeki dengeyi sağlıyor. Siz inatla ssj nin planet buster yada multi planet buster olduğunu söylüyorsunuz gerçi burda multi derken kaç tanesinden bahsettiğinizi bilmiyorum ama. Benim kurduğum mantık pl üzerine. 18.000 gücündeki normal vegeta bile bir gezegeni zorlanmadan indirmişti hatırlarsanız. Direk burdan düz mantık kurarsak vegeta bu güçte ssj olsa 50 gezegen yok etmesi lazım(gezegenlerin büyüklüğüne göre değişir gerçi de. Goku ilk kez ssj olduğunda bile 150 milyon pl ı vardı.)

Edit: gezegen gezegen gezerek bir galaxy yi indirmek kaç milyon yıl sürer acaba Kid buu nun max hızı kaç acaba ? instant transmission olmadan bunu yapmak çok zor mantıklı düşündüğünde. Eğer öyle yok etmişse toriyama pek fizik bilmiyor sanırım

Edit:
    Normal seriyi bırakın (bakın büyük harfle yazıyorum) SON ÇIKAN SERİDEKİ SSJ3 FORMU GALAKSİ BUSTER DAKİ KİŞİNİN TEK BİR PARMAĞI ile yenildi. Böyle bir güç farkıyla hala nasıl olurda ssj3 için galaksi bustr dersiniz? SSJ God ne o zaman, multiverse falan herhalde?

Bakın SSj3 ile Bills in arasında DEVASA BÜYÜKLÜKTE BİR GÜÇ farkı olmasaydı o parmak kırılırdı. Galaksi buster biri Universe buster biri ile HAYLI HAYLI savaşır fakat kaybeder. SSJ3 savaşamadı bile ya hu. Bills dokundu anda felç geçirmişe döndü. 2 parmakla form falan bırakmayacaktı orada.

____

Ben de size diyorum ki bu tür karşılaştırmalarda kesin sonuca ulaşılmak isteniyorsa Belki ile bu iş yürümez Bende derim ki belki gohan universe busterdır, anladınız mı?

Bills için sinirlendiğinde Galaksi yi yok eder deniyor. Sinirliyken bir kişi normalden çok daha güçlüdür, DBZ evreninde işler biraz sinirle yürdüğünden Bills in min leveli Galaxy buster değildir o bir kere kesin. Max leveli de KESİN olarak bilinmiyor fakat bize verilen bilgi ile bunun Galaksi olduğu söylenebilir.

Adam kötü değilde o yüzden Goku lara musallat oldu herhalde

Ben İNATLA ÖYLE BİR ŞEY demiyorum. Olayların akışında bir yerden başlamamız için min planet buster olarak alıyorum fakat siz orayı anlamadınız. Ayrıca Freiza ile SSJ bayağı kapışıyor, ilk başta planet buster olduğu oldukça belliydi. İlerleyen zamanlarda da öyle süper über bir level atlamamıştır, atlayamazda. Öyle bir level için SSJ2 ye dönüşüyorlar zaten. Ha eskiden tam güçte planet yok ediyorlarsa şuanda daha kolay yapıyorlardır.

Ayrıca ben Ki olayını şöyle düşünüyorum.

Bir Saiyan aldığı eğitimlerle Ki sinde artış gerçekleştirebiliyor fakat bu Ki lerin tamamını kullanabilmek ve güçlenebilmek için form değiştirebilmesi gerekiyor.

Mesela 40 milyon Ki si var diyelim adamın. Fakat bu adam normal halinde 20.000 Ki nin gücünü kullabiliyor. SSJ olduğunda 20 milyonunu. Böylece normal haliyle SSJ arasında epeyce bir güç farkı oluşuyor.

Ve ayrıca her şey i o sayılar üzerinden çözemeyiz diye düşünüyorum.

Eğer DBZ freiza da sonlansaydı o aralar EVRENİN EN GÜÇLÜSÜ olarak tanıtılan Freiza nın Ki si en yüksek sınır olacaktı fakat devam etti ve olup olmadık her kişi bu evrenin en güçlüsünden daha güçlü bir hale getirildi.

