Şimdi Ara

En güçlü Anime/Manga Karakteri (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
4
Favori
53.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

quote:

Anti spirallerle savaşırken şeytan adamların başı binlerce evreni yaratabilecek güçte bu saldırı diyordu. Siman lagann he'i izlemedim daha ama tek dönüşümü bu değil tabii ki vaktinizi varsa size 3 dakikalık bir video ile hem boy kıyaslamalarını hemde dönüşümleri gösterebilirim.

https://www.youtube.com/watch?v=HkrJkvKAtH8

Hocam savasi 10 larca kez izledim big bang olayi gibi biraz uydurma olmus bu

O savasin sonunda butun Galaxy ler yok oluyor. Yani Multi Galaxy i nin ustundeki bir Buster da lakin hatirlamiyorum simdi

1- Super Grand Zomboa
    2- Super Tengen Toppa Gurren Lagann

Guc siralamasinda. Dikkatli izlerseniz sonunda sacmalanmis. Evet willpower dedigimiz kendine inanc onemli bir kavramdir fakat Super ttgl halinde parcalayamadigi saldiriyi daha kucukken parcalamak isin biraz abarti boyutudur.

Video icin de Sag olun. Yalniz TTGL iken bir galaxy nin merkezi buyuklugunde gibiydi Simon. Zomboa nin tepelerinden cikan elleri Galaxy i firlatacak buyuklukteydi. STTGL donusumunde ise galaxy ayaginin buyuklugunde oluyor

Hocam orada TTGL olduğu zaman quaserın merkezinde idi galaksi değil. Bu arada bigbang olayı uydurma saçma falan ama bizimde mangakanın söylediklerine inanmaktan başka çaremiz yok ne yazıkki. Spiral enerji olayında ise sona güzel savaş hazırlamak istemişler ama yine de saçmalanmış

Quaserin merkezi tam olarak nedir?

Mangaka nin her dedigine inanacaksak goku Broly den guclu. Biraz arastirip bakarsak Broly db nin en guclusu. Yani soylenen seyden daha kucuk bir guc varsa fazlasini iddiaa edemeyiz gibime geliyor. Hemde mantikli gelmiyorsa o olay.

Zomboa big bang olusturdu Yok canim daha neler. Mini evren olabilir fakat galaxy saldirisi goruldugu kadariyla. Yani TTGL galaxy i yok eden bir saldiriya dayanabilecek guctedir. Buradan anca bu cikarilir

Hocam mangaka evreni oluşturan kişi zaten brolly'e o gücü verende sizin araştırma dediğiniz olay mangakanın tüm fikri net bir şekilde vermeyip bir şekilde bizim bulmamızı istediği zaman geçer brolly olayında olduğu gibi.Araştırmalarımızı bile mangakanın verdiği bilgiler ışığında yapıyoruz .Mangaka isterse ileride bir saiyan gelecek o saiyan gelmiş geçmiş bütün LSSJ ların toplamından daha güçlü olacak bu saiyajin hyper saiyajin olacak (İsmi uyduramadım) şeklinde bir efsane atar bunu goku yapardı. Ve buna biz karışamayız çünkü mangakanın kendi evreni bunu deme hakkı var ama demedi. Gokunun kazanması onu daha güçlü yapmaz zaten majin boo'yu ilk yendiği zamanda bile goku majin boo'dan daha güçlü değildi herkesin enerjisini topladı ve herkesten yardım aldı kaça karşı 1 dövüştüler yani. Bu çok fazla animede görülüyor iyi olan kazanıyor fakat zar zor kazanıyor aklıma en iyi örnek fairtail den gremiore heart'ın ustasının vs'si geldi adam kaybetti ama çok falza handicabı vardı.

Solar sistemler galaksileri oluşturur galaksilerse quaserları oluştuurur yani milyarlarca galaksinin etrafında döndüğü bir merkez o.

