Bildirim
En çok sigara içilen ülkeler!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
alkol tüketim haritasınıda bekliyoruz -
-
Sigara içmedim ama saçma geliyor.Loser işi gibi :D babamda içer sürekli -
profil resmi mesaj uyumu.
bi yakınını kaybettiğinde anlarsın neden içiliyomuş -
Ayırt edemedim ben
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uçurtma yapınca baban mı oluyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Skins
profil resmi mesaj uyumu.
bi yakınını kaybettiğinde anlarsın neden içiliyomuş
Tüm yakınlarımın koyim totişine xD -
isviçre bile yok haritada biz varız vaaaay beee asın bayrakları
isviçrenin avrupa birliği ülkesi olmadığını biliyoz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Ayırt edemedim ben
Kisi basına düşen alkol oranı
3.50 - 5.24 litre arasıymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irina Spalko -- 16 Aralık 2016; 22:28:36 > -
alıntıladığım kişinin profil resminde sigara içen adam fotosu var -
Ben günde 2 paket ile katkı yapıyorum sayın yazarlar dur lan üyeler işte
Ekşi sözlük :( -
Ha pardon bana dediğin sandım, özür dilerim. -
-
-
İzmir sağolsun -
-
Sigara içenlerin çoğu iş hayatına atılmadan sigara içmeye başlıyor. Calisma saatiyle nasıl bağdaştırdin? Tamamen doğal secilime yenik dusenler. Ne çalışma saatiyle ne hayat koşullarıyla sigara ve içki bağımlılığı bagdastirilamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırmızıElma -- 16 Aralık 2016; 23:23:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızının tonlarından baska renk mi bulamamis bunu hazirlayan ilerizekali arkadasimiz ? -
Başlayanlar saçma sapan arkadaş çevresi yüzünden ve kendi özentiliklerinden başlıyor genelde, bağımlı olacaklarını bildikleri halde. Devlet iyi vergi kazanmasa yasaklamayı bilir de işte... 20-30 yıla kadar medeni ülkelerde satışı yasaklanacak, ot ya da uyuşturucu madde gibi muamele görecek muhtemelen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X