quote:Orijinalden alıntı: çavuşömer780 çarizard ileAlıntıları Göster benimde 508 oldu dratinilic gyarados a
quote:Orijinalden alıntı: dark_Trainersbenimde 508 oldu dratinilic gyarados aAlıntıları Göster magneton ile gyradosa 400 vurdum valla şimdi dark magnemite de buldum onu da geliştiriyim herhalde 500 falan vurur
quote:Orijinalden alıntı: DigitalWorldmagneton ile gyradosa 400 vurdum valla şimdi dark magnemite de buldum onu da geliştiriyim herhalde 500 falan vururAlıntıları Göster dranitilic le mantine ye 600 vurdum
quote:Orijinalden alıntı: daggerslaydranitilic le mantine ye 600 vurdumAlıntıları Göster ben en fazla shiny charizardla magmara 200 caktım dıkkat magmar ates pokemonu atese atesle 200 caktım
quote:Orijinalden alıntı: HonanımDaberben en fazla shiny charizardla magmara 200 caktım dıkkat magmar ates pokemonu atese atesle 200 caktım Alıntıları Göster 780 charizard ile nası oluo o ya en güçlü skill blast burn oda 600 vuruo en fazla
quote:Orijinalden alıntı: Kubilai_Khan780 charizard ile nası oluo o ya en güçlü skill blast burn oda 600 vuruo en fazlaAlıntıları Göster inanmazsan inanma ama vurdum
quote:Orijinalden alıntı: çavuşömerinanmazsan inanma ama vurdumAlıntıları Göster ben dark golduckla goleme 640 HP vurdum
quote:Orijinalden alıntı: 36Boysben dark golduckla goleme 640 HP vurdumAlıntıları Göster 810 du galiba
quote:Orijinalden alıntı: PaiNkiLLeR__810 du galibaAlıntıları Göster armaldoyla mı vurdun quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ 810 du galiba
quote:Orijinalden alıntı: .Tolga.armaldoyla mı vurdun quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ 810 du galiba Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tolgacantan armaldoyla mı vurdun quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ 810 du galiba dark aerodactly
quote:Orijinalden alıntı: PaiNkiLLeR__quote:Orjinalden alıntı: tolgacantan armaldoyla mı vurdun quote:Orjinalden alıntı: PaiNkiLLeR__ 810 du galiba dark aerodactlyAlıntıları Göster 780
quote:Orijinalden alıntı: kasap1780Alıntıları Göster dark kinglerimle magcargoya 792 vuruorum. bikerede dark kinglerle bi pokeye +940 bi saldırı yaptım ama kime oldğunu hatılayamıom
quote:Orijinalden alıntı: Sercio7dark kinglerimle magcargoya 792 vuruorum. bikerede dark kinglerle bi pokeye +940 bi saldırı yaptım ama kime oldğunu hatılayamıomAlıntıları Göster 675 Ti SaNıRıM
quote:Orijinalden alıntı: ReTRo Dj BoY675 Ti SaNıRıMAlıntıları Göster ben dary tayranitarla 936 vurdummmmmmmm
quote:Orijinalden alıntı: captain___ben dary tayranitarla 936 vurdummmmmmmmAlıntıları Göster blastoisle çalizarda 504
quote:Orijinalden alıntı: MAHŞER ATEŞİblastoisle çalizarda 504Alıntıları Göster bende 780 gormustum ama ben deil o bana wurdu :D