Tabiki de olabilir ama mangaka tum saiyanlarin en ust noktasi olarak LSSJ yi gosterdi ve daha da ustunu gostermedi. Yani yenemeyecekleri adami niye cikarirsin ki piyasaya Mesela tum kotulerin cehennem den kactigi movie de Broly yoktur. Niye? Bu sefer napacaklar adama onu bulamadilar Broly movie lerinde sonra gozukmedigi gibi ismi sadece bir kere geciyor ama kendisi yok ortada

Anladim simdi. O.zaman Zomboa quaserlari mi birlestirdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ocak 2014; 4:25:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anti spirallerle savaşırken şeytan adamların başı binlerce evreni yaratabilecek güçte bu saldırı diyordu. Siman lagann he'i izlemedim daha ama tek dönüşümü bu değil tabii ki vaktinizi varsa size 3 dakikalık bir video ile hem boy kıyaslamalarını hemde dönüşümleri gösterebilirim.

https://www.youtube.com/watch?v=HkrJkvKAtH8

Hocam savasi 10 larca kez izledim big bang olayi gibi biraz uydurma olmus bu

O savasin sonunda butun Galaxy ler yok oluyor. Yani Multi Galaxy i nin ustundeki bir Buster da lakin hatirlamiyorum simdi

1- Super Grand Zomboa
    2- Super Tengen Toppa Gurren Lagann

Guc siralamasinda. Dikkatli izlerseniz sonunda sacmalanmis. Evet willpower dedigimiz kendine inanc onemli bir kavramdir fakat Super ttgl halinde parcalayamadigi saldiriyi daha kucukken parcalamak isin biraz abarti boyutudur.

Video icin de Sag olun. Yalniz TTGL iken bir galaxy nin merkezi buyuklugunde gibiydi Simon. Zomboa nin tepelerinden cikan elleri Galaxy i firlatacak buyuklukteydi. STTGL donusumunde ise galaxy ayaginin buyuklugunde oluyor

Hocam orada TTGL olduğu zaman quaserın merkezinde idi galaksi değil. Bu arada bigbang olayı uydurma saçma falan ama bizimde mangakanın söylediklerine inanmaktan başka çaremiz yok ne yazıkki. Spiral enerji olayında ise sona güzel savaş hazırlamak istemişler ama yine de saçmalanmış

Quaserin merkezi tam olarak nedir?

Mangaka nin her dedigine inanacaksak goku Broly den guclu. Biraz arastirip bakarsak Broly db nin en guclusu. Yani soylenen seyden daha kucuk bir guc varsa fazlasini iddiaa edemeyiz gibime geliyor. Hemde mantikli gelmiyorsa o olay.

Zomboa big bang olusturdu Yok canim daha neler. Mini evren olabilir fakat galaxy saldirisi goruldugu kadariyla. Yani TTGL galaxy i yok eden bir saldiriya dayanabilecek guctedir. Buradan anca bu cikarilir

Hocam mangaka evreni oluşturan kişi zaten brolly'e o gücü verende sizin araştırma dediğiniz olay mangakanın tüm fikri net bir şekilde vermeyip bir şekilde bizim bulmamızı istediği zaman geçer brolly olayında olduğu gibi.Araştırmalarımızı bile mangakanın verdiği bilgiler ışığında yapıyoruz .Mangaka isterse ileride bir saiyan gelecek o saiyan gelmiş geçmiş bütün LSSJ ların toplamından daha güçlü olacak bu saiyajin hyper saiyajin olacak (İsmi uyduramadım) şeklinde bir efsane atar bunu goku yapardı. Ve buna biz karışamayız çünkü mangakanın kendi evreni bunu deme hakkı var ama demedi. Gokunun kazanması onu daha güçlü yapmaz zaten majin boo'yu ilk yendiği zamanda bile goku majin boo'dan daha güçlü değildi herkesin enerjisini topladı ve herkesten yardım aldı kaça karşı 1 dövüştüler yani. Bu çok fazla animede görülüyor iyi olan kazanıyor fakat zar zor kazanıyor aklıma en iyi örnek fairtail den gremiore heart'ın ustasının vs'si geldi adam kaybetti ama çok falza handicabı vardı.

Solar sistemler galaksileri oluşturur galaksilerse quaserları oluştuurur yani milyarlarca galaksinin etrafında döndüğü bir merkez o.

Tabiki de olabilir ama mangaka tum saiyanlarin en ust noktasi olarak LSSJ yi gosterdi ve daha da ustunu gostermedi. Yani yenemeyecekleri adami niye cikarirsin ki piyasaya Mesela tum kotulerin cehennem den kactigi movie de Broly yoktur. Niye? Bu sefer napacaklar adama onu bulamadilar Broly movie lerinde sonra gozukmedigi gibi ismi sadece bir kere geciyor ama kendisi yok ortada

Anladim simdi. O.zaman Zomboa quaserlari mi birlestirdi?

