Şimdi Ara

En doğru puan hesaplama sitesi hangisi? Açı ile devam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz en iyi site hangisi? Açı'yı övüyorlar ama orada da kafama takılan birşey var. Ben dershane denemelerinde yaptığım netleri yazıyorum dershanenin kendi hesaplamış olduğu puandan 15-20 puan garanti yüksek geliyor. Kafam karışıyor. Ne dersiniz, düşünceleriniz nedir? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Evet arkadaşlar bildiğiniz en iyi site hangisi? Açı'yı övüyorlar ama orada da kafama takılan birşey var. Ben dershane denemelerinde yaptığım netleri yazıyorum dershanenin kendi hesaplamış olduğu puandan 15-20 puan garanti yüksek geliyor. Kafam karışıyor. Ne dersiniz, düşünceleriniz nedir? :)

Ygs de tutturdu . Lys yide ordan hesaplıyorum bende dogru diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtr

quote:

Evet arkadaşlar bildiğiniz en iyi site hangisi? Açı'yı övüyorlar ama orada da kafama takılan birşey var. Ben dershane denemelerinde yaptığım netleri yazıyorum dershanenin kendi hesaplamış olduğu puandan 15-20 puan garanti yüksek geliyor. Kafam karışıyor. Ne dersiniz, düşünceleriniz nedir? :)

Ygs de tutturdu . Lys yide ordan hesaplıyorum bende dogru diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım sayfa gerçekten doğru hesaplıyordur o kadar çok sıkıntı, stres yapmama gerek kalmaz.

http://www.acidershaneleri.com.tr/puanhesabi.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 9 Haziran 2012; 22:46:31 >

• http://dl.dropbox.com/u/70704040/aci_puan.html +1 -1 oynama var en doğrusu bu bence deneyin bir.
  • Açı ile devam tabiki de.. Hizlitercih.com vardı 20 puan eksik veriyordu geçenlerde baktım düzeltmişler ama bu sefer TS1 +7 puan felan fazla veriyor. En iyisi açıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtuqr

http://dl.dropbox.com/u/70704040/aci_puan.html +1 -1 oynama var en doğrusu bu bence deneyin bir.

Bununla ilgili vardı 1 konu zaten ordadahttp://dl.dropbox.com/u/70704040/aci_puan.html bu vardı aynen +1 -1 cok yakınlar zaten..

• Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Dershanenin hesapladığı puanlar düşük geliyordu moralim bozuluyordu şimdi çok güzel oldu. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bir de geçen sene sınavlara giren arkadaşlar da hesaplama yapabilir mi Ösym'nin hesaplamasi ile tutuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bir de geçen sene sınavlara giren arkadaşlar da hesaplama yapabilir mi Ösym'nin hesaplamasi ile tutuyor mu?

Yardımcı olursanız sevinirim. :)
  • Dershanede 420 aldigim sinav burda 434 gosteriyor omg. Buraya gore neredeyse galatasaray iktisata girebiliyorum

• Benim ygs puanlarımı da doğru hesaplıyor küsürat farkıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melancolie B

Benim ygs puanlarımı da doğru hesaplıyor küsürat farkıyla.

Aynen benim de. Ama benim merak ettiğim geçen sene lys sınavına giren arkadaşların yaptığı netler ve aldığı puanlar bu sitenin hesaplamasi ile uyuyor mu? Bunu merak ediyorum. :)

• quote:

quote:

Aynen benim de. Ama benim merak ettiğim geçen sene lys sınavına giren arkadaşların yaptığı netler ve aldığı puanlar bu sitenin hesaplamasi ile uyuyor mu? Bunu merak ediyorum. :)

Tutuyor hocam tabikide.. en fazla 3 puan veriyor yüksek puanlarda (400 üstü) ise +1 puan fazla veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

quote:

quote:

Tutuyor hocam tabikide.. en fazla 3 puan veriyor yüksek puanlarda (400 üstü) ise +1 puan fazla veriyor.

Eğer sağlaması var ise tamamdır sıkıntıya gerek kalmaz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Açı ile devam tabiki de.. Hizlitercih.com vardı 20 puan eksik veriyordu geçenlerde baktım düzeltmişler ama bu sefer TS1 +7 puan felan fazla veriyor. En iyisi açıdır.

yazıyı yeni gördüm...
    ts1deki tarih bölümünde puan hesaplamayı atlamışım :) neyse ki bu yazıyı görünce arkadaş sağolsun farkedip düzenledim.

böyle hataları farkederseniz iletişim bölümünden bana gönderebilirseniz faydalı olur zira forumu hep takip edemiyorum. geri dönüşlerim geç oluyor haliyle
  • YGS puanımı 4 puan fazla hesaplıyor hep gene de Açı'yı kullanırım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

YGS puanımı 4 puan fazla hesaplıyor hep gene de Açı'yı kullanırım ben.

hızlı tercih mi?

eğer hızlı tercihse açıdaki doğru gösteren ekran görüntüsünü alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batis

quote:

hızlı tercih mi?

Açı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batis

quote:

hızlı tercih mi?

Açı

tabi açı ama oradaki netlerle hızlı tercihteki netler aynı olduğunda aynı sonucu alıyorum şu anda. sen de ne gibi bir farklılık oluyor? o yüzden dedim ekran görüntüsü diye

• Açı
    TS-1 TS-2
    426.9605 426.072

Hızlıtercih
    TS 1: 426.961
    TS 2: 426.072

0.1 lik bi fark oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.