Öncelikle şimiden benimle düşüncelerini paylaşacak arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bütçemi normalde 6000 tl olarak belirlemiştim ama malum piyasa koşullarından dolayı arttırmak zorunda kaldım. Tv özelliklerinden pek anlamıyorum ama okuduğum kadarı ile Android tv al, Lg ve Samsunga bulaşma gibi herkes kafasına göre şeyler yazmış. Herkesin kendine göre bir fikri var tabi. Ben LG 55''NANO866 serisini çok beğenmiştim Şuan da fiyatı 8300 lerde.(Vatanda var Şuanda) SONY 55XH8077 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Gri de güzele benziyor(7799 TL) Ve SAMSUNG SAMSUNG QE55Q60TAUXTK 55" Q60T 4K QLED TV (6929 Tl) amazon fiyatı. benim not aldığım Tvler bunlar sizlerinde tavsiyesi olursa çok sevinirim acelem yok biraz bekleyecem ama malum hergün fiyatlar artıyor. 20 gün içerisinde de almak istiyorum. Görüşlerinizi ve önerilerinizi merakla bekliyorum. |
En fazla 7500 tl bütçe ile nasıl bir tv alınır.

-
-
Samsung 55q60t modelini almayi dusunuyorum ama sony serisi de kafami kurcaliyor. Aradaki fiyat farkina gercekten daha iyi bir performans veriyor mu bilgili tecrubeli birisi varsa aydinlatirsa cok iyi olur.
-
Bende samsung almayı düşünüyordum ama benim için Film ve dizi izlerken ortaya çıkacak olan görüntü kalitesi çok önemli olduğu için sanki samsung ikinci planda Kaldı. dolby vision Qled samsung Tvlerde desteklenmiyor maalesef bende ne yapacağımı şaşırdım.
Sony teknolojisi benimde aklımı karıştırmakla birlikte LG Nanocell866 ve nano916 tercihim olabilir.
Android için Sony mi alsam diye de düşünmüyor değilim. Siz ne yaptınız karar verdiniz mi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geiserich -- 27 Kasım 2020; 0:56:51 > -
ben gecen seneki versiyonunu kullaniyorum sm8600 iyi tv ama nano916 almani oneririm. hatta imkanin varsa 55cx al derim gozleriniz bayram etsin. -
Dun sony 55xh9096 indirimi olunca kacirmadim cektim ben de bir tane. q70t yi gectim q80t ile karsilastiriyorlardi o tvyi. Videolarda da iyi duruyordu.
-
Hocam ne kadara aldın acaba. bende takip ediyorum bir de hangi siteden aldığını paylaşırsan çok sevinirim. LGnin866 serisinin sıfır kutudan çıkmamışını bulamadım. Bende Sony alacam galiba.
-
Hocam 6000 tl bütçem vardı fakat bu fiyata doların yüksekliğinden dolayı görüntü kalitesi olarak iyi bit tv olmadığı için bütçeyi artırdım. Fakat 8000 tlden maalesef 50 tl dahi yukarıya çıkamıyorum. Bu fiyat aralığında Bir öneriniz varsa yararlanmak isterim hayırlı günler.
-
malesef indirim bitti hocam, GG dan satıcı teknosalı almıştım. Bu tv nin ana konusuna bakarsanız orda daha detaylı konuşuluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X