Bildirim
En düzgün playerlar hangi serverda

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
NA ve EU West. -
Tr de oldukça büyük bir yaş ortalaması kusursuz bir oyun mükemmel nezih bir ortam var geçmeli bence herkes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The One With No
Tr de oldukça büyük bir yaş ortalaması kusursuz bir oyun mükemmel nezih bir ortam var geçmeli bence herkes
Çok komikmiş kardeş -
kore sunucusu op -
EUW de o kadar abartı değil . Ama NA çok iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker
kore sunucusu op
Herkesin challenger olduğu server değil mi o
Geçmeli miyim sizce -
quote:
Orijinalden alıntı: Shyvana
quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker
kore sunucusu op
Herkesin challenger olduğu server değil mi o
orda herkez challanger değil 50 tane challanger var ama ordaki silver tr sunucusundaki plat denebilir -
NA -
na falan hikaye kore serverı -
Brezilya.
herkez
herkez
herkez -
Jupiter serveri çok iyi.Bedava oynanan ve İnsan olan serverların hiçbirinin yeterince iyi olması mümkün değil bence.Eu , na vs de çok iyi değil aslında ama tr ile kıyaslayınca iyi görünüyor. -
NA çok iyi 222 ping -
Pbe beyler herkes skin almıs yani biliyolar oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: Omq
Türkiye serverinda bıktım herkesin az çok oynadığı düzgün bi server yok mu beyler taşıyıcam hesabı
NA yada EUNordic kesinlikle bunlar. -
Beyler tamam TR severında çok troll ve yeteneksiz oyuncu var fakat çok iyi oyuncularda var -
okyanusya inanılmaz güzel diye okudum bir kaç yerde -trollüyorda olabilirler bilmiyorum- smurf açıp bakmak lazım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Canavar Banavar
EUW de o kadar abartı değil . Ama NA çok iyi
NA'da oynadın mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
okyanusya inanılmaz güzel diye okudum bir kaç yerde -trollüyorda olabilirler bilmiyorum- smurf açıp bakmak lazım
Bende var smurf eu west ve na'ya benziyor daha ranked'ı yok kaliteli oyuncular mevcut ping 300 lerdebedava pool party ziggs için geçilebilir
Benzer içerikler
- rekt ne demek
- lol ilk şampiyonlar
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- wild rift meta
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X