Şimdi Ara

en fazla kaç dersten sorumluluk sınavına girebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 8 tane zayıfım var. yani heyet raporu aldım. [13 haziranda bitiyor] okul bitmeden önce bittiği için son yazılılar 0 girilmiş. kaç tane sorumluluk sınavına girip geçebilirim sizce?
    arkadaşlar birinci dönem notlarım çok güzeldi. bunun yararı olur mu?
    yıl sonu diye mi hesaplanıyor yoksa ikinci dönem mi?
    arkadaşlar lys hazırlanma isteğim hiç kalmadı.. kaldım mı, geçtim mi onu düşünüyorum.
    13 haziranda normal rapor alsam e-okula geçerler mi? birisi demişti normal rapor al son yazılı notların silinir. bu doğru mu? lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melbur44 -- 14 Mayıs 2013; 15:41:01 >

• ilk dönem alayı 4 ise bir şey olmaz
  • ilk dönem 1 bile yoktu karnede.
    karnenin yarısı 5, yarısı 2,3,4
    bu dönemde aslında derslerim iyiydi fakat heyet aldım okuldan önce bittiği için 0 girmişler. 13 haziran günü bitiyor. niye böyle oldu anlamadım.perşembe günü normal rapor alıp okula versem e-okula geçip düzeltemezler mi?
    okul puanım çok düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

ilk dönem 1 bile yoktu karnede.
    karnenin yarısı 5, yarısı 2,3,4
    bu dönemde aslında derslerim iyiydi fakat heyet aldım okuldan önce bittiği için 0 girmişler. 13 haziran günü bitiyor. niye böyle oldu anlamadım.perşembe günü normal rapor alıp okula versem e-okula geçip düzeltemezler mi?
    okul puanım çok düştü.

adamlar haklı ama sen sınavlara girmezsen tabiki 0 girerler
  • 35 günlük heyet aldım. okulun son haftası perşembe bitiyor hangi sınavdan bahsediyorsun. diyorum ki heyet aldıktan sonra yazılı yapıp notumu girmişler..
  • 0 giremezler.Son 2 gün raporla kapat. Silinir,silmek zorundalar.Raporu verirken de söyle o gün.Eğer 2 yazılı olan derslerin 1.sine 3 yazılı olan derslerin de 2'sine girdiysen.
  • 3 yazılıların 2sine, 2 yazılılarında 1ini girdim. son yazılılarıma 0 girmişler. son 2 gün e-okul falan kapanmaz değil mi? böyle olduğunu bilmiyordum. yoksa 40 günlük alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisi olan varmı lütfen
  • Sakın riske atma 2. dönemin ilk gününden heyet almaya başladım tüm dönemi kapatmayı düşünüyordum.Müdür yardımcısı ben böyle durumla karşılaşmadım hiç kalırsan karışmam dedi cekildi kenera.Bende mecbur 60 günden sonra okula gittim tüm yazılılara girdim 3 tane falan kaldı onuda bu hafta halledip kapatacam.Son 30 günlük heyeti alır bitiririm lise hayatını.Bende öyle diyordum 3lerin 2sine 2 lerin 1 ine diye yok öyle bir dava okula gittiğin an rapor bölündü bozuldu diye hepsine giriyorsun. Ki umurlarında olmuyor not girerken bende okula gidene kadar sınıfın girdiğin yazılıların hepsi 0 geçmişti kimse acıp bakmıyor böylemi şöylemi diye.Ya gidip tek tek anlatacan bekleyecenki düzelsinler yada raporluğu olduğunu söylemeden gidip yazılıya girip kağıdı verip cıkcan.
  • teşekkür ederim ama raporlu olduğumu biliyorlar ne zamandır okula gitmediğim için. yani sınavlara giremem
    son 2 gün rapor verip sıfırlar düzelmez mii peki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

teşekkür ederim ama raporlu olduğumu biliyorlar ne zamandır okula gitmediğim için. yani sınavlara giremem
    son 2 gün rapor verip sıfırlar düzelmez mii peki.

Ne yönetmelik biliyoruz.Ne kural.Bilmiyorum ki şimdi bu hafta içinde herhangi bir gün git konus ben heyetliyim sıfır geçmişssiniz silermisiniz de.Sen 2 yazılıya girdiysen 2 ye bölünmeli.Okulun son cumasına kadar heyetli olman lazım.İstirahat raporlu değil.Ondan sorun cıkarabilirler.Ama yönetimle ters düşen bi hocamız var ben genelde ondan akıl alırım. 1 yazılıyada girsen geçersin demişti bi ara.Ama mahkemelik olursun biraz tantana olur falan filan.Konuşma yoluna git yok falan cekerlerse resmi yollara müracaat edersin.Olmadı ara il veya ilçe milli eğitimi herhangi birinin velisiymiş gibi konus ama okul ismi öğrenci ismi verme böyle bir durumda ne olur de .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.