Şimdi Ara

En çok satılan otomobil markalarında sürpriz sonuç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkemizdeki seçim olaylarına döndü bu çok satan olayı
  • 4s kuralı
  • Hemen hemen ayni fiyata olan araçlar icinde vw bir tık daha kaliteli araçlar ürettiği için daha çok satması normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanımızı maalesef tüketmeye alıştırdılar arkadaşlar. Asıl sorunu göremiyoruz belki de , asgari ücretin 1400 Lira olduğu ülkede bu kadar fazla araba nasıl oluyor?
    Cevap , çoğu kişi kredi ile borca giriyor. Birikimi olup alanda vardır elbet fakat nadir.
    Arkadaşlar , çevrenize , ailenize tasarrufu öğretin. Tüketim , Ülke şu yaşam standartlarına sahipken bana göre çok fazladır. Herkes arabasının olmasını ister tabii ki binmekte hakkımızdır fakat demek istediğim bakış açısı farklı yönden. Fakat bunun içinde devletin verdiği hizmetlerin güzel olması lazım. Halk otobüsüne teşvik etmek olabilir mesela , bunun için de otobüsleri ucuzlatsalar , ayakta yolcu alınmasa bunun önlenmesi için de koca belediyede 20 otobüs yerinde 50 otobüs olsa insanlar da rahatlar , trafikte rahatlar. Çevreye'de zarar vermemiş oluruz daha fazla.
  • Su cok arac satiliyor diyenler neyin kafasini yasiyor hala anlamis degilim.

Duz hesap 1 milyon arac satilmis olsun. Hepimiz biliyoruz ki bunun en az yuzde 25-30 u sirket-filo araclari. Yani halka 750binlik bir rakam kaliyor. Tabi zenginlerin evlerine ikinciyi ucuncuyu aldigini ihmal ediyoruz.

Peki bu 750bin nufusun ne kadari? %0.94 u. Yani yuzde biri dahi degil. Bu rakam gelismis ulkelerde %5 civari olur.

• Olumsuz eleştrileri anlamak mümkün değil.

Vw kullanmıyorum. Ama kullanmıyorum diye dünyada birinci olma başarısı göstermiş bir markayı kötüleyemem.

Tebrik edilir saygı duyulur bu başarıya.

Üstelik bunca skandala rağmen başardılar bunu.

• dunyadada satislarda 1numara vw ama hemen dibinden takiple 2numarada toyota burun farkiyla.Degisik bir durum var ortada, her halti yiyen, milleti ve ulkeleri, tum dunyayi kandiran(!) VW markasi birinci ama butun pisligi afise eden dunyanin ticaret buyugu oldugu gibi dunyanin polisligini yapan devleti olan USA nin hicbir markasi yok.İyi ama neden cunku satis sonrasi hizmetler konusunda amerikan markalarinin asiri berbat ve fahis fiyat politikalari amerikan vatandaslarinin bile tercihlerini amerikan olmayan markalara kaymasina sebep oluyorki bunlarin onde gelen markasi da iste vw, digeri toyota

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada en çok satılan diğer otomobiller hangileri? Varsa bir link atar mısınız?

• emisyon haberi reklam gibi olmuş adamlara:) almayın dedikçe almışlar

• @Xloud hahahah ??????????????????

• Karbon kirliliği hava kirliliği değildir... Sıkıyorsa azot oksitlerini sınırlamayı denesinler bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

dunyadada satislarda 1numara vw ama hemen dibinden takiple 2numarada toyota burun farkiyla.Degisik bir durum var ortada, her halti yiyen, milleti ve ulkeleri, tum dunyayi kandiran(!) VW markasi birinci ama butun pisligi afise eden dunyanin ticaret buyugu oldugu gibi dunyanin polisligini yapan devleti olan USA nin hicbir markasi yok.İyi ama neden cunku satis sonrasi hizmetler konusunda amerikan markalarinin asiri berbat ve fahis fiyat politikalari amerikan vatandaslarinin bile tercihlerini amerikan olmayan markalara kaymasina sebep oluyorki bunlarin onde gelen markasi da iste vw, digeri toyota

ford çin malımı.. amerikan değilde..

• VW Doğuş grubu ile ortak inşaat firması kursa yemin ediyorum Ali AĞAOĞLU yiyecek ekmeğe muhtaç kalır bu memlekette. Tok asansör kapısı sesi= DAS HAUS
  • cesur0606 C kullanıcısına yanıt
    Ford ALman. Ama Amerikada da ürettikleri kısmı var. Ford Amerikan serisi falan diye geçiyor.

Amerikada üretilenler avrupaya gelmiyor zaten.
  • ÇÜNKÜ TOK KAPI SESİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ford ALman. Ama Amerikada da ürettikleri kısmı var. Ford Amerikan serisi falan diye geçiyor.

Amerikada üretilenler avrupaya gelmiyor zaten.

Kurulduğu ülke Amerika Birleşik Devletleri ABD

Kurulduğu Yıl 16 Haziran 1903

Kurucusu Henry Ford

Adının kaynağı Kurucusunun soy ismi

Amblemin Anlamı Mavi plaka üzerine süslü harflerle yazılı Ford, nostaljik bir geçmişi anımsatıyor. 1903 yılından bu yana kullanılan Ford ambleminde, geçici bir süre için Köln Katedrali’nin silüeti yer almış

Ford Motor Company, Henry Ford tarafından Highland Park, Michigan, ABD'de 16 Haziran 1903 tarihinde kuruldu. Şu anda merkezi Dearborn, Michigan'dadır.

Michigan'da dünyada ilk otomobil üretimine adım atan, otomotiv sektörü liderlerinden Ford Motor Company, 6 kıtada, 200 pazarda araç üretip, dağıtmaktadır. Dünya genelinde yaklaşık 187.000 çalışanı vardır [1]. 2007 yılı cirosu 172,455 Milyar dolardır Ford Motor Company’nin ana ve bağlı otomotiv markal

her yerde fabrikası var ama şirket amerikan... saygılar

• Eyyy toyotaa, sen kimsin yeaa

• Konuyu Volvo bölümünde görünce "Noluyo len! " dedim kendi kendime, "Sürpriz yumurtadan Volvo mu çıkmış ?" diye de sordum.

• emisyonla sarsılan kötü imaja rağmen liderlik büyük başarı

• tok kapı sesi yeter
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.