Şimdi Ara

En Fazla Kaç Okula Yatay Geçiş Başvurusu Yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu konuyu internette araştırdım ve kimisi en fazla 2 tane üniversiteye başvuru yapabilirsin diyor bunun bir sınırı var mı başvurular üniversiteye yapıldığı için bunun kontrolü nasıl sağlanıyor ki ?

Teşekkürler.

• ++
  • Şayet GNO ile başvuracaksan teoride ülkedeki bütün kurumlara başvurabilirsin ama çoğunun tarihleri çakışacaktır O sebeple takvimini gerçekten istediğin okullara yönrelik hazırlamanda fayda var.

Eğer MYP ile yatay geçiş yapacaksan maalesef o konu hakkında bir bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

Şayet GNO ile başvuracaksan teoride ülkedeki bütün kurumlara başvurabilirsin ama çoğunun tarihleri çakışacaktır O sebeple takvimini gerçekten istediğin okullara yönrelik hazırlamanda fayda var.

Eğer MYP ile yatay geçiş yapacaksan maalesef o konu hakkında bir bilgim yok.
    Hocam ortalama ile yatay geçiş yapmak istiyorum söylediğiniz gibi bir sınırlama bende bulamadım çakışmadan kastınızı anlayamadım bir çok üniversite internetten başvuru alıyor başvuru için ne gibi bir çakışma olabilir ?

Teşekkürler.
  • Lokey L kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen sene yatay geçiş yapmış birisiyim. Çakışmadan kastım; Mesela ben hem İTÜ hemde YTÜ'e başvuru yapacaktım lakin YTÜ'nün kesin kayıtları 7-9 ağustos iken o tarihte İTÜ'nün değil kazananlar listesi, daha başvuruları bile bitmemişti. Yani YTÜ'e başvursaydım diğer okullara başvuramayacaktım. Risk aldım ve İTÜ'ye başvurdum.

Bunun gibi kayıt veya yabancı dil sınavı gibi unsurların tarihleri birbiri ile uyumsuzluk gösterebilir. Bu sebeple neyi istediğinizi iyi seçip takviminizi ona göre ayarlamanızda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.