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimalle quaserları birleştirdi. Bu arda şu cehennem olayında DB batırdı piccolonun söylediklerine göre kötülerin vücüdunun olmaması gerkiyordu vücudu ile gidebilen sadece bir kaç seçilmiş kişi olacaktı ama maşallah freeza cell falan hep vücudu ile gitti

• quote:

Büyük ihtimalle quaserları birleştirdi. Bu arda şu cehennem olayında DB batırdı piccolonun söylediklerine göre kötülerin vücüdunun olmaması gerkiyordu vücudu ile gidebilen sadece bir kaç seçilmiş kişi olacaktı ama maşallah freeza cell falan hep vücudu ile gitti

Simdi tekrar baktim da galaxy imis harbiden o zaman Sonic i katmadan bir liste yaparsak.

1- Super Grand Zomboa
    2- Super Tengen Toppa Gerren Lagann
    3- LSSJ Broly
    4- Vegetto

olur. Yalniz Simon in diger arkadaslari da kendisi kadar guclu mu?

• """ From what I've heard, with only one character per series (please correct me if I'm mistaken)...
    * Kami Tenchi (Tenchi Muyo!) - Multiversial Omnipotent
    * Lord of Nightmares (Slayers) - Multiversal Omnipotent
    * Eldergod Demonbane (Demonbane) - Nigh omnipotent multiversal mecha that can easily deal with most of Lovecraftian Old Ones, though it is possible that these Old Ones are weaker than the originals
    * Featherine (Umineko: When They Cry) - Powerful witch who can literally rewrite existance, multiversal
    * Haruka Kaminogi (Noein) - Multiversial reality warper, can rearange existance as she sees fit
    * Deus Ex Machina (Future Diary) - God of Time and Space; I'm not sure if he's universal or multiversal
    * Dragon God (Project A-ko!) - Multiverse buster
    * Getter Emperor (Getter Robo) - Universal to multiversal devourer at its strongest
    * Hades (Saint Seiya) - Universal to multiversal
    * Dark Schnieder (Bastard!!!) - Galactic to universal dark wizard; can destroy an enemies soul
    * The Anti-Spiral (Gurren Lagann) - Galactic to universal tyrant; can easily destroy galaxies and can reality warp and even create universes; destroyed a universe with ease in the movie version
    * Giorno Giovanni (Jojo's Bizarre Adventure) - Universal reality/time warping
    * Neo (Digimon) - Universe creator/destroyer; note that I'm not sure if Zeedmilleniumon was in an anime or manga, if so than Zeedmilleniumon will take Neo's place and be ranked much higher on the list
    * The Truth (Fullmetal Alchemist: Brotherhood) - Omnipresent and possible omnipotent; exists inside all lifeforms and everything, from ants to the Milky Way; possibly multiversial across at least three universes
    * Hao (Shaman King) - Omnipotent within the Great Spirit, can create supernovas and blackholes, however it's unknown if he maintains his powers outside of the great spirit though, if so he would be higher
    * Lain (Serial Experiment Lain) - Space/time control on a possibly universal scale; I'm not too sure on this one
    * Sailor Galaxia (Sailor Moon) - Galactic Tyrant and galaxy buster
    * Bills (Dragon Ball Z) - Galaxy buster
    * Nono (Diebuster!) - Solar System level, blackhole buster
    * Arceus (Pokemon) - Universe creator, but can be defeated by very low level threats
    * Haruhi Suzumiya (The Melocany of Haruhi Suzumiya) - Universal reality warper, but has absolutely no control over her powers
    * Lilith (Evangelion) - At least planetary reality warper
    * Hellstar Remina (Hellstar Remina) - Planet and star devourer
    * Quat Nevas (Psyren) - Planet Devourer
    * Alucard (Hellsing) - Immortal
    * One Punch Man (One Punch Man) - Can beat any enemy with one punch, however he still lacks feats and will probably be much higher in the future
    * Teresa (Claymore) - Extremely fast""""

Abovv bunlar kim %80 ini tanimiyorum. En guclu anime karakterleri diye aratinca buldum (nokta olarak cikanlar sayiydi aslinda niye boyle olduysa. En bastaki 1. Digeri 2. 3. Olarak devam ediyor) Multiverse-Universe ne varsa saydirmislar bunlar icin Bilen goren var mi niye bu kadar guclu olduklariyla ilgili? Gerci ogrendikten sonra yine ayni yerlerinde kalacaklar mi belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ocak 2014; 7:43:30 >

