Şimdi Ara

En Etkilendiğiniz Film Replikleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
14
Favori
175.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

( müzik ve ortam da önemli tabii)

Kutsal Yürek
  • astalavista baybe
  • Oldboy

-Gülün ve dünya da sizinle gülsün.
    -Ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın.

yine Oldboy

-Seni ya*ak b*ku!
    -Ya*ak b*ku...
    -Bunu hiç duymadım.
    -Çünkü TV sana küfür öğretmiyor.
    -15 yıllık hayali eğitim,gerçek yaşamda kullanılabilir mi?
    -Kullanılabilirmiş.
  • Dostlarını kendine yakın tut,düşmanlarını daha da yakın.

baba
  • The shining ' den bi replik

John - Not can a hurt you,I just can a bash your brain !!
  • sahin k nin butun sozleri
  • GORA filminde cem yılmazın kaçırılan diğer insanları görünce

"şuraya bak bütün dünyayı kaçırmış i.neler"

• milyon dolarlık bebekte kadına gitmeden önce neyle gidelim diye sorar

kadın uçakla gidip arabayla dönelim der

uçakla giderler ve kadın maçta felç kalır

ambulansla geri giderken kadın uçaakla gidip arabayla dönelim der orası çok güzeldi
  • godfather serisinden
    - don vito corleone "Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım"
    Filmi izleyenler bilir bu repliğin ne anlam taşıdığını izlemeyenler için basit gelebilir tabi
     En Etkilendiğiniz Film Replikleri
  • up
  • i see dead people bu cumle butun filme bedel

- Abi bruce willis warya
    - ewett
    - Ölüymüs o
    -(filmden sonra) lennnn nerde o g.....t

Yakin bi zamanda bir cok insanin yasadigi talihsiz olay
  • KAPTAN JACK SPARROW: ben? ben dürüst deilim ve dürüst olmayan bi adamın dürüst olmayışına herzaman güvenebilirsiniz.dürüstçe söylüyorum bunu.asıl dikkat etmeniz gerekenler dürüst olanlardır,çünkü nezaman gerçekten aptalca bişey yapacaklarını asla tahmin edemezsin
    kaptan sao feng: JACK SPARROW beni küçük düşürdün!!!
    JACK SPARROW: ben mi? hayatta öle bişey yapmış olamam

En Etkilendiğiniz Film Replikleri

• İyi Kötü Çirkin filminde çirkin :

When u have to shot, shot! Don't talk...
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği

Gandalf Balrogla karşılaşır

Gandalf: You Shall Not pass(Burdan ASLA geçemezsin!)

BILBO BAGGINS! Beni ucuz numaralar yapan bir hokkabazla karıştırma. Seni soymaya çalışmıyorum. Sana yardım etmeye çalışıyorum. (Gandalf)

Uyanın, uyanın Théoden'in süvarileri! Mızraklar savrulacak, kalkan parçalanacak; savaş günü, kan günü... (Théoden)

Kelleni uçururdum cüce,eğer yerden bir adım daha yukarı olsaydın.(Eomer)

Dünya değişiyor...Bunu suda hissediyorum,toprakta hissediyorum...Kokusunu alıyorum.Eskilerden pek bir şey kalmadı zira hatırlayanlardan yaşayan yok artık...(Galadriel)

Dünyanın nihayetinden önce tüm haşmetiyle ayakta duran insan krallarının o muhteşem sureti sonunda ölecek. (Elrond)

Peki atla binicisi nerde...Öten o boru nerde...Dağlardan yağmur gibi geçtiler, Çayırlardan yel gibi estiler,Günler batıdan battı bile, Tepelerin ardından; gölgeler içine!...(Teoden)

Keşke Yüzük bana hiç gelmeseydi. Keşke bunların hiç biri olmasaydı. (Frodo) -Böyle şeyler yaşayan herkes aynı şeyi söyler. Ama karar onlara kalmamıştır. Yapman gereken, sana verilen zamanda ne yapacağına karar vermektir. (Gandalf)

• Eşşoleşek hihihihi Kemal Sunal'ın tum filmleri nerdeyse...
  • Kadın Kokusu filminde Al Pacino'nun filmin sonunda çocuğu okul mahkemesinde savunurken ki yüz ifadeleri ve ses tonu. Tabi orada sarfettiği her cümle beni etkilemiştir.

