Şimdi Ara

EN EKONOMİK OTOMATİK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere yakıt tüketimi az olan bir araç istiyorum.
    çünkü aracı pederciğim alacak ama en azından benzin masrafına karıştırmıyım istiyorum.
    maksadım mükemmel görünüşü olan bi araç değil. ayağımı yerden kessin gün içinde yapmış oldugum 30-60 km şehiriçi yol için maddi olarak beni üzmesin.

tabiki insanın içinden güçlü bi araba olsa fena mı olurdu gibi cümleler geçiyo ama bu noktada yardımcı olursanız sevinirim.

fiyat aralığı 50-60bin altı olsun üstü olmasın mümkünse.. ve otomatik olsun abi :) madem sadece ayağımı yerden kesicek bari karting arabası gibi gidip gelelim :)

aklımdaki araçlar
    mito 1.4
    leon sc 1.2
    ibiza cupra gidiyo işte insanın içi.
    yaris hybird

ve sizin tavsiye edeceğiniz araçlar :) tüpte taktırabilirim aracıma problem değil. şöyle 20-25 kuruşa gezsek fena mı olur :)

lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: amortiiii

selam arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere yakıt tüketimi az olan bir araç istiyorum.
    çünkü aracı pederciğim alacak ama en azından benzin masrafına karıştırmıyım istiyorum.
    maksadım mükemmel görünüşü olan bi araç değil. ayağımı yerden kessin gün içinde yapmış oldugum 30-60 km şehiriçi yol için maddi olarak beni üzmesin.

tabiki insanın içinden güçlü bi araba olsa fena mı olurdu gibi cümleler geçiyo ama bu noktada yardımcı olursanız sevinirim.

fiyat aralığı 50-60bin altı olsun üstü olmasın mümkünse.. ve otomatik olsun abi :) madem sadece ayağımı yerden kesicek bari karting arabası gibi gidip gelelim :)

aklımdaki araçlar
    mito 1.4
    leon sc 1.2
    ibiza cupra gidiyo işte insanın içi.
    yaris hybird

ve sizin tavsiye edeceğiniz araçlar :) tüpte taktırabilirim aracıma problem değil. şöyle 20-25 kuruşa gezsek fena mı olur :)

lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz. :)

Auris 1.6 cvt kırmızı 60 bine dolusu alımabilir bi inceleyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Citroen C4 HDI MCP
  • Peugeot 308 HDI Auto-6R
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN AZ YAKAN OTOMOBİLLER
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.