Dün öyle bir muhabbet geçti ailemle yaşım 27 eskilerden bassettik babam inanmadı ve şaşırdı çünkü anlattıklarım şuan bile gözümün önünde ama sorun benim anlattıklarım 1.5 yasında yasadığım olaylar .Sizinde varmı eskiye dair hatırladıklarınız bilimsel bir açıklama varmıki bu konu hakkında .Yoksa bildiklerim anlatılanlarla bana geçmişteki olayların hayal kurulmasımı (nasıl cümle kurdum bende anlamadım ) Cevaplarınızı bekliyorum
istanbulun eyüp ilçesindeki evimizin olduğu sitede dışarda oyun oynadığımı hatırlıyorum. 2 yaşındaymışım o zaman.
ben de ağladığımı hatırlıyorum. bırakın beni huleeaaayynnn diyordum ama kimse anlamıyordu. bir de o zaman vücuduma hakim değildim. şimdi tutsunlar da göreyim.
tamam.
eh rekoru kimse geçemez artık.
yürüdüğüm anı hatırlıyorum ama diğer anılar gibi değil sanki o anın hd panaromik fotosu çekilmiş gibi hatırlıyorum annemi uzun bir aradan sonra görmüştüm ona doğru yürümüştüm ama şöle birşey var o gün ilk kez yürüdüğümü hatırlamıyorum açıklayamadım ama neyse...
ben meme emdiğim bi anı çok net hatırlıyorum 1-2 yaşındaydım herhalde
Kunta Kinte ,Güzel ve Çirkin,Dallas,Hayat ağacı,Yalan rüzgarı bunları bile hatırlıyorum düşünün artık .Sabah komşular gelirdi 10.30 gibi dizi izlemeye mahallede ilk renkli tv bizde olduğu için sonra aksam üstü 4 gibi yalan rüzgarı başlar 9 gibide güzel ve çirkin
Popoma vuran o doktoru hatırlıyorum,çok ısrar etmeme rağmen bana ismini vermediler
Yok artık
Şaka bir yana,bu çok tuhaf bir olay.Düşünün,hatırladığınız anın öncesi,sonrası aklınız da var mı?Bende yok,sadece bir an...