Şimdi Ara

En Fazla Kaç Fincan Türk Kahvesi İçilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ders çalışırken filan ara sıra yoruluyorum ve kahve içesi geliyor insanın. Forumda gördüğüm kadarıyla Türk kahvesi içmek nescafe vs içmekten daha yararlıymış. Bu gün içmeye başladım ancak hayatımda daha önce hiç içmedim ve çok içtiğimden emin değilim. O tatlı kaşıklarından 2 kere kahve+şeker ve 1 mahmood fincanı kadar su koyuyorum içiyorum. Sabah akşam 2 kez içtim ama daha da içesim geliyor bağımlılık yarattı Böyle 4-5 kere içsem günlük sonum kötü olmaz değil mi

• Aşırıya kaçmamakta fayda var, günde benim tavsiyem en fazla 1-2 bardak/fincan içmen. Fazlasına kaçtığında vücudun kafeine karşı tepkisizleşmeye başlar, bir yerden sonra bırakmak istediğinde hafif yoksunluk sendromu yaşayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam naptin kafein zehirlenmesi falan gecirirsin dikkat et. 1 tatli kasigi kahve 1 fincan su cok az da seker yeter cok krize girersen 2. Kere yap gunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafein bağışıklığı diye bir şey var. Yani kahve çözüm değil. Sen dozu ne kadar arttırsan da bir süre sonra yine bağışıklık kazanacaksın.

Zor zamanlarda acil durum çantası misali içebilirsin.

He ben zevk için içiyorum dersen orasını bilemem

Ağırlık çalışırken max deneyeceğimde içiyordum O yüzden araştırmıştın. internette Türk kahvesinin kaç gramında kaç gram kafein olduğunu araştır. Yaklaşık 15 gram kafein ölümcül olabiliyo

• Sağ olun arkadaşlar ama siz şimdi böyle söyleyince kendimi kötü hissetmeye başladım keşke konu açmasaydım gayet iyi gidiyordum Netten baktım bir iki yerde ılık süt içilmesini önermişler sütü çıkarttım biraz ılısın içeceğim. Teşekkürler yeniden
  • Ben üst üste günlerce kola+kahve+enerji içeceği yapıyordum (bazen karıştırarak bazen ayrı) uyanık tutuyordu baya, arada bir çarpıntı yapıyordu işte.

Tavsiye etmem ama ölürsün falan riskli şeyler bunlar.

• 4-5 türk kahvesini bırak ben 4-5 kupa çay içince uykusuzluktan kıvranıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.