• Alucard (immortal) , Alucard ölümsüz olduğu için o listeye giriyorsa; çok fazla anime karakteri var onun gibi. One Piece deki Enel bile girebilir o listeye rahatlıkla.
    Aslında en güçlü anime karakterini ararken, klasmanlara ayırmalıyız.
    Mesela; en güçlü kılıç kullanan karakter, kas gücü kullanan, süper güçler, büyü, akıl gücü vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Alucard (immortal) , Alucard ölümsüz olduğu için o listeye giriyorsa; çok fazla anime karakteri var onun gibi. One Piece deki Enel bile girebilir o listeye rahatlıkla.
    Aslında en güçlü anime karakterini ararken, klasmanlara ayırmalıyız.
    Mesela; en güçlü kılıç kullanan karakter, kas gücü kullanan, süper güçler, büyü, akıl gücü vs...

Oylesine bir listeye bakayim dsdim bunu gordum. Hepsi dogru olacak diye birsey yok zaten oyle oldugunu da dusunmuyorum. Listenin basindakileri amma yuceltmisler acaba kim bunlar ondan sordum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pozitron84

galaksi fırlatanları bilmem lakin goku'nun en güçlü hali veggeto değil hatta orta klasmandaki hali bile sayılmaz.goku'nun son hali gogeta'dır.üstelik broly ssj3'ün bile altında bir seviyede.ssj4 vegetto'nun çok çok ötesinde.tamamen farklı klasmanlarda.

Anime de iyiler kaxansin olarak olusturulmus bir seyi kabul edemeyiz hocam. Bu anlatilanlarin fazlasini mantil yoluyls cozumlemekle olur.

LSSJ Broly kimdir biliyor musunuz? Efsanavi super saiyan formuna sahip 1000 yilda bir gelen birisidir. Efsanevi derken bundaki kasit bir Super Saiyan daki tepe noktasi oldugudur.

Yani Goku Ssj999999999...9 diye devam eden bir saiyan formuna girse YİNE DE LSSJ YE YENİLECEKTİR. Cerez niyetine Galaxy yok edip care bulamayinca uyduruk bir kac super saiyan a yenildigine mi inanacaksiniz?

İlk movie de Goku nun attigi yumruk duz bir yumruk gibi gosterilse de DB evrenindeki en guclu saldiri olan Dragon Fist oldugu bariz bellidir. CUNKU LSSJ BROLY HİCBİR CHİ TABANLİ SALDİRİLARDAN VEYA FİZİKSEL GUCTEN ETKİLENMEMEKTEDİR. Fakat Dragon fist Rakibine carptigi anda ortaya cikan bir guc/enerji oldugundan broly e zarar verebilmistir. Bu atagin da ssj olarak guclenmis bir hali yoktur bu arada. Ssj 1 de de ayni derecede bir yumruktur ssj9999 da da. Zaten tek Goku atabilmekte. İkinci movie de gordugumuz uzere DB evrenin deki en guclu saldiri bile Broly de bir kac iz birakmistir sonrasi sacmalanmistir. ADAMİN SİNİRSİZ CHİ Sİ VAR YAHU. Hemde LSSJ!!!. Hicbir sekilde durduralamayacagi icin sacmalandikca sacmalanmistir. İlk movie de yine de olmasi gereken olmustur.

Guc hiz ve dayaniklilik ta LSSJ NİN USTU YOKTUR CUNKU BİR SSJ NİN ALABİLECEGİ SON HALDİR (Legendary formu doğuştan geldiğinden SSJ9999999...9 da takılacaktır bir saiyan.) Duygu patlamalarina gore SSJ olundugunda Broly nin kendini frenleyemediginden de anlamaniz gerekirdi. Asla yorulmaz bu arada. Bu da yine SİNİRSİZ CHİ enerjisi oldugundan kaynaklanir.

Vegetto ise Evrende bir araya gelmek istemeyen iki zit karakterin potara kupleri ile tanrisal bir birlesme sonucu ortaya cikardigi bir formdur. Anime de bunun icin soylenen GECMİS, SİMDİ VE GELECEKTE Kİ EN GUCLU SAVASCİ oldugudur. Cunku bir araya gelmek istemekten cok ebedi iki dusmanin olusturdugu tek bir bedendir. Hemde tanrisal bir birlesme olan potara kupleri ile. Ayni broly gibi Sinirsiz chi enerjisi vardir. Yorulmaz falan filan. Alabilecegi son formda bilinmemektedir.

