Bildirim
En doğru puan hesaplama sitesi hangisi? Açı ile devam mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
Evet arkadaşlar bildiğiniz en iyi site hangisi? Açı'yı övüyorlar ama orada da kafama takılan birşey var. Ben dershane denemelerinde yaptığım netleri yazıyorum dershanenin kendi hesaplamış olduğu puandan 15-20 puan garanti yüksek geliyor. Kafam karışıyor. Ne dersiniz, düşünceleriniz nedir? :)
Ygs de tutturdu . Lys yide ordan hesaplıyorum bende dogru diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ygtr
quote:
Evet arkadaşlar bildiğiniz en iyi site hangisi? Açı'yı övüyorlar ama orada da kafama takılan birşey var. Ben dershane denemelerinde yaptığım netleri yazıyorum dershanenin kendi hesaplamış olduğu puandan 15-20 puan garanti yüksek geliyor. Kafam karışıyor. Ne dersiniz, düşünceleriniz nedir? :)
Ygs de tutturdu . Lys yide ordan hesaplıyorum bende dogru diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım sayfa gerçekten doğru hesaplıyordur o kadar çok sıkıntı, stres yapmama gerek kalmaz.
http://www.acidershaneleri.com.tr/puanhesabi.asp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 9 Haziran 2012; 22:46:31 >
-
http://dl.dropbox.com/u/70704040/aci_puan.html +1 -1 oynama var en doğrusu bu bence deneyin bir. -
Açı ile devam tabiki de.. Hizlitercih.com vardı 20 puan eksik veriyordu geçenlerde baktım düzeltmişler ama bu sefer TS1 +7 puan felan fazla veriyor. En iyisi açıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtuqr
http://dl.dropbox.com/u/70704040/aci_puan.html +1 -1 oynama var en doğrusu bu bence deneyin bir.
Bununla ilgili vardı 1 konu zaten ordadahttp://dl.dropbox.com/u/70704040/aci_puan.html bu vardı aynen +1 -1 cok yakınlar zaten..
-
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Dershanenin hesapladığı puanlar düşük geliyordu moralim bozuluyordu şimdi çok güzel oldu. :) -
Arkadaşlar bir de geçen sene sınavlara giren arkadaşlar da hesaplama yapabilir mi Ösym'nin hesaplamasi ile tutuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar bir de geçen sene sınavlara giren arkadaşlar da hesaplama yapabilir mi Ösym'nin hesaplamasi ile tutuyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim. :) -
Dershanede 420 aldigim sinav burda 434 gosteriyor omg. Buraya gore neredeyse galatasaray iktisata girebiliyorum
Benim ygs puanlarımı da doğru hesaplıyor küsürat farkıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: Melancolie B
Benim ygs puanlarımı da doğru hesaplıyor küsürat farkıyla.
Aynen benim de. Ama benim merak ettiğim geçen sene lys sınavına giren arkadaşların yaptığı netler ve aldığı puanlar bu sitenin hesaplamasi ile uyuyor mu? Bunu merak ediyorum. :)
quote:
quote:
Aynen benim de. Ama benim merak ettiğim geçen sene lys sınavına giren arkadaşların yaptığı netler ve aldığı puanlar bu sitenin hesaplamasi ile uyuyor mu? Bunu merak ediyorum. :)
Tutuyor hocam tabikide.. en fazla 3 puan veriyor yüksek puanlarda (400 üstü) ise +1 puan fazla veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Rmznts
quote:
quote:
Tutuyor hocam tabikide.. en fazla 3 puan veriyor yüksek puanlarda (400 üstü) ise +1 puan fazla veriyor.
Eğer sağlaması var ise tamamdır sıkıntıya gerek kalmaz. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Rmznts
Açı ile devam tabiki de.. Hizlitercih.com vardı 20 puan eksik veriyordu geçenlerde baktım düzeltmişler ama bu sefer TS1 +7 puan felan fazla veriyor. En iyisi açıdır.
yazıyı yeni gördüm...
ts1deki tarih bölümünde puan hesaplamayı atlamışım :) neyse ki bu yazıyı görünce arkadaş sağolsun farkedip düzenledim.
böyle hataları farkederseniz iletişim bölümünden bana gönderebilirseniz faydalı olur zira forumu hep takip edemiyorum. geri dönüşlerim geç oluyor haliyle -
YGS puanımı 4 puan fazla hesaplıyor hep gene de Açı'yı kullanırım ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dathka Graush
YGS puanımı 4 puan fazla hesaplıyor hep gene de Açı'yı kullanırım ben.
hızlı tercih mi?
eğer hızlı tercihse açıdaki doğru gösteren ekran görüntüsünü alabilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: batis
quote:
hızlı tercih mi?
eğer hızlı tercihse açıdaki doğru gösteren ekran görüntüsünü alabilir miyim?
Açı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: batis
quote:
hızlı tercih mi?
eğer hızlı tercihse açıdaki doğru gösteren ekran görüntüsünü alabilir miyim?
Açı
tabi açı ama oradaki netlerle hızlı tercihteki netler aynı olduğunda aynı sonucu alıyorum şu anda. sen de ne gibi bir farklılık oluyor? o yüzden dedim ekran görüntüsü diye
-
Açı
TS-1 TS-2
426.9605 426.072
Hızlıtercih
TS 1: 426.961
TS 2: 426.072
0.1 lik bi fark oldu
Benzer içerikler
- uykumu alamıyorum
- çoğullaştırma nedir
- delta yayınları özet pdf
- denge buhar basıncı nelere bağlıdır
- 1996 üniversite taban puanları ösym
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X