Doğal olarakta Ki sayısı sapıttı da sapıttı

Kid buu nasıl yapıyor bende bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 14 Haziran 2014; 19:30:21 >

• Bills frieza gibi kötü değil, kaio-shinlerin antisi gibi, kaio-shinler evrende birşeyler yaratır bills de her 39 yılda(sanırım 39 du) bunu dengelemek için yok eder ama sanmıyorum kafasına göre miktarda yıkım yapacağını. Ben yaratma-yıkım arasındaki dengeyi böyle biliyorum yanlışsa söylersiniz Bi nevi Galactus gibi, gerçi tam bilmiyorum Galactusun olayını, böyle bişeydi diye hatırlıyorum comiclere pek ilgim yokta

Sizin dediğiniz mantıkta güç artışı yaşandığını düşünmüyorum . Zaten Goku hergün bir önceki günden daha güçlü olmayı amaç edinmiş bir karakter. Frieza savaşındaki süper saiyan la serinin sonundaki süper saiyan arasında dağlar kadar fark var. Base form olarak ne kadar güçlenirse ssj halinde bunu 50 kat olarak yansıtıyor.

Frieza sagadan sonra tutarsızlık arttı seride katılıyorum, çaktırmasalarda gokunun dönüştüğü form lssj'ydi , sonra hayranların istekleri üzere seri bitmeyip devamı gelince Broly çıktı ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 14 Haziran 2014; 19:42:49 >

• quote:

Bills frieza gibi kötü değil, kaio-shinlerin antisi gibi, kaio-shinler evrende birşeyler yaratır bills de her 39 yılda(sanırım 39 du) bunu dengelemek için yok eder ama sanmıyorum kafasına göre miktarda yıkım yapacağını. Ben yaratma-yıkım arasındaki dengeyi böyle biliyorum yanlışsa söylersiniz Bi nevi Galactus gibi, gerçi tam bilmiyorum Galactusun olayını, böyle bişeydi diye hatırlıyorum comiclere pek ilgim yokta

Sizin dediğiniz mantıkta güç artışı yaşandığını düşünmüyorum . Zaten Goku hergün bir önceki günden daha güçlü olmayı amaç edinmiş bir karakter. Frieza savaşındaki süper saiyan la serinin sonundaki süper saiyan arasında dağlar kadar fark var. Base form olarak ne kadar güçlenirse ssj halinde bunu 50 kat olarak yansıtıyor.

Frieza sagadan sonra tutarsızlık arttı seride katılıyorum, çaktırmasalarda gokunun dönüştüğü form lssj'ydi , sonra hayranların istekleri üzere seri bitmeyip devamı gelince Broly çıktı ortaya

Evet Ama Broly Ne Güçlü Gelmişti Goku'nun okadar güçlü kamehameha sını yedi yinede bir şey olmamış sinek konmuş gibi geldi çaktı .

• quote:

Bills frieza gibi kötü değil, kaio-shinlerin antisi gibi, kaio-shinler evrende birşeyler yaratır bills de her 39 yılda(sanırım 39 du) bunu dengelemek için yok eder ama sanmıyorum kafasına göre miktarda yıkım yapacağını. Ben yaratma-yıkım arasındaki dengeyi böyle biliyorum yanlışsa söylersiniz Bi nevi Galactus gibi, gerçi tam bilmiyorum Galactusun olayını, böyle bişeydi diye hatırlıyorum comiclere pek ilgim yokta

Ben yikim tanrisiyim diyordu sanki Neyse olmadi bir daha bakarim o sahneye

Galactus un durumu ise eger sizin dediginiz gibiyse benziyor Bills e. Galactus ta bir denge unsuru, onun yok olmasi/olmesi demek dengenin bozulmasi demek. Ayrica bu dengenin bozulmasi Galactus un varliginin olmamasiyla birlikte ondan daha buyuk bir dusmanin, yani Abraxas in ortaya cikmasina neden olmakta. Bu adam da Evreni yok etmek icin geliyor

Bilemiyorum, bir kac mantiksiz olayda yazarim bu Ki lerle ilgili. Bana gore cok takilmaya gerek yok. Hani bana gore base form da guclenmesi demek kullanabilecegi ki sayisinin da artmasi demek. Oradan da bu SSJ ye de yansiyor olabilir, ucu acik birakilmis.