Bir de SSJ4 gogeta ya bakalim. 30 dk lik cocuklarin bile yapabildigi bir fusion dur. Chi bitti mi bir daha yapilamaz. Chi enerjilerinin esit olmasi gerekir falan fisko. Maximum solar system i yok edecegi soylenir. Anime nin hic bir kisminda yukarida soylenen en guclu savasci ibaresi gecmemistir. Hatta soyle soyleyeyim. Vegetto hicbir form atlamadan rahatlikla SSJ4 Gogeta ile savasip yenebilir.

Vegetto ayni Broly gibi Chi bariyeri de olusturabilir siniriz Chi si sayesinde. Bir yerde olusturdugundan boyle soyleniyordu. Yani Ssj4 gogeta dan bu ikisi icin bir cacik olmaz

Edit: Simdi hatirladim. Hadi onu bunu gecelim. Ebedi iki dusman vs.

Anime de Potara kupleri ile olan birlesimin normal Fusion ile olan birlesimden daha guclu oldugu soylenmistir. Fusion gibi 30 dk lik bir sure sinirlamasi yoktur fakat birlesti mi ayrilamazlarda

Bu birlesime evrende birlesmek istemeyen en son iki kisi + ezeli dusman + birbirlerinin tam zitti olan iki karakter de eklenirse sinirsiz gucu olan bir donusum gerceklesir. Bu yuzden gecmis, simdi ve gelecekte ki En guclu savascidir.

En güçlü Anime/Manga Karakteri

benim bahsettiğim ssj4 budur gogetayla uzak yakında alakası yoktur.ssj3'ün bir üst versiyonu ve ondan defalarca kez güçlü.gogeta ise tamamen değişik bir klasmanda.vegettonun yendiği kıd boo goku gt de gelen diğer rakiplerin yanında hemen hemen bir hiç sayılır.üstelik kıd boo sonrasında yeniden hayata dönmüştür oob olarak ve ''goku end'' yani normal gokunun son hali ile kafa kafaya kalmıştır.yani normal hali dediğimizde onun bile üç farklı versiyonu var.early-mid-end die ayrılıyor.kıd booyla dövüşen mid versiyonudur.yani orta.animeler böyle der ama mangaları bilemiyorum.üstelik vegettonun bir diğer hali daha var süper vegetto diye.niçin gözden kaçırdın anlamadım,o sayılmıyor mu yoksa

• pozitron84 kullanıcısına yanıt
    Siz yazdiklarimdan bunlari mi cikarttiniz?

Ayrica size cevap vermeme neden olan yazinizda gokunun son hali Gogeta, vegetto ise orta halli bir form demistiniz yemeyin simdi beni

Valla demeseniz bilmiyordum ssj3 ten daha guclu oldugunu Super Buu ssj3 u maymun etmistir lafimi anlamadiniz sanirim. Yani sizin degiminizle kat kat hatta bir kat daha gucludur.

Gogeta ise ssj4 fusion u tabiki farkli bir klasmanda ve ssj4 goku dan cok daha guclu.

Bakin matematik hesabi yaparak diyorum ki;

Super Buu SSJ3 u maymun etmistir yani SSJ3 + Veya SSJ4 kadar gucu vardir.

Vegetto Super Buu yu maymun eymistir yani en az SSJ4 en fazla SSJ? Kadar gucu vardir. O soru isareti 10 da olir 5 te.

SSJ2 Vegetto nun zaten neye denk olup olmadigida belli degil. Bu yuzden Gokunun en guclu hali Vegeta ile Potara kupleri sayesinde birlestigi Vegetto dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ocak 2014; 11:48:52 >

• bu mudur yani açıklama,bana yazdıklarından ne çıkardığımı söyleyim senin broly'nin dönüşüm geçirip lssj e dönüştüğünden haberin yok.yani nasıl doğuştan gelen bir özellikmiş o sınısız chi ve 999999 gibi bir rakam.madem o kadar güçlüydü neden dönüşüm ihtiyacı hissetti.benim dediğimi sen tam okumadın heralde,vegetto orta seviyelerde dedim ve gokunun son halide yani ssj4 gokuyla ssj4 vegeta birleşimi olan gogetadır dedim.vegettonun potara sayesinde ondan daha güçlü bir dönüşüm geçirdiğini söylemek saçmalıktan başka birşey değil.üstelik senin süper vegetto'dan haberin yok daha.ki o da orta seviyelerde, gogeta ve ssj4 yanında.

