Şimdi Ara

En doğru puan hesaplama sitesi hangisi? Açı ile devam mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Açı
    TS-1 TS-2
    426.9605 426.072

Hızlıtercih
    TS 1: 426.961
    TS 2: 426.072

0.1 lik bi fark oldu

0.1 değil de

0.0005lik bir fark olmuş ts1de
  • Sene boyunca hesaplayıp durduk bakalım şu kadar olsa ne olur bu kadar olsa ne olur diye. Hafta sonu sınav var umarım iyi birşeyler yaparım, yaparız beyler.
  • ALLAH herkesin yardımcısı olsun yüzdük yüzdük kuyruguna geldik puan hesaplarımızıda yaptık herkese basarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtr

ALLAH herkesin yardımcısı olsun yüzdük yüzdük kuyruguna geldik puan hesaplarımızıda yaptık herkese basarılar

Amin, cümlemize inşallah. :)
  • Bunların üzerine okul puanı filan ekleniyor mu yoksa 420 çıkıyorsa 420 mi oluyor puanımız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batis

quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Açı ile devam tabiki de.. Hizlitercih.com vardı 20 puan eksik veriyordu geçenlerde baktım düzeltmişler ama bu sefer TS1 +7 puan felan fazla veriyor. En iyisi açıdır.

yazıyı yeni gördüm...
    ts1deki tarih bölümünde puan hesaplamayı atlamışım :) neyse ki bu yazıyı görünce arkadaş sağolsun farkedip düzenledim.

böyle hataları farkederseniz iletişim bölümünden bana gönderebilirseniz faydalı olur zira forumu hep takip edemiyorum. geri dönüşlerim geç oluyor haliyle

Hocam LYS sözel puan hesaplamasını 2010 ve 2011 LYS sonuçlarına göre ayarlarsanız çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açının hesaplaması şu ana kadar baktığım birçok siteden ve genel yayın sitelerinden doğru. Geçen seneki netleri girerek de karşılaştırdım..

Ayrıca daha da doğrusu (bana aittir) şu linktedir;http://www.rehberlik.biz.tr/ygs-lys-2011-puan-hesaplama-modulu/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batis

quote:

Açı ile devam tabiki de.. Hizlitercih.com vardı 20 puan eksik veriyordu geçenlerde baktım düzeltmişler ama bu sefer TS1 +7 puan felan fazla veriyor. En iyisi açıdır.

yazıyı yeni gördüm...
    ts1deki tarih bölümünde puan hesaplamayı atlamışım :) neyse ki bu yazıyı görünce arkadaş sağolsun farkedip düzenledim.

böyle hataları farkederseniz iletişim bölümünden bana gönderebilirseniz faydalı olur zira forumu hep takip edemiyorum. geri dönüşlerim geç oluyor haliyle

Hocam LYS sözel puan hesaplamasını 2010 ve 2011 LYS sonuçlarına göre ayarlarsanız çok iyi olur.

şu anda öyle olması lazım

en doğru denen yerden bile baktığımda aynı sonuçları alıyorum. sadece ts1de 0.000x lik bir fark oluşabiliyor bazı durumlarda. bunun da tolare edilebilecek bir şey olduğunu düşünüyorum zira puanların hesaplaması 2011 sonuçlarına göre yapılıyor. 2012de aynı netle farklı puan alınacaktır o kadar hassas farklarda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.