Tek Goku SSJ olacakti, alsana LSSJ idi vegeta nin bahsettigi. Kalktilar SSJ2,3,4 yetmedi cocuklarada verdiler puf oldu vegeta nin soyledigi en sonda da lssj nin evreni yok edebilecegini gosterdiler ama uyduruk iki forma yendirttiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam buradaki yok etmeden kastı Cell veya Buu gibi gezegenleri yok etmekten ziyade tüm evreni tek seferde yok etmek olsa gerek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Hocam buradaki yok etmeden kastı Cell veya Buu gibi gezegenleri yok etmekten ziyade tüm evreni tek seferde yok etmek olsa gerek değil mi?

Onu kasdettiklerini dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 1 Şubat 2017; 0:40:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One-Above-All vs Gogeta & Alucard

• Shin natsume derim burayı terkedirim bide bütün herşey niye belli başlı konularda toplanıyor her konu kilit oluyor

• Edward Newgate
  • Serinin sonunda Naruto olacak gibi düşünüyorum.

• Grifisssss:D
  • En güçlü Anime/Manga Karakteri

Fantastik serileri düşünecek olursam ise Boogiepop derim. Seriyi izlemeyenler için spoiler içerir.

Boogiepop bir gerçeklikte varsa, bu otomatik olarak o evrendeki karakterleri daha doğrusu o evrenin kendisini gerçekdışı haline getirmektedir. Zira Boogiepop dördüncü duvarı yıkabildiğinden o gerçeklikte özel güçleri olan karakterler karşısına çıksa bile kendisine zarar veremezler. Ölüm'ü kontrol etmesi dolasıyıyla bulunduğu gerçekliğin hatalarını temizleyen bir format işlemi gibidir kendisi ve -kendi doppelganger'leri ve o gerçekliğin veri akışına sahip olanları- dışında hiçkimse onun o gerçeklikteki varlığını tespit edemez ve ona vuramaz.

Böyle bir karakteri dövüş oyununda dövüp K.O. edebilmek serinin mantığına ters düşeceğinden Dengeki Bunko Fightning Climax (PS 3 ve Vita için çıkacak) oyununda doğrudan kontrol altında olmayan support bir karakterdir.

• Bana göre Tsubasa Ozoara en güçlüsü.Adam o kadar kaplan şutu,ateş şutu durdurdu.Bence üstüne yok Tsubasa'nın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eray Altun -- 10 Temmuz 2014; 14:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray Altun

Bana göre Tsubasa Ozoara en güçlüsü.Adam o kadar kaplan şutu,ateş şutu durdurdu.Bence üstüne yok Tsubasa'nın.

aynen kim istemezki 3 metre zıplayıp kaleden kaleye rövaşta çekerek gol atmak

edit:şaka yapıyorsun dimi ?
  • dbz'yi tek yenebilecek anime sonic x'tir ama bu bildiğimiz sonic tabiki değil super sonic oluyor.yani ilk 3 güçlü anime karakteri

1-Super Sonic
    2-Broly
    3-İchigo
  • Hocam burdan devam edelim, orda bazıları kıllık yapıyorlar
  • quote:

Hocam burdan devam edelim, orda bazıları kıllık yapıyorlar

Birakin hocam ya, biri gelir burasi superman vs konusu mu gidin baska yere der (ki bu konu icin haklidir).

Ancak diger konuda bu tepkileri dogru bulmuyorum, 150 kusur sayfa gibiyken CR bolumune tasinan bir konuda sayisiz karakter konusuldu, simdi ise yeni seyler ogrenmek batiyor olsa gerek. Neymis CR bolumuymus, yok canim ben baska bir sey saniyordum Konu cr bolumu icin mi acilmis saniyorlar 150 sayfadan sonra anlamiyorum ki, bir de anime karakterlerinin ismini bile gormek istemiyorlarmis

Neyse konusacaksak konusuruz elbette suanda nereden girsem bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.