• TABİKİ BOLT

EAT-MAN diğerleri tırnağı olamaz....Adam tanrıdır,bütün evreni yaratmıştır.
  • quote:

bu mudur yani açıklama,bana yazdıklarından ne çıkardığımı söyleyim senin broly'nin dönüşüm geçirip lssj e dönüştüğünden haberin yok.yani nasıl doğuştan gelen bir özellikmiş o sınısız chi ve 999999 gibi bir rakam.madem o kadar güçlüydü neden dönüşüm ihtiyacı hissetti.benim dediğimi sen tam okumadın heralde,vegetto orta seviyelerde dedim ve gokunun son halide yani ssj4 gokuyla ssj4 vegeta birleşimi olan gogetadır dedim.vegettonun potara sayesinde ondan daha güçlü bir dönüşüm geçirdiğini söylemek saçmalıktan başka birşey değil.üstelik senin süper vegetto'dan haberin yok daha.ki o da orta seviyelerde, gogeta ve ssj4 yanında.

Bende sana Db hakkinda bilgin yok derim o zaman Broly nin aldigi Legendary Super Saiyan formu saiyan lar icin son noktadir dedim. Bu form icin True Super Saiyan veya Super Saiyan Final Form denilmistir. Yani anladiniz mi simdi? Yoksa anlamamkta israr mi edeceksiniz? 99999 rakami ise Goku gibi bir saiyan in alabilecegi en son degerdir cunku dogustan gelen legendary ozelligi olmadan kimse Final Form a ULASAMAZ. BUNDAN DA ANLASİLACAGİ UZERE LEGEMDARY SSJ YE KİMSE DENK OLAMAZ.

Potara kuplerini bilmeden yorum yaptiginiz bir gercek. Dedikleriniz ise tamamen sacmalik. İki mesaj ustte yaptigim matematik bu isin en basit yontemiydi ki gordugum kadariyla onu bile anlamamissiniz.

Super Vegetto oldu mu ki konusuyorsunuz SSJ2 Vegetto oldu onu da belirttim. Neyi anlamiyorsaniz.

Potara kupleri ile olan birlesmeler tanrisal bir birlesmedir. Uyduruk 30 dk lik bir birlesme degil. Bu birlesimde Vegetto nun bu denli guclu olmasi zit iki karakterin bu birlesmede yer almalarindan kaynaklanir daha once de dedigim gibi. Bitmek bilmeyen bir Chi si vardir yani legendary haricinde bir form alabilecegi bile varsayilabilir ki ssj4 gogeta yi yenmesi icin SSJ vegetto yeterlidir. Direk Vegetto iken bile yenebilir

Edit: Broly dogustan ona verilen bu form ve bitmek bilmeyen sinirsix chi si sayesinde LSSJ olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ocak 2014; 12:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozman80

TABİKİ BOLT

EAT-MAN diğerleri tırnağı olamaz....Adam tanrıdır,bütün evreni yaratmıştır.

İzleyebilecegimiz bir sahnesi var mi evren olusturmakla ilgili?

• quote:

quote:

bu mudur yani açıklama,bana yazdıklarından ne çıkardığımı söyleyim senin broly'nin dönüşüm geçirip lssj e dönüştüğünden haberin yok.yani nasıl doğuştan gelen bir özellikmiş o sınısız chi ve 999999 gibi bir rakam.madem o kadar güçlüydü neden dönüşüm ihtiyacı hissetti.benim dediğimi sen tam okumadın heralde,vegetto orta seviyelerde dedim ve gokunun son halide yani ssj4 gokuyla ssj4 vegeta birleşimi olan gogetadır dedim.vegettonun potara sayesinde ondan daha güçlü bir dönüşüm geçirdiğini söylemek saçmalıktan başka birşey değil.üstelik senin süper vegetto'dan haberin yok daha.ki o da orta seviyelerde, gogeta ve ssj4 yanında.

Bende sana Db hakkinda bilgin yok derim o zaman Broly nin aldigi Legendary Super Saiyan formu saiyan lar icin son noktadir dedim. Bu form icin True Super Saiyan veya Super Saiyan Final Form denilmistir. Yani anladiniz mi simdi? Yoksa anlamamkta israr mi edeceksiniz? 99999 rakami ise Goku gibi bir saiyan in alabilecegi en son degerdir cunku dogustan gelen legendary ozelligi olmadan kimse Final Form a ULASAMAZ. BUNDAN DA ANLASİLACAGİ UZERE LEGEMDARY SSJ YE KİMSE DENK OLAMAZ.

