Şimdi Ara

EN GERÇEKÇİ SIRALAMA HESAPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netlerinizi 2023 e göre yazın ve sadece ayt netinizi mat fen toplam 8 10 net arttırın gelen sıralama sizin sıralamanızdır. (Sayısal İçin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumu olan varsa şukelasın

• Ben eklenmesi gereken net sayısının sıralama aralığına göre değişeceğine düşünüyorum.

• Loch Ness Gölü Canavarı L kullanıcısına yanıt

İlk 20 40 k bandı için kaç mesela

• Anladığım kadarıyla sınav her kademeden öğrenciyi ayırt edecek bir sınav olmamış o yüzden belli bölgelerde yığılma olacak gibi görünüyor. 35 üstü mat yapanlar 35 çevresinde kümelenmiş. 30-35 arası yapanlar 30'un altına düşmüş. 25-30 arası yapanlar direkt 20'nin altına düşmüş ona göre hesaplayın.

Hocam 101 tyt 58 ayt beni ne yapar öyle sorayım o zaman

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

26-27k diye düşünüyorum daha iyi de olabilir ama daha kötüsü olmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loch Ness Gölü Canavarı -- 12 Haziran 2024; 15:55:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

tıpı başaramadık desene :D

Ben karar mercii değilim daha iyi sıralama da gelebilir sonuçta binlerce öğrenciden bahsediyoruz ve ben maksimum 50 kişinin sonucuna göre yorum yapıyorum. Sınava da girmedim zaten kardeşim girdi, onun çok iyi yaptığını bildiğim arkadaşları ve burda gördüklerimden yola çıkarak böyle düşündüm. Bir de sonuçlar açıklanmadan önce kötüyü düşünmek daha iyi oluyor. Ben 2019 girişliyim burda 2018'den iyi gelecek diyenler yüzünden sonuç açıklanınca hayal kırıklığına uğramıştım. Şu an matematiğin zorluğundan ziyade bu zorluk öğrencilerin fendeki başarısını nasıl etkiledi bu önemli.

haklısınız hocam keşke biraz daha erken açıklansaydı da uğraşmasaydık böyle nasıl gelir falan filan

• hocam aralıklar çok fark eder. 8 10 net arttırmak değilde sanki Tyt'yi 2023 ayt'yi 2021'e göre bakmak daha mantıklı. Yine 2021 aytden kötü gelecektir sıralamalar onu da hesaba katarsak 2023 tyt sıralamanıza denk gelecek 2021 tyt sıralamanızı bulun ( netleri ona göre düşürün yani ) daha sonrasında ayt netinizden de 3-4 net düşürüp 2021 sıralamanıza bakın. Bence en gerçekçisi bu olacaktır. Ben hala iyi bir sıralama beklemiyorum msü faciasından sonra.

• Loky19 kullanıcısına yanıt

28 bin diyor bu da hocam aslında hepsinde aynı şey çıkıyor :D

Hocam bu bahsettiğim yöntemle benim 19-21 arası geliyorken 8 net eklersem 14,5k geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.