Şimdi Ara

En cok kullanilan Android uygulamalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bu baslik altinda kullandigimiz begendigimiz.uygulamalari.paylasirsak benim gibi yeni android kullanmaya baslamis arkadaslarin hevesleri uzun sure taze kalmis olacaktir:) o kadar para veriyoruz bosa gitmesin degil mi...

Go sms : cok kullanisli bi sms programi olmassa olmaz diyebiliriz...

Winamp : muzik calar uygulamasi bilgisayardan bildigimiz tanidigimiz:)

Spb tv : bircok tv yi netten izlemek icin guzel.bi program

Google ceviri : bircok dili destekleyen ceviri programi yanliz internet baglantisi.gerekiyor

Otobus saati : istanbul icin iett otobus saatlerini gosteren internet gerektiren yararli bi uygulama

Dolphin HD : kullanisli bi tafayici full screen ozelligi flash siteleri acma olsun sekmeli acma olsun bircok ihtiyacimizi karsilayacak bi tarayici bunun icinde net gerekiyor:))

Catch : kullanisli bir not tutma programi

Tunewiki : calan sarkinin sozlerini bulan guzel bi uygulama ayrica muzik calar olarakta kullanabilirsiniz

soundhound : calan sarkinin kime ait oldugunu ve hangi parca oldugunu bulan.nete ihtiyaci olan bi uygulama

Tunein radio : internet radyosu olur kendileri ve turkiyede calisiyor sorunsuz bi.sekilde

Whatsapp : bu uygulama yuklu olan arkadaslariniz ile ucretsiz mesajlasabilirsiniz

benden bu kadar arkadaslar olursa daha altina.yazin.ilk mesaja eklerim ben...

Bekliyorum guzel uygulamalari..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.