Potara kuplerini bilmeden yorum yaptiginiz bir gercek. Dedikleriniz ise tamamen sacmalik. İki mesaj ustte yaptigim matematik bu isin en basit yontemiydi ki gordugum kadariyla onu bile anlamamissiniz.

Super Vegetto oldu mu ki konusuyorsunuz SSJ2 Vegetto oldu onu da belirttim. Neyi anlamiyorsaniz.

Potara kupleri ile olan birlesmeler tanrisal bir birlesmedir. Uyduruk 30 dk lik bir birlesme degil. Bu birlesimde Vegetto nun bu denli guclu olmasi zit iki karakterin bu birlesmede yer almalarindan kaynaklanir daha once de dedigim gibi. Bitmek bilmeyen bir Chi si vardir yani legendary haricinde bir form alabilecegi bile varsayilabilir ki ssj4 gogeta yi yenmesi icin SSJ vegetto yeterlidir. Direk Vegetto iken bile yenebilir

Edit: Broly dogustan ona verilen bu form ve bitmek bilmeyen sinirsix chi si sayesinde LSSJ olmustur.

bol bol yazmışsın zahmet edip.hep aynı şeyler ilk yazdığın mesajla son yazdığın mesaj arasında hiç fark yok.hele hele super vegetto oldu mu ki konuşuyorsun dedin orada yazma şevkimi de kırdın.demek ki çok kısıtlı bilgin var artık nereden duydu isen bunlarıda.vegetto'nun gogetadan güçlü olduğunu söylediğin anda bu tartışmayı kesmem lazımdı ama acaba benim bilmediğim dişe dokunur birşeymi biliyor diye bekledim.

• quote:

quote:

quote:

bol bol yazmışsın zahmet edip.hep aynı şeyler ilk yazdığın mesajla son yazdığın mesaj arasında hiç fark yok.hele hele super vegetto oldu mu ki konuşuyorsun dedin orada yazma şevkimi de kırdın.demek ki çok kısıtlı bilgin var artık nereden duydu isen bunlarıda.vegetto'nun gogetadan güçlü olduğunu söylediğin anda bu tartışmayı kesmem lazımdı ama acaba benim bilmediğim dişe dokunur birşeymi biliyor diye bekledim.

Anlamaniz icin tekrarliyorum belki bir ise yarar diye

Super Saiyan Vegetto nerede oldu? Super Saiyan 2 Vegetto ya donustu Buu ile savasinda. Bende diyorum niye anlamiyor. Biraz kendinizi gelistirin baskalarina bilmiyor demeden once Tabi bunun icin de ilk olarak anlayabilmek gerekiyor

Gogeta icin Vegetto dan guclu demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ocak 2014; 13:11:04 >

• Anlaşamıyoruz insan haksız olduğu yerde bunu kabul etmeli lakin sende öyle bir kapasite yok.o yüzden diyorum ki

En güçlü Anime/Manga Karakteri
  • Liste çok saçma olmuş,adamın biri demiş zaten,alucard ölümsüz olduğu için giriyorsa naruto'dan hidan niye girmesin ölümsüzleri konuşuyorsak alucard'da kimmiş,alucard'ın olduğu yerde aizen'in hayli hayli olması lazım.Dragon ball'da ise klasman farkı var,ssj4 ile vegetto ile aynı klasmanda değil,klasmanıın iki güçlüsü ama kesin birşey yok,şu şundan üstündür denmez,ikisinin girdiği listeye parantez açılır vegetta yazılır.
  • Paylaştığınız listedikilerin çoğunu bende bilmiyorum fakat Teresa bile o listeye girdiyse bu işte bir sorun vardır.
    Goku vegeta ile birleştiği zaman vegeto oluyor fakat ssj4 goku vegeto dan daha güçlü bir form. çünkü boo oob olarak geri döndüğünde gokunun end normal formu ona eşit olmuştur fakat baby vegeta ile olan dövüşte ssj3 bile yetersiz kaldı. Yani boo ile olan dövüşündeki SSJ3 ile baby vegeta ile olan dövüşündeki SSJ3 farklı güçlere sahip ilerledikçe formlar güçleniyor. Boo ve oob baby vegetaya dokunamazken. Hatta birleştiklerinde bile pek bir etkisi olmadı baby vegetaya karşı.Baby vegeta kid boo dan daha güçlü ve ssj 3 goku o durumda baby vegeta>ssj3 goku>boo durumunda kaldı. Goku en azından bir süre dayanmıştır karşısında çocuk formuna dönmemiş olsa belki yenebilirdi bile çünkü çocuk olunca gücü biraz azaldı bu yüzden ssj4 goku daha güçlü bir hal alıyor.