"Sizin kuralınız ne? çocuklar sınıf arkadaşlarınızı ihbar edip kendinizi kurtarın.bunu yapmazsanız sizi cayır cayır yakarız mı?beyler işler sarpa sarınca kimileri kaçar kimileri kalır.charlie ateşe atılıyor ve şurdaki george babasının cebine saklanıyor.ya siz ne yapıyorsunuz.georgeu ödüllendiriyor,charlieyi mahvediyorsunuz...bu okuldan kimler mezun oldu bilmiyorum.wiliam taft,wiliam tell,her kimse bir ruhları vardıysa bile artık bu ruh ölmüş.denize açılan ispiyoncular için bir gemi ihbarcılar için bir sığınak inşa ediyorsunuz.bu küçük balıkları erkekliğe hazırladığınızı düşünüyorsanız tekrar düşünün derim.çünkü bu kurumun aşıladığını söylediği ruhu öldürüyorsunuz.ne yapmacık bir davranış.bugün yaptığınız bu şov nedir?bu olayla ilgisi olan en saygın kişi yanıbaşımda oturuyor.bunu söylüyorum çünkü bu çocuğun ruhu bozulmamış,ruhu satılmamış.nerden mi biliyorum?adı lazım değil burdakilerden biri onu satın almayı önerdi.(bayım haddinizi aşıyorsunuz)haddinizi aşmak ne demek biliyormusunuz bay trask?size gösterirdim ama çok yaşlıyım,yorgunum ve körüm.beş yıl daha genç olsam burayı ateşe verirdim.haddimi aşmışım siz kiminle konuştuğunuzu sanıyorsunuz.bu saçları değirmende ağartmadım.bir zamanlar görebiliyordum ve çok şey görüp geçirdim.bunlar gibi bunlardan genç çocukların kollarının parçalandığını,bacaklarının koptuğunu gördüm.ama dünyadaki en kötü görüntü kesilip atılmış bir ruhtur.onun için protez olmaz.bir askeri oregondaki evine gönderdiğinizi söylüyorsunuz ama bence ruhunu idam ediyorsunuz.peki neden?bir baird erkeği olmadığı için.bu çocuğa bir zarar verirseniz baird serserileri olursunuz hemde hepiniz birden....buraya gelirken iki kelime duydum liderliğin beşiği.ama ağacın dalı kırılınca beşik yere düşer ve burda yere düşmüş ve sürünüyor.erkekleri yetiştirenler,liderleri yaratanlar.burda nasıl lider yetiştirdiğinize dikkat edin.charlienin bugün burdasuskun kalması doğru mu bilmiyorum.ben ne yargıcım ne de jüri.ama size şunu söyleyebilirim geleceğini satın almak için kimseyi satmayacaktır!ve buna dürüstlük denir dostlarım,buna cesaret denir.liderlerin hamuru da bunlarla yoğrulur....charlie bir dönüm noktasında.bir yol seçti,prensiplerine göre bir yol seçti ve bu da kişilik demektir.geleceğine devam etmesine izin verin.bu çocuğun geleceği sizin elinizde disiplin kurulu üyeleri ve geleceği çok değerli inanın bana.onu yoketmeyin,koruyun.sizi temin ederim bir gün bununla gurur duyacaksınız."

İzlemeyenler mutlaka izlesin...

• Bir de 300 Spartalı'da aktörün "This is Sparta" dediği sahne ile Kingdom of Heaven (Cennetin Krallığı) da Selahaddin Eyyubi'nin "Kudüs hiçbirşeydir, Kudis herşeydir" dediği sahne ve yüzündeki mağrur ifade..
  • bi iki de ben yazım

Hepimiz İçin Son Olsun-----Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım.

Kurt Öldürmek İçin Kuzu Gönderilmez -----Wanted
  • live together,die alone------lost-jack'a ait
  • -what makes a man a man? a friend of mine once wondered... is it his origins? the way he comes to life? i don't think so,it is the choices he makes,not how he starts things but how he decides to end them-

''insanı insan yapan nedir diye merak etmişti bir arkadaşım... kökenleri mi? doguşu mu? sanmıyorum,yaptığı tercihlerdir,nasıl başladıgı değil nasıl bitirmeye karar verdiğidir'' hellboy
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.