• quote:

quote:

Simdi tekrar baktim da galaxy imis harbiden o zaman Sonic i katmadan bir liste yaparsak.

1- Super Grand Zomboa
    2- Super Tengen Toppa Gerren Lagann
    3- LSSJ Broly
    4- Vegetto

olur. Yalniz Simon in diger arkadaslari da kendisi kadar guclu mu?

Diğerleri güçlü değil
    Edit: şu köstebek var o simon'a yakın güçte birde kamina var ölmese idi onda da potansiyel vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yondaime Hokage -- 15 Ocak 2014; 13:46:28 >

• quote:

Paylaştığınız listedikilerin çoğunu bende bilmiyorum fakat Teresa bile o listeye girdiyse bu işte bir sorun vardır.
    Goku vegeta ile birleştiği zaman vegeto oluyor fakat ssj4 goku vegeto dan daha güçlü bir form. çünkü boo oob olarak geri döndüğünde gokunun end normal formu ona eşit olmuştur fakat baby vegeta ile olan dövüşte ssj3 bile yetersiz kaldı. Yani boo ile olan dövüşündeki SSJ3 ile baby vegeta ile olan dövüşündeki SSJ3 farklı güçlere sahip ilerledikçe formlar güçleniyor. Boo ve oob baby vegetaya dokunamazken. Hatta birleştiklerinde bile pek bir etkisi olmadı baby vegetaya karşı.Baby vegeta kid boo dan daha güçlü ve ssj 3 goku o durumda baby vegeta>ssj3 goku>boo durumunda kaldı. Goku en azından bir süre dayanmıştır karşısında çocuk formuna dönmemiş olsa belki yenebilirdi bile çünkü çocuk olunca gücü biraz azaldı bu yüzden ssj4 goku daha güçlü bir hal alıyor.

Hocam atladiginiz kisim o iste. Yazimi tekrar tekrar okuyun. Potara Kupleri ile olan bir birlesmede seviye farkinin pek bir onemi.yok. O zaman sararim size Vegetto normal formunda SSJ3 Goku + SSJ2 Vegeta yi maymun eden (gucuyle pek olmasada yorarak. Ama en az ssj3 kadar guclu oldugunu dusunuyorum) Buu yu nasil form atlamadan darma duman etmis bulunmakta? Sizin mantiginiza gore bu durumun gerceklesmemesi gerekiyor. Haksiz miyim? Bakin SSJ3 u maymun edeni normal formunda harap ediyor. Bunun nedenini anlamayan arkadasa defalarca kez yazdim. Tekrar yaziyorum (daha dogrusu bu sekilde oldugunu ilk ogrendigim bir hocamdan alintiliyorum):

"" Vegetto'nun olayını Yaşlı Kaioshin Sama şöyle tanımlıyordu: 2 zıt, biribine düşman, birbirinden nefret eden ve müthiş güçlü adamdan yepyeni bir adam. Hem de tanrısal bir birleşme yöntemi olan Potara küpeleriyle. Gelmiş geçmiş ve gelecek en üstün savaşçı... 

Vurgulanmak istenen nokta çok farklı yani. Hem tanrısal hem de normalin aksine biribiylr birleşmeyi isteyen değil tam tersine istemeyen 2 zıt karakterin biribirini tamamlamasıyla ortaya çıkmış bir karakter. ""

Yani olay bu. Daha SSJ2 olmadan Buu nun canini okuyordu. Dalga geciyordu bayagi bayagi

Eger bu birlesme potara kupleri ile degilde normal bir fusion olsaydi elbette dediginiz gibi olup seviye farki en fazla olan kazanacakti. Fakat bu birlesmedeki durum farkli. Siradan bir birlesmenin otesinde. Normal bir fusion gibi ne birlesmek icin Chi lerinin esit olmasi ne de sure sinirlamasi var. Bu birlesimden dogan Vegetto nun enerji (Chi) sorunu olmadigi gibi sure siniri da yok.

Yukarida anlatilan olaylardan dolayi seviye farki bu birlesme icin bir ifade etmiyor. Hesap bile yaptik ayip yahu

@pozitron84

Asil sana yav he he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ocak 2014; 